FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bilinopolje
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Polako djeco noge pred zoru noge mrznu...bilinopolje je napisao/la:.........
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
2. 5. 1992. godine bivša JNA i srpske paravojne formacije napale su Sarajevo kako bi ovladale zgradom državnog Predsjedništva i eliminirale rukovodstvo Republike BiH. Tog dana je odbranjen glavni grad i nezavisnost BiH.
2. MAJ – DAN KADA JE ODBRANJENO SARAJEVO
[youtube][/youtube]
2. MAJ – DAN KADA JE ODBRANJENO SARAJEVO
[youtube][/youtube]
Bozee
Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(36 post(ov)a / 37.50% od postova korisnika/ce) @bilinopolje
a jos stavlja na avatar kupljeni trans i time se ponosi

a jos stavlja na avatar kupljeni trans i time se ponosi

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
A opet posebna priča je njegov potpis, čovjek se zapita jel on navija za Čelik ili protiv Želje...nedaTM je napisao/la:Bozee![]()
Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
a jos stavlja na avatar kupljeni trans i time se ponosi![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- themaniacs_87
- Kontakt:
Potpisujem!DPO je napisao/la:Ne volim ni ja pitare, niti cu ih ikad voliti.. ali ako moram birati između njih i onih koji ne priznaju svoju državu - onda biram komšije.

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCIpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
ma zujo je tito...kupi maju (nema veze sto je na njoj osvajaci kupa 2010)..daj ti samo repa moj kupac a ko hebe blam...bice i novi stadion...bice plavo proljece-jesen-zima...jbg da moze i ljeto bi poplavilo al se ne igra tad
al et..otice i on uskoro vidjecete pa ce vam pred oci doci cifre duga kojeg je napravio..samo laganini
provjeri a tacno je 100%...svi vasi dugovi su 3 150 000 KM...(krediti sa kamatama-penziono i socijalno-razno razni dobavljaci-bivsi igraci i treneri itd itd)...sad-zasad uzivajte jer vam ama bas niko od uprave nije spomenuo nijednu rijec u vezi dugova. A prvi belaj u klubu kad bude, sve ce se saznati

Svaka castHawking je napisao/la:Ja sam jako sretan što navijači Čelika, Borca, Slobode, Širokog, Zrinjskog i ostali ne simpatišu Želju, jer je poznato da navijači jednog tima simpatišu druge timove samo kad su ovi slabi i kad se ne bore za najviši plasman. Shodno tome, poručujem svima da i dalje mrze Želju i da mu žele sve najgore, da i dalje pričaju da kupujemo utakmice, da plaćamo sudije i da smo loši, jer na taj način pokazuju koliko im smetamo u vrhu, a usput Amaru olakšavaju posao oko motivisanja igrača. Hvala vam najljepša!

Cim te pocnu simpatisati i podržavati navijaci : Sarajeva, Čelika,Slobode, Veleža,Borca itd itd onda znaj da si u velikim gov.nima i da ti je situacija katastrofalna...to je ono iz sažaljevanja...nedo Bog nikome tako.
Cim te mrze i ovako kolektivno se svi udruže i solidarišu između sebe PROTIV Želje, onda znaj da nešto vrijediš i da si im trn u oku.
Kad npr. navijaci Čelika (kao Bosco i njemu slicni pacijenti) ili Slobode svakodnevno idu na temu o Borcu i troprstašima "žele svu srecu" i titulu...onda znaj da Željo nešto vrijedi i da je nabio komplekse mnogima.
FCS-FCS je napisao/la:i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCIpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
ma zujo je tito...kupi maju (nema veze sto je na njoj osvajaci kupa 2010)..daj ti samo repa moj kupac a ko hebe blam...bice i novi stadion...bice plavo proljece-jesen-zima...jbg da moze i ljeto bi poplavilo al se ne igra tad
al et..otice i on uskoro vidjecete pa ce vam pred oci doci cifre duga kojeg je napravio..samo laganini
provjeri a tacno je 100%...svi vasi dugovi su 3 150 000 KM...(krediti sa kamatama-penziono i socijalno-razno razni dobavljaci-bivsi igraci i treneri itd itd)...sad-zasad uzivajte jer vam ama bas niko od uprave nije spomenuo nijednu rijec u vezi dugova. A prvi belaj u klubu kad bude, sve ce se saznati
Sve znaš. Samo ne znaš ko je dao gol za Sarajevo protiv Kijeva.

Sve i da je kako ti kažeš @FCS-FCS, ispade da smo duplo u manjim go.vnima od Vas, kada Vam se dodaju kamate, a vjerovatno i zatezne kamate na dug od 4,5 miliona KM.FCS-FCS je napisao/la:i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCIpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
Jednom sam na ovoj temi napisao kako samo želite da komšiji (Željo)crkne krava, a onda ćete moliti da i Vaša potpuno crkne, da komšija ne bi imao od koga kupovati mlijeko. Na današnjem vaktu i jedna marka duga je velika, a kamoli 4,5 mil. bez kamata.
Ne beri tuđu brigu (finansije), bolje je da iznalazite rješenja za svoj klub.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
ko kaže da se nezna ništa o dugovima??? Žujo u medijima na zimskoj pauzi objavio sve prihode i rashode kluba po kojim smo zaradili: 2 miliona KM a od dugova smo otplatili 1 milion KM...avlami97 je napisao/la:Sve i da je kako ti kažeš @FCS-FCS, ispade da smo duplo u manjim go.vnima od Vas, kada Vam se dodaju kamate, a vjerovatno i zatezne kamate na dug od 4,5 miliona KM.FCS-FCS je napisao/la:i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCIpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
Jednom sam na ovoj temi napisao kako samo želite da komšiji (Željo)crkne krava, a onda ćete moliti da i Vaša potpuno crkne, da komšija ne bi imao od koga kupovati mlijeko. Na današnjem vaktu i jedna marka duga je velika, a kamoli 4,5 mil. bez kamata.
Ne beri tuđu brigu (finansije), bolje je da iznalazite rješenja za svoj klub.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Ima raznih dugova a dug koji je najveci i najtezi za bilo koji klub je dug za porez koji nije placan tokom godina i ove kao i prosle godine je placeno sve ukljucujuci i vracanje dijela duga koji je reprogramiran i nakon dobre suradnje dobili smo jos povoljnije uslove za vracanje tog duga ovo je jako bitno za dobijanje licence a predstoje jos strozi kriteriji vec iduce sezone.Kredit se vraca od kirija poslovnih prostora sa sjeverne tribine i to redovno.zeljocity je napisao/la:KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
@Pile, Željo je dobio licencu, za eventaualne, nastupe u Evropi.pile87 je napisao/la:Ima raznih dugova a dug koji je najveci i najtezi za bilo koji klub je dug za porez koji nije placan tokom godina i ove kao i prosle godine je placeno sve ukljucujuci i vracanje dijela duga koji je reprogramiran i nakon dobre suradnje dobili smo jos povoljnije uslove za vracanje tog duga ovo je jako bitno za dobijanje licence a predstoje jos strozi kriteriji vec iduce sezone.Kredit se vraca od kirija poslovnih prostora sa sjeverne tribine i to redovno.zeljocity je napisao/la:KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
....:::::SR- Sportska Raja:::::.... - NSBiH izdao licence: U ...
Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu.
14 tra 2011 ... NSBiH izdao licence: U Europu mogu Željo, Borac, Široki, ...
Naša uprava čini mi se dobro radi. Tek nakon što vratimo dug moćemo dovoditi igrače koja su stvarna pojačanja.Do tada treba dosta strpljenja jer ništa ne ide preko noći.
FEDERER= KLOC
pile87 je napisao/la:Ima raznih dugova a dug koji je najveci i najtezi za bilo koji klub je dug za porez koji nije placan tokom godina i ove kao i prosle godine je placeno sve ukljucujuci i vracanje dijela duga koji je reprogramiran i nakon dobre suradnje dobili smo jos povoljnije uslove za vracanje tog duga ovo je jako bitno za dobijanje licence a predstoje jos strozi kriteriji vec iduce sezone.Kredit se vraca od kirija poslovnih prostora sa sjeverne tribine i to redovno.zeljocity je napisao/la:KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
Haj super je ovo. Znas li koliki je trenutni dug kluba? Mislim da nebi trebao biti veci od 2 miliona???????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Govori ti pro futuro. Dobili smo još povoljnije uslove što će nam biti od koristi od naredne godine kada se još više pooštre kriteriji za dobijanje licence.avlami97 je napisao/la:@Pile, Željo je dobio licencu, za eventaualne, nastupe u Evropi.pile87 je napisao/la:Ima raznih dugova a dug koji je najveci i najtezi za bilo koji klub je dug za porez koji nije placan tokom godina i ove kao i prosle godine je placeno sve ukljucujuci i vracanje dijela duga koji je reprogramiran i nakon dobre suradnje dobili smo jos povoljnije uslove za vracanje tog duga ovo je jako bitno za dobijanje licence a predstoje jos strozi kriteriji vec iduce sezone.Kredit se vraca od kirija poslovnih prostora sa sjeverne tribine i to redovno.zeljocity je napisao/la:KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??

avlami97 je napisao/la:....:::::SR- Sportska Raja:::::.... - NSBiH izdao licence: U ...
Super, ali neznam sta ti je ovo tra? Travanj jeli? A ja mislio da smo Bosanci i Hercegovci...

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Srijeda, 04.05. u 17:00 (TV)!
ŽELJEZNIČAR-SLAVIJA
Glavni sudija: Ljubiša Vrhovac (Laktaši).
Pomočnici: Zikret Kuljaninović (Banovići) i Dalibor Mavrak (Mostar).
Četvrti sudija: Danijel Pajić (Bijeljina).
Delegat: Željko Kraljević (Ljubuški).
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje).
ŽELJEZNIČAR-SLAVIJA
Glavni sudija: Ljubiša Vrhovac (Laktaši).
Pomočnici: Zikret Kuljaninović (Banovići) i Dalibor Mavrak (Mostar).
Četvrti sudija: Danijel Pajić (Bijeljina).
Delegat: Željko Kraljević (Ljubuški).
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje).
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.