FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma cudno mi je ovo sto niko nista jos neobjavljuje....vec su dva sata prosla od kako je pocela ta pressica,ukoliko je uopce pocela.
danas u 18h na Hayatu u Sportskoj emisiji gost Zujo...
danas u 18h na Hayatu u Sportskoj emisiji gost Zujo...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Zvanično, Osim trener Željezničara. Piše na željeznicar.com, jasno je valjda. Jeste previše dobro da bi bilo istinito ali je fakat tako.

Naravno da je dobro i da je to zelja svih nas ali je jako cudno sto se jos apsolutno ni jedna stranica(osim http://www.fkzeljeznicar.com) nije oglasila o nekim detaljima....zivci su mi proradili i nemogu vise da izdrzim cekajuci jer me jako zanima da li ce da dodju Zubanovic i Gredic i nakoliko godina je potpisao Amar..partibrejker1921 je napisao/la:Zvanično, Osim trener Željezničara. Piše na željeznicar.com, jasno je valjda. Jeste previše dobro da bi bilo istinito ali je fakat tako.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Na fkzeljeznicar.com je pisalo da je na presu potvrđeno da je Amar novi trener, ali je nakon nekoliko minuta vijest izbrisana i sad ne piše ništa.
Šta to znači

Šta to znači

- Stone Island
- Kontakt:
Mora neka mediji objaviti vijest pa će ostali preuzeti.Valjda je taj portal prvi saznao !
Ako se ispostavi da je istina,odlično po vas i sretno sljedeće sezone.
Ako se ispostavi da je istina,odlično po vas i sretno sljedeće sezone.

HH na fkz.com ne piše baš ništa pravo čudnbo ali jel pisalo o osstalim koji ce biti u Upravi

1996
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jeste pisalo na fkzeljeznicar.com i vjerovatno je greskom uklonjeno jer je Osim trener definitivno trener, to je 100 % provjerena info, ako već kome odmah nakon imenovanja Žuje nije bilo jasno da se Amar vraća gdje mu je mjesto. Mislim da je ugovor na 2god. Brzo će biti i potvrda u ovim jačim medijima...Možete misliti da preseravam ali je ovo sigurno tačno i provjereno.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa lako ti je pisati da je 100% trener kad se sve to znalo prije 2-3 dana...partibrejker1921 je napisao/la:Jeste pisalo na fkzeljeznicar.com i vjerovatno je greskom uklonjeno jer je Osim trener definitivno trener, to je 100 % provjerena info, ako već kome odmah nakon imenovanja Žuje nije bilo jasno da se Amar vraća gdje mu je mjesto. Mislim da je ugovor na 2god. Brzo će biti i potvrda u ovim jačim medijima...Možete misliti da preseravam ali je ovo sigurno tačno i provjereno.

a sad ozbiljno bice dobro to p nas...samo me zanima koja ce pojacanja dovesti Amar i koliko ce mu dati para za pojacanja...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ma nisu tu pare bitne, kod nas u BiH je sve sitno što se para tiče. Pare su vani...Bitno je da su oni sada tu, svi normalni igrači će pohrliti u Želju jer znaju šta je klub u evropskim okvirima predstavljao za njihovog prvog mandata. Ja lično očekujem Jovanovića, Pejića, i još nekog mladog reprezentativca iz naše lige, te starije i iskusnije sa strane...Željo će opet biti mamac za sve...
ma oke znam ja moderatora fkz.com pa cu ga pitat kad naletim na njega.

Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 09 maj 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
1996
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
moja zelja je Dalibor Silic iz Sirokog...taman nam fali lijevi bek...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- partibrejker1921
- Kontakt:
Rekao sam da je Osim 100 % trener. Evo sad Žujo potvrdio na Hayatsportu
- eliminator
- Kontakt:
kakve veze ima ko je u upravi jel navijas za upravu il za Željucassanova je napisao/la:pa jeb.oga jel žujo reko ko je ostala upravaODG:hocu
Sto nigdje na internetu nema da je Amar potpiso za Zelju ? Cudno
- partibrejker1921
- Kontakt:
Koga briga za Upravu druže. . . . Svi se nešto petljate...cassanova je napisao/la:pa jeb.oga jel žujo reko ko je ostala upravaODG:hocu
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
Ma bice u ponedeljak ili utorak zvanicno predstavljanje u plavom salonu!Sto je jos bitnije bice pare za igrace koji se nalaze na spisku Amarovih zelja i eto nas opet tu gdje trebamo biti u vrhu
Ako nekog interesuje samir ostaje u klubu pihhh
Ma bice u ponedeljak ili utorak zvanicno predstavljanje u plavom salonu!Sto je jos bitnije bice pare za igrace koji se nalaze na spisku Amarovih zelja i eto nas opet tu gdje trebamo biti u vrhu

Ako nekog interesuje samir ostaje u klubu pihhh
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Šta kaže Žujo, nisam gledao..partibrejker1921 je napisao/la:Rekao sam da je Osim 100 % trener. Evo sad Žujo potvrdio na Hayatsportu
SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Zujo kaze 100% amar trener
Zujo kaze ima 40 ljudi koji zele u upravu
Zujo kaze u ponedeljak press konf.sa imenima IO i predsjednistva,Predsjednistvo 14 clanova IO 7
Zujo kaze da ni jedan predsjednik nije imao vece ovlasti od njega sada
Zujo kaze da nema pojma kakva je sizuacija u klubu
Zujo kaze da ima pare za pojacanja
Zujo kaze da Amar ima spisak koga zeli
a ja kazem Yebo Zuju...
Ko nije gledao bujrum...
Zujo kaze ima 40 ljudi koji zele u upravu
Zujo kaze u ponedeljak press konf.sa imenima IO i predsjednistva,Predsjednistvo 14 clanova IO 7
Zujo kaze da ni jedan predsjednik nije imao vece ovlasti od njega sada
Zujo kaze da nema pojma kakva je sizuacija u klubu
Zujo kaze da ima pare za pojacanja
Zujo kaze da Amar ima spisak koga zeli
a ja kazem Yebo Zuju...

Ko nije gledao bujrum...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hvala za linkbistrikboy je napisao/la:
Ko nije gledao bujrum...

Bice bolje aBd