FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bilinopolje
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bilinopolje » 02 maj 2011, 18:08

.........
razocara me likce po ko zna koji put .....al

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2011, 18:16

bilinopolje je napisao/la:.........
Polako djeco noge pred zoru noge mrznu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2011, 18:58

2. 5. 1992. godine bivša JNA i srpske paravojne formacije napale su Sarajevo kako bi ovladale zgradom državnog Predsjedništva i eliminirale rukovodstvo Republike BiH. Tog dana je odbranjen glavni grad i nezavisnost BiH.
2. MAJ – DAN KADA JE ODBRANJENO SARAJEVO
[youtube][/youtube]

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 02 maj 2011, 19:01

Bozee :roll: :roll: Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(36 post(ov)a / 37.50% od postova korisnika/ce) @bilinopolje
a jos stavlja na avatar kupljeni trans i time se ponosi :roll: :roll:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 maj 2011, 19:09

nedaTM je napisao/la:Bozee :roll: :roll: Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(36 post(ov)a / 37.50% od postova korisnika/ce) @bilinopolje
a jos stavlja na avatar kupljeni trans i time se ponosi :roll: :roll:
A opet posebna priča je njegov potpis, čovjek se zapita jel on navija za Čelik ili protiv Želje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 02 maj 2011, 19:36

DPO je napisao/la:Ne volim ni ja pitare, niti cu ih ikad voliti.. ali ako moram birati između njih i onih koji ne priznaju svoju državu - onda biram komšije.
Potpisujem! ;)
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 maj 2011, 19:50

pile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCI
ma zujo je tito...kupi maju (nema veze sto je na njoj osvajaci kupa 2010)..daj ti samo repa moj kupac a ko hebe blam...bice i novi stadion...bice plavo proljece-jesen-zima...jbg da moze i ljeto bi poplavilo al se ne igra tad
al et..otice i on uskoro vidjecete pa ce vam pred oci doci cifre duga kojeg je napravio..samo laganini
provjeri a tacno je 100%...svi vasi dugovi su 3 150 000 KM...(krediti sa kamatama-penziono i socijalno-razno razni dobavljaci-bivsi igraci i treneri itd itd)...sad-zasad uzivajte jer vam ama bas niko od uprave nije spomenuo nijednu rijec u vezi dugova. A prvi belaj u klubu kad bude, sve ce se saznati ;)

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 02 maj 2011, 19:51

Hawking je napisao/la:Ja sam jako sretan što navijači Čelika, Borca, Slobode, Širokog, Zrinjskog i ostali ne simpatišu Želju, jer je poznato da navijači jednog tima simpatišu druge timove samo kad su ovi slabi i kad se ne bore za najviši plasman. Shodno tome, poručujem svima da i dalje mrze Želju i da mu žele sve najgore, da i dalje pričaju da kupujemo utakmice, da plaćamo sudije i da smo loši, jer na taj način pokazuju koliko im smetamo u vrhu, a usput Amaru olakšavaju posao oko motivisanja igrača. Hvala vam najljepša!
Svaka cast :!:
Cim te pocnu simpatisati i podržavati navijaci : Sarajeva, Čelika,Slobode, Veleža,Borca itd itd onda znaj da si u velikim gov.nima i da ti je situacija katastrofalna...to je ono iz sažaljevanja...nedo Bog nikome tako.
Cim te mrze i ovako kolektivno se svi udruže i solidarišu između sebe PROTIV Želje, onda znaj da nešto vrijediš i da si im trn u oku.
Kad npr. navijaci Čelika (kao Bosco i njemu slicni pacijenti) ili Slobode svakodnevno idu na temu o Borcu i troprstašima "žele svu srecu" i titulu...onda znaj da Željo nešto vrijedi i da je nabio komplekse mnogima.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 20:47

FCS-FCS je napisao/la:
pile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
ma zujo je tito...kupi maju (nema veze sto je na njoj osvajaci kupa 2010)..daj ti samo repa moj kupac a ko hebe blam...bice i novi stadion...bice plavo proljece-jesen-zima...jbg da moze i ljeto bi poplavilo al se ne igra tad
al et..otice i on uskoro vidjecete pa ce vam pred oci doci cifre duga kojeg je napravio..samo laganini
provjeri a tacno je 100%...svi vasi dugovi su 3 150 000 KM...(krediti sa kamatama-penziono i socijalno-razno razni dobavljaci-bivsi igraci i treneri itd itd)...sad-zasad uzivajte jer vam ama bas niko od uprave nije spomenuo nijednu rijec u vezi dugova. A prvi belaj u klubu kad bude, sve ce se saznati ;)

Sve znaš. Samo ne znaš ko je dao gol za Sarajevo protiv Kijeva. :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 maj 2011, 21:17

FCS-FCS je napisao/la:
Sve i da je kako ti kažeš @FCS-FCS, ispade da smo duplo u manjim go.vnima od Vas, kada Vam se dodaju kamate, a vjerovatno i zatezne kamate na dug od 4,5 miliona KM.
Jednom sam na ovoj temi napisao kako samo želite da komšiji (Željo)crkne krava, a onda ćete moliti da i Vaša potpuno crkne, da komšija ne bi imao od koga kupovati mlijeko. Na današnjem vaktu i jedna marka duga je velika, a kamoli 4,5 mil. bez kamata.
Ne beri tuđu brigu (finansije), bolje je da iznalazite rješenja za svoj klub.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 maj 2011, 21:23

KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 maj 2011, 21:26

avlami97 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Sve i da je kako ti kažeš @FCS-FCS, ispade da smo duplo u manjim go.vnima od Vas, kada Vam se dodaju kamate, a vjerovatno i zatezne kamate na dug od 4,5 miliona KM.
Jednom sam na ovoj temi napisao kako samo želite da komšiji (Željo)crkne krava, a onda ćete moliti da i Vaša potpuno crkne, da komšija ne bi imao od koga kupovati mlijeko. Na današnjem vaktu i jedna marka duga je velika, a kamoli 4,5 mil. bez kamata.
Ne beri tuđu brigu (finansije), bolje je da iznalazite rješenja za svoj klub.
ko kaže da se nezna ništa o dugovima??? Žujo u medijima na zimskoj pauzi objavio sve prihode i rashode kluba po kojim smo zaradili: 2 miliona KM a od dugova smo otplatili 1 milion KM...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2011, 21:36

zeljocity je napisao/la:KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
Ima raznih dugova a dug koji je najveci i najtezi za bilo koji klub je dug za porez koji nije placan tokom godina i ove kao i prosle godine je placeno sve ukljucujuci i vracanje dijela duga koji je reprogramiran i nakon dobre suradnje dobili smo jos povoljnije uslove za vracanje tog duga ovo je jako bitno za dobijanje licence a predstoje jos strozi kriteriji vec iduce sezone.Kredit se vraca od kirija poslovnih prostora sa sjeverne tribine i to redovno.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 maj 2011, 21:41

pile87 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:KAd vec pricamo o dugovima jel iko zna koliki je nas dug??
Ima raznih dugova a dug koji je najveci i najtezi za bilo koji klub je dug za porez koji nije placan tokom godina i ove kao i prosle godine je placeno sve ukljucujuci i vracanje dijela duga koji je reprogramiran i nakon dobre suradnje dobili smo jos povoljnije uslove za vracanje tog duga ovo je jako bitno za dobijanje licence a predstoje jos strozi kriteriji vec iduce sezone.Kredit se vraca od kirija poslovnih prostora sa sjeverne tribine i to redovno.
@Pile, Željo je dobio licencu, za eventaualne, nastupe u Evropi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 maj 2011, 21:54

....:::::SR- Sportska Raja:::::.... - NSBiH izdao licence: U ...
Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu.
14 tra 2011 ... NSBiH izdao licence: U Europu mogu Željo, Borac, Široki, ...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 02 maj 2011, 21:58

Naša uprava čini mi se dobro radi. Tek nakon što vratimo dug moćemo dovoditi igrače koja su stvarna pojačanja.Do tada treba dosta strpljenja jer ništa ne ide preko noći.
FEDERER= KLOC

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 maj 2011, 22:28

pile87 je napisao/la:

Haj super je ovo. Znas li koliki je trenutni dug kluba? Mislim da nebi trebao biti veci od 2 miliona???????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 22:35

avlami97 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
@Pile, Željo je dobio licencu, za eventaualne, nastupe u Evropi.
Govori ti pro futuro. Dobili smo još povoljnije uslove što će nam biti od koristi od naredne godine kada se još više pooštre kriteriji za dobijanje licence. ;)

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 02 maj 2011, 22:46

avlami97 je napisao/la:....:::::SR- Sportska Raja:::::.... - NSBiH izdao licence: U ...
Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu.
14 tra 2011 ... NSBiH izdao licence: U Europu mogu Željo, Borac, Široki, ...

Super, ali neznam sta ti je ovo tra? Travanj jeli? A ja mislio da smo Bosanci i Hercegovci... :cry:
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 maj 2011, 23:11

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Srijeda, 04.05. u 17:00 (TV)!

ŽELJEZNIČAR-SLAVIJA

Glavni sudija: Ljubiša Vrhovac (Laktaši).
Pomočnici: Zikret Kuljaninović (Banovići) i Dalibor Mavrak (Mostar).
Četvrti sudija: Danijel Pajić (Bijeljina).
Delegat: Željko Kraljević (Ljubuški).
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, CentarsutNaClanak921, Cudnovati, Rahatlokum, Ramirez i 105 gostiju.