Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 maj 2011, 14:26

CoDe je napisao/la:Americka propaganda i sami pametni ljudi koji malo razmisle znaju da je Amerika kriva za svaki rat za sve !

Yugoslavia je bila konkurencija , i prestigla bi i Europu i Ameriku jer znam sta nam je jedan profra pricao kad su prije rata dosli u nas Bolnice :) !
A , nas je lahko zavaditi i mi smo takav narod to im nije problem najvise stete smo dobili mi Bosanci i Hercegovci s tim Genocidom za koji je kriv Europa tacnije UN ili Holandija :cry: !
Zatim ne daju Jedinstvenu BiH nego stavljaju Dva Eniteta jer znaju da ce uvijek biti svadza i ako ispadne neki problem samo ce reci Zapucajte se a mi to ovaj glupi narod ne shvatamo ni jedni , ni drugi :cry: !
Pa u II Sv. ratu Japan jest bio nacionalisticki ali baciti Nuklearke na nevin naro :? !
Vijetnam pa ubili su hiljade civila , silovali , pljackali sve ti Americki vojnici pa ko je njima sudio :? !
Gvantanamo , sve imaju snimci , dokazi svi znamo ali niko da ustane i da kaze ili to radi 1000 vojnika a 2 se sudi :lol Da , nije zalosno bilo bi smijesno !
Zavadili su Irak i Iran pa rat u Iranu , Iraku i sada opet Atak na druge Islamske Zemlje zbog nafte jer vide da ih sve te Zemlje prestigose u novcima , gradzvinama pa naravno Zavadi pa Vladaj !

I , jos mnogo , mnogo stvari je kriva Amerika ali njima niko ne sudi to ti je ono :

KADIJA NAS TUZ- KADIJA NAM SUDI !

AMERI SU KRIVI I ZA HITLERA I ZA HOLOKAUST!!!!!!!!!!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 14:26

@formance

hvala na info,svakako da cu pogledat...nazalost, grlo me strasno boli, a otiso bih rado.Prosle goodine je uradio film "Vanzemaljci iznad Sarajeva", ako se ne varam...

Sacuvati od zaborava...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 02 maj 2011, 14:41

sarajlija89 je napisao/la:@formance

hvala na info,svakako da cu pogledat...nazalost, grlo me strasno boli a otiso bih rado.Prosle goodine je uradio film "Vanzemaljci iznad Sarajeva", ako se ne varam...

Sacuvati od zaborava...
Vanzemaljci iznad Sarajeva, meni lično njegov najbolji i najemotivniji film iz ličnih razloga, uradio je 2008 godine, tada je koliko se sjećam bila premijera. Drugi njegov film je Krvavi ples po Šeheru koji govori o nekim ključnim bitkama za Sarajevo na području Grbavice, Hrasnog . . , zatim o Batku i njegovim zločinima na Grbavici, pogibiji Vinka Šamarlića i prvih žrtava rata Suade Dilberović i Olge Sučić. Svakako vrijedi pogledati. Treći film je "Daleko je Tuzla" koji nisam gledao i ne mogu reči o čemu se radi i četvrti je "Bosna ili smrt" kojem je premijera večeras. Čovjek je jako obrazovan i iskreno se nadam da će i dalje nastaviti na ovakav način prikazivati čudo bosanskog otpora i tako sačuvati istinu od zaborava u inat dušmanima koji je pokušavaju okrenuti u svoju korist !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 14:54

Gledo sam oba, naravno. Prejaki filmovi i vrlo emotivni...Nisam taj za Tuzlu..al volio bih i to...i veceras taj 4.

Svaka cast i za TVSA, za mene daleko najbolja domaca TV, najbolji sadrzaj imaju...nedostaje sportskih emisija, ali s obzirom na budzet i sve ostalo...odlicno sve to izgleda.

Informativni i dokumentari program, apsolutno najbolji....da ne govorim koliko paznje posvecuju dogadjajima u gradu, tako da smo uvijek kvalitetno informisani.

Svakako, mozda i jedina TV koja pokusava i nastoji ocuvati historijsko naslijeđe BIH, poprativsi znacajne događaje vezane za to, na jedan adekvatan nacin.

Sve pohvale TVSA..odavno sam ovo htio napisat.

EDit:

da, u pravu si...prosle godine je bila premijera "Krvavi ples po Seheru"...gdje se govori o Batku,Grbavici,Vinku Samarlicu koji je trebao nositi zastavu BiH na OI u Barceloni, a poginuo par dana prije toga :cry: itd...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 02 maj 2011, 15:07

Samo da potvrdim napisano za TVSA.
sarajlija89 je napisao/la:Informativni i dokumentari program, apsolutno najbolji....da ne govorim koliko paznje posvecuju dogadjajima u gradu, tako da smo uvijek kvalitetno informisani.

Svakako, mozda i jedina TV koja pokusava i nastoji ocuvati historijsko naslijeđe BIH, poprativsi znacajne događaje vezane za to, na jedan adekvatan nacin.
To je to ! Čestitke TVSA !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 02 maj 2011, 15:11

Sta je sa @Monologom?
Nema ga nesto u zadnje vrijeme..
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 maj 2011, 15:12

@KDN

zasto ti toliko branis amere ???
ak se smije znati... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 maj 2011, 15:13

polga je napisao/la:Sta je sa @Monologom?
covjek fino objasnio u jednom postu da ima puno posla,ipak je moderator :D :mrgreen: :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 15:13

polga je napisao/la:Sta je sa @Monologom?
Prvomajske obaveze :D ;) Tu je, polako...popravlja se od jucer :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 maj 2011, 15:58

DAVID VILLA je napisao/la:vjerovatno je tacno da su ga ubili, :? jedan terorista manje :D
to je to 8-)
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 maj 2011, 17:04

:lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 02 maj 2011, 17:05

Evo i ja dos'o kuci.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 maj 2011, 17:06

adis.p je napisao/la:Evo i ja dos'o kuci.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ooo adise pa sta mai? :D :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 maj 2011, 17:24

YHebe mi se za Ameriku i ostale primitivce :D

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 maj 2011, 18:57

[youtube][/youtube]

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2011, 19:03

T-MAC je napisao/la:@KDN

zasto ti toliko branis amere ???
ak se smije znati... ;)
ma čudan ti je on lik ,sad vako sad nako ,na svim forumima je napiso "jedan idiot manje " i "jedan terorist manje "
Znam da je stariji i iskusniji ali da ovako vjeruje Amerikancima mi je nepojmljivo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 maj 2011, 19:08

Osama je bio navijac Reala. Prvo Franco, a onda OBL. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2011, 19:10

MaGiCa je napisao/la:Osama je bio navijac Reala. Prvo Franco, a onda OBL. :lol:
zar nije Arsenala ,ma meni ne intersuje ni Osama ni ,zemljotres u Japanu ni ,Amerika ni niko ,jbt ih
ali Ameri su bagra samo taka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 maj 2011, 19:12

legenda reala je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Osama je bio navijac Reala. Prvo Franco, a onda OBL. :lol:
zar nije Arsenala ,ma meni ne intersuje ni Osama ni ,zemljotres u Japanu ni ,Amerika ni niko ,jbt ih
ali Ameri su bagara samo taka
Znam da je papa Jovan Pavle II navijao za Barcelonu, a Osama za Real. Tako je i 1/2 finale LS 2002e najavljeno kao obracun klubova za koji navijaju papa i terorista. :twisted: :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 maj 2011, 19:13

O amerima .
[youtube][/youtube]

Pervan Tito 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.