CoDe je napisao/la:Americka propaganda i sami pametni ljudi koji malo razmisle znaju da je Amerika kriva za svaki rat za sve !
Yugoslavia je bila konkurencija , i prestigla bi i Europu i Ameriku jer znam sta nam je jedan profra pricao kad su prije rata dosli u nas Bolnice!
A , nas je lahko zavaditi i mi smo takav narod to im nije problem najvise stete smo dobili mi Bosanci i Hercegovci s tim Genocidom za koji je kriv Europa tacnije UN ili Holandija!
Zatim ne daju Jedinstvenu BiH nego stavljaju Dva Eniteta jer znaju da ce uvijek biti svadza i ako ispadne neki problem samo ce reci Zapucajte se a mi to ovaj glupi narod ne shvatamo ni jedni , ni drugi!
Pa u II Sv. ratu Japan jest bio nacionalisticki ali baciti Nuklearke na nevin naro!
Vijetnam pa ubili su hiljade civila , silovali , pljackali sve ti Americki vojnici pa ko je njima sudio!
Gvantanamo , sve imaju snimci , dokazi svi znamo ali niko da ustane i da kaze ili to radi 1000 vojnika a 2 se sudi :lol Da , nije zalosno bilo bi smijesno !
Zavadili su Irak i Iran pa rat u Iranu , Iraku i sada opet Atak na druge Islamske Zemlje zbog nafte jer vide da ih sve te Zemlje prestigose u novcima , gradzvinama pa naravno Zavadi pa Vladaj !
I , jos mnogo , mnogo stvari je kriva Amerika ali njima niko ne sudi to ti je ono :
KADIJA NAS TUZ- KADIJA NAM SUDI !
AMERI SU KRIVI I ZA HITLERA I ZA HOLOKAUST!!!!!!!!!!!!!