Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

miky_hz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2011, 12:45

Kazu sahranili ga u neko more,jel po nekoj vjerskoj osnovi tijelo mora biti sahranjeno u iduca 24 sata,i kao nisu mogli naci mjestu tj nijedna drzava kao nije mogla tako brzo reagovati,i tijelo je zavrsilo u moru,samo sto niko nezna gdje je tijelo spusteno u kojem dijelu

A Obama je javio Busu da je Osama ubijen,ono ubijen ili ne isto ti dodje,opet ce ovi udariti po Americi sa njim ili bez njega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 maj 2011, 12:47

Jel ima neko key za word 2007 ????
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2011, 12:50

I jesul pustili ove sve cetiri Arene na HS? ide sad promotivni period 4 mjeseca pa ce se moci gledati sve cetiri bez dodatnog placanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 12:59

miky_hz je napisao/la:I jesul pustili ove sve cetiri Arene na HS? ide sad promotivni period 4 mjeseca pa ce se moci gledati sve cetiri bez dodatnog placanja

eki to??

odak ti ta info :mrgreen:

Nisu jos pustili valjda,nema nista...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2011, 13:01

Vratiće bog Americi za ova sva nedjela ,ako neće teroristi ,predviđam im neki zemljotres ko u Japanu ,ubrzo ima da ih sravni sa zemljom :lol: :lol: a vala da hoće ,oni su sve najgore na ovom svijetu ,uništili su sve što je valjalo (nas )sad nište ove Arapske zemlje i tako sve red ,ali neka vratiće njima bog ;)i to sve zbog ličnog profita
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2011, 13:09

sarajlija89 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I jesul pustili ove sve cetiri Arene na HS? ide sad promotivni period 4 mjeseca pa ce se moci gledati sve cetiri bez dodatnog placanja

eki to??

odak ti ta info :mrgreen:

Nisu jos pustili valjda,nema nista...
Trazio sam i ja sad al ocito nisu jos pustili
http://www.hs-hkb.ba/index.php?option=c ... t&catid=38

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 maj 2011, 13:12

Samo Bog zna kada je Bin Laden preselio :? ...
Njegovi snimci , famozni video zapisi se vec ne pustaju dugo godina .
Tako da je velika vjerovatnoca da je on dugo vremena mrtav.

Eh sad su Obama i ovi oko njega procijenili da im je potrebno malo slave i popularnosti , jer je Obama prije koji mjesec poceo kampanju za novi mandat ;) a poularnost mu je nikad losija od kad se ustolio u White House .

Prozirna i smijesna jos jedna u nizu od americkih propagandi , nazalost velika vecina ljudi u nju vjeruje :(
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 maj 2011, 13:12

legenda reala je napisao/la:Vratiće bog Americi za ova sva nedjela ,ako neće teroristi ,predviđam im neki zemljotres ko u Japanu ,ubrzo ima da ih sravni sa zemljom :lol: :lol: a vala da hoće ,oni su sve najgore na ovom svijetu ,uništili su sve što je valjalo (nas )sad nište ove Arapske zemlje i tako sve red ,ali neka vratiće njima bog ;)i to sve zbog ličnog profita
Nisam znao da si toliki vjernik :lol:
Jbt sinoć mi net stade odjednom kad smo igrali haxa :| :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 maj 2011, 13:15

Jaran me jutros u 8 sati zove kaze dodji kod mene odma :D Mogu samo da zamislim kolko je pjan bio :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 maj 2011, 13:25

Evo sad citam da je al qaida arapskog poluotoka potvrdila ovu vijest,eh sad postoji mogucnost da al qaida aktivira nuklearnu bombu,mada ne vjerujem u to,al sve je moguce kao sto je objavio wikileaks prosle sedmice.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 maj 2011, 13:29

ma pustite se tih budalastina kakva al quadia i bin laden sve je to bushevo maslo :D
sto se mene tice ni jedni ni drugi ne zasluzuju da postoje...

smijesno je sada kao reci ameri ubijaju muslimane ili nesto slicno oni jednostavno zele da imaju cvrste polozaje tamo gdje ima nafte... a i ta al qaida je sigurno ubila vise muslimana nego americki vojnici... salju maloljetnu djecu da se raznose bombama zbog nekog svetog rata, jihada i slicnih gluposti...
You are someone else I am still right here

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 maj 2011, 13:32

IMA LI NEKO KEY ZA WORD 2007 HITNO MI TREBA !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 maj 2011, 13:40

legenda reala je napisao/la:Vratiće bog Americi za ova sva nedjela ,ako neće teroristi ,predviđam im neki zemljotres ko u Japanu ,ubrzo ima da ih sravni sa zemljom :lol: :lol: a vala da hoće ,oni su sve najgore na ovom svijetu ,uništili su sve što je valjalo (nas )sad nište ove Arapske zemlje i tako sve red ,ali neka vratiće njima bog ;)i to sve zbog ličnog profita
Nemoj da sve unisti, neka ostane Hustler, Brazzers, ... :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 maj 2011, 13:54

na koga misliš?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 maj 2011, 14:02

Na Jugoslaviju valjda. :)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 maj 2011, 14:05

Bosco je napisao/la:Na Jugoslaviju valjda. :)

hehehehe,ako na to misli onda je to stara priča,drugi krivi za raspad te države,odakle li je @legenda reala?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 maj 2011, 14:09

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

hehehehe,ako na to misli onda je to stara priča,drugi krivi za raspad te države,odakle li je @legenda reala?
Ma syebali su nam i BiH, a vrlo vjerovatno i Jugoslaviju, a legenda je Goraždak. :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 maj 2011, 14:13

Bosco je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Ma syebali su nam i BiH, a vrlo vjerovatno i Jugoslaviju, a legenda je Goraždak. :D

ajd da ne odemo u raspravu o politici,zna se ko je sjebao tu državu,jedan od glavnih za to leži u dvorištu svoje kuće u požarevcu

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 02 maj 2011, 14:15

dr.van nostrand je napisao/la:02.05.1992

Na danasnji dan davne 1992 god. zahvaljujuci hrabrim i golorukim sugradjanima , momcima i obicnoj raji odbranjena je medjunarodno priznata drzava BiH .
Hvala svima onima koji su ustali da brane BiH i koji su izvojevali veliku pobjedu tog dana .
Predsjednistvo nije sruseno i nije palo :) .

Grehota je zaboraviti jedan od najvaznijih datuma u historiji BIH , kao sto je grijeh zaboraviti sve borce , iskrene branitelje BiH koji su se borili i dali svoje zivote do zadnjeg dana otpora .

[youtube][/youtube]

Uz Pofaličku bitku i Sokolje sigurno najvažnija bitka za grad Sarajevo i za cijelu BiH ! Borbe su vođene po cijeli dan sa Niškim specijalcima u radijusu od 100 najviše 150 metara od Predsjedništva. Tu je inače briljirao rahmetli Ismet Bajramović sa svojim borcima, također se treba spomenuti i legendarni Nusret Šišić Dedo. Da je tada zauzeto predsjedništvo, palo bi sve i sve bi bilo izgubljeno, ali moral i srce je čudo. Odbranili smo i na to treba biti ponosan. Ovakvi datumi koji su određivali tok naše sudbine i naših života uvijek se moraju obilježavati i nikada se ne smiju zaboraviti.

PS: Večeras u 18:00 u Domu Mladih na Skenderiji premijera novog, četvrtog po redu ratnog dokumentarnog filma u režiji Avde Huseinovića, "Bosna ili smrt". Film govori o bitkama za predsjedništvo i Dobrovoljačkoj dan poslije. Ko ne može otići i pogledati ima u 20:00 na TVSA. Svaka čast Avdi Huseinoviću što na ovakav način čuva istinu od zaborava !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 maj 2011, 14:22

Americka propaganda i sami pametni ljudi koji malo razmisle znaju da je Amerika kriva za svaki rat za sve !

Yugoslavia je bila konkurencija , i prestigla bi i Europu i Ameriku jer znam sta nam je jedan profra pricao kad su prije rata dosli u nas Bolnice :) !
A , nas je lahko zavaditi i mi smo takav narod to im nije problem najvise stete smo dobili mi Bosanci i Hercegovci s tim Genocidom za koji je kriv Europa tacnije UN ili Holandija :cry: !
Zatim ne daju Jedinstvenu BiH nego stavljaju Dva Eniteta jer znaju da ce uvijek biti svadza i ako ispadne neki problem samo ce reci Zapucajte se a mi to ovaj glupi narod ne shvatamo ni jedni , ni drugi :cry: !
Pa u II Sv. ratu Japan jest bio nacionalisticki ali baciti Nuklearke na nevin naro :? !
Vijetnam pa ubili su hiljade civila , silovali , pljackali sve ti Americki vojnici pa ko je njima sudio :? !
Gvantanamo , sve imaju snimci , dokazi svi znamo ali niko da ustane i da kaze ili to radi 1000 vojnika a 2 se sudi :lol Da , nije zalosno bilo bi smijesno !
Zavadili su Irak i Iran pa rat u Iranu , Iraku i sada opet Atak na druge Islamske Zemlje zbog nafte jer vide da ih sve te Zemlje prestigose u novcima , gradzvinama pa naravno Zavadi pa Vladaj !

I , jos mnogo , mnogo stvari je kriva Amerika ali njima niko ne sudi to ti je ono :

KADIJA NAS TUZ- KADIJA NAM SUDI !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, nerkolfc i 34 gosta.