Amar nadr.k.an zbog ovih pitanja. Kaze onaj "vaš cinizam"! haha
Imam ja jednog profesora na fakultetu, ima skoro iste pokrete i degustaciju lica kao Amar, haman da su rodbina

ONI ĆE DOMINIRATI NAREDNIH 10 GODINA!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovi zenički kvazinovinari pokušali da isprovociraju Amara, a on ih onako kulerski otpilio... CAR!rossoner je napisao/la:Joj pressice ! haha
Amar nadr.k.an zbog ovih pitanja. Kaze onaj "vaš cinizam"! haha
Imam ja jednog profesora na fakultetu, ima skoro iste pokrete i degustaciju lica kao Amar, haman da su rodbinaKako izadje Amar odmah hehe.
ONI ĆE DOMINIRATI NAREDNIH 10 GODINA!
eh to je vec sramota .... uvijek su ovi Zenicani bili prica za sebe ...tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
Ima svega...Ne posjećujem temu Širokog, pa za to i ne znam...Al opet rivalstvo između vas i nas je fakat nenadmašivo pa su i te stvari manje-više normalne...Al da navijači jednog Čelika, il jedne Slobode toliko mogu mrziti sve što dolazi iz glavnog grada...eh to je već bolesno !!!mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
Aj razumijem uvijek su manji gradovi imali averziju prema glavnom gradu, ali koliko je to izraženo u Zenici, ja ne mogu da vjerujem. Stvarno, nekad mi dođe da im sve najgore poželim. Čuj prodaju se majice tipa Bolje zenički luk nego sarajevski ćevapi itd. More drugih gluposti. Ali pokazat ćemo im mi u kupu, a i u buduće će im bod biti ravan pobjedi u tekmama protiv nas :tm-ovac iz mase je napisao/la:Ima svega...Ne posjećujem temu Širokog, pa za to i ne znam...Al opet rivalstvo između vas i nas je fakat nenadmašivo pa su i te stvari manje-više normalne...Al da navijači jednog Čelika, il jedne Slobode toliko mogu mrziti sve što dolazi iz glavnog grada...eh to je već bolesno !!!mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
To je drugo. Željo i Sarajevo su gradski rivali i logično je da se ne podupiru. Ulizivanje mi se ne sviđa i jeste žalosno, ali podupiranje mi ne smeta, jer se realno Željovci i pitari nikada i nisu voljeli, ali ove prekonoćne ljubavne scene između robije, fukara i drugih, su degutantne.mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
nismo ,al uvijek smo se postovalii i nismo dali na svoj grad i na svoje komsije..na derbiju jedni protiv drugih ,al cim neko dodze od velike cetvorke il nbt bilo koga odmah smo zajednoo i brate ne treba zaboraviti da su ti ljudi ubili tvog sugradzanina nbt sto je bio pitar(govorim to za ove sto podrzavaju siroki i)...a sad su dosle nove generacije pa oni znaju najbolje..elSaik je napisao/la:To je drugo. Željo i Sarajevo su gradski rivali i logično je da se ne podupiru. Ulizivanje mi se ne sviđa i jeste žalosno, ali podupiranje mi ne smeta, jer se realno Željovci i pitari nikada i nisu voljeli, ali ove prekonoćne ljubavne scene između robije, fukara i drugih, su degutantne.mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
Pa i nije bas drugo. Rivalitet i sve to stoji, al' ako cemo vec birati onda mi je puno draze da Sarajevo ide u Evropu nego Siroki. Ako nista znam da ce Sarajevo predstavljati nasu drzavu, a ne kao oni dole, kao da Hrvatsku predstavljaju.elSaik je napisao/la:To je drugo. Željo i Sarajevo su gradski rivali i logično je da se ne podupiru. Ulizivanje mi se ne sviđa i jeste žalosno, ali podupiranje mi ne smeta, jer se realno Željovci i pitari nikada i nisu voljeli, ali ove prekonoćne ljubavne scene između robije, fukara i drugih, su degutantne.mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
Kada ovo kažeš,onda misliš na ljude koji navijaju za Želju ili Sarajevo.To onda nije tačno i ti ne razlikuješ onda rivalitet i mržnju! Ja imam prijatelje ili rodbinu koji navijaju ili simpatišu Sarajevo i sad bi ih ja trebao mrziti ili nešto slično ? I bez tragičnih dešavanja u Širokom i ubistva Vedrana, moj stav bi bio isti po tom pitanju..ne traje to od jučerelSaik je napisao/la:To je drugo. Željo i Sarajevo su gradski rivali i logično je da se ne podupiru. Ulizivanje mi se ne sviđa i jeste žalosno, ali podupiranje mi ne smeta, jer se realno Željovci i pitari nikada i nisu voljeli, ali ove prekonoćne ljubavne scene između robije, fukara i drugih, su degutantne.mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
MA NECE BITI PRILIKE KO NI NA GRBAVICI KAD STE VI NA S BILI VIDJECETE KAKKO musa dere jarca ..mrsko mi brisati velika slova ne derem se ccccccccpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, grbavicka1921, Kajkutenjoyer, Levin, Pact1921, TefalTava, Zglavkar i 68 gostiju.