Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pogba vs Italia to su vam dvije krajnosti, zavisno na koju se stranu okrenes
. Ali iz dugogodišnjeg praćenja ovog topica, rekao bi da je Pogba veći Juventino, iako ima ljubimce. Dok je ovaj drugi navijač samo ljubimaca
.
Citao sam malo sta ste obojica pisali, bespotrebno rasprava za stopera u ovim godinama! Mene kod njega brinu fizikalije, ne djeluje mi neko ko ce fizicki moci dominirati i to je bas velik problem! Ne pada mi na um dobar stoper sa 20 godina, jer njima najvise treba defanzivna kretanja i iskustvo igranja, pa smo najbolje stopere svijeta gledali tek u tridesetima godinama!Pogba je napisao/la: ↑19 mar 2026, 20:00Znaci pokazem ti plastično da nisi u pravu, dokazima, da nikakve ocjene na internetu veze nemaju s realnoscu, dam ti video, a ti slijep kod ociju, bolje je ponavljati kako ti kazes lazi da postanu istina i bolje se ne osvrnuti na post nego jeftinom nekom provokacijom vrijedjati.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑19 mar 2026, 18:56
Iskreno mislim brate da si ti dobar covjek, ali to ne mijenja cinjenicu da si ...
Čak ti neću ni vratiti. Hajde da se dogovorimo da me zaobilazis u sirokom luku, ne citiras, i mirni i ti i ja.![]()
Tako da.... potpisao bi njegovu prodaju uvijek...
Max Allegri
Napokon dva puta isti sastav, bas onako kako treba.
Covjek vrlo jednostavno zeli da objasni da je iz naseg pogona (za bilo kakve pare, nebitno) tako lagano otisao igrac koji je prvotimac u Real Madridu. Dok kod nas igraju Keli, Gatti (uz duzno postovanje jer ga cijenim) i Dr. Bremer (a Dr nije samo zato sto je dobar). Lik igra u Real Madridu danas, sta je bitno hocel promijeniti spol za 10 godina i biti manekenk. Ovdje su neki (op.a. Isti ovi danas) prije par godina govorili da imamo stoperski tandem za narednih 15 godina (De Ligt i Demiral). Nije proslo ni pola vremena danas, a mi ne znamo ni jesu li ti igraci vise aktivni profesionalni fudbaleri hah
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kad smo bili u najjacoj fazi, mi nismo uspjevali prodati nase igrace u Real ili Barcu. Doduse i oni su tada bili malo jaci. Najveci domet je bio da zvijezda Juventusa ode u Bayern i PSG, i to govori o ranijim kvalitetima, ali i vrijednosti tog momka sto sada igra u Realu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tako je Kenane, bravo Čiko, idemo još
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dusan plus ova trojka sad iz napada je sasvim dovoljna za sve kombinacije naprijed. Plus amer, kosovar i ostali klosari kao zamjene. Dakle marke ne moramo u napad ulagati.
Sve pare uloziti u odbranu, plus top box to box igraca itd
Sve pare uloziti u odbranu, plus top box to box igraca itd
Kontrola, gol na vrijeme, ali pomalo u 3 brzini i s tehničkim greskama u situacijama gdje ne smije. Amer i Thuram trčkaraju, ali ne učestvuju kvalitetno naprijed, a nazad se ne vracaju dovoljno brzo, kao govedo Rabiot svojevremeno.
Može bolje i brze, dignuti ritam jer 1 nama uvijek zaluta.
S lijeva Cambiaso ne moze kako treba ni Berardia od 33 g čuvati. Tu se mora pojacati paznja. Očajno izvodimo sve prekide.
Chico najbolji.
Može bolje i brze, dignuti ritam jer 1 nama uvijek zaluta.
S lijeva Cambiaso ne moze kako treba ni Berardia od 33 g čuvati. Tu se mora pojacati paznja. Očajno izvodimo sve prekide.
Chico najbolji.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 mar 2026, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta dobro prvo, trebalo je više bti, Čiko razigran ali opet ga odluke J*** i slaba ključna dodavanja, ali ima asistenciju pa mu se da progledati kroz prste. Jako i u drugom i završiti ovo do 75. minute.
MANIJACI JUG 1987
Teško da postoji defanzivno lošiji igrač od Cambiasa i da igra tako defanzivno osjetljivu poziciju.
Lik ne zna osnovne defanzivne kretnje ili ne želi da ih zna, prije bih rekao da je lijenost kod njega.
Šta im je sa ovim dugim loptama, šta pokušavaju, 5-6 prodanih posjeda bezveze.
Sassuolo poprilično opasan,treba se što prije zabiti drugi i tehnički malo više uozbiljiti.
Conceicao počeo da liči na odraslog igrača, bez glupih pokušaja i pokušaja "na silu", rezultat toga su asistencije koje se povećavaju.
Lik ne zna osnovne defanzivne kretnje ili ne želi da ih zna, prije bih rekao da je lijenost kod njega.
Šta im je sa ovim dugim loptama, šta pokušavaju, 5-6 prodanih posjeda bezveze.
Sassuolo poprilično opasan,treba se što prije zabiti drugi i tehnički malo više uozbiljiti.
Conceicao počeo da liči na odraslog igrača, bez glupih pokušaja i pokušaja "na silu", rezultat toga su asistencije koje se povećavaju.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Joj katastrofe ! Kakav je ovo plan, duge lopte na krila? Bez kontrole nakon gola, nikakav tempo !
Max Allegri
Mirise na jednu od onih utakmica koje upravo sadrze primanje ovakvog gola.
Valjda se sad probudimo i odigramo neato drugo. Mirisalo je, vijdelo se da to ide.
Valjda se sad probudimo i odigramo neato drugo. Mirisalo je, vijdelo se da to ide.
Likovi pogledom ispraćaju loptu, igrače i čitavu akciju
I to nije prvi put otkako je Spalleti došao da smo katastrofa defanzivno i da nam svako lako dodje do gola
I to nije prvi put otkako je Spalleti došao da smo katastrofa defanzivno i da nam svako lako dodje do gola
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ovom Juventusu ko predje gol moze dati gol, 5 prilika ti treba za gol i onda primas ovakve golove.
Vidjelo se na one 2-3 kontre da jedna može proći. Ojebina Cambiaso ne može mene čuvati.
Thuram rovit i uzasan. Locatelli i Kelly da prestanu igrati duge lopte odmah.
Thuram rovit i uzasan. Locatelli i Kelly da prestanu igrati duge lopte odmah.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 mar 2026, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Boga i Mckinnie 2 igraca manje u Juventusu. Ili im promijeni pozicije ili ih vadi.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kljusina Cambiaso najgori igrac Juventusa u historiji kluba... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Opet iz prvog udarca u okvir grob te yebo
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Spaletti yebeno kasni, nemamo napadaca a vrijeme prolazi. Sve bi to bilo ok da nemamo cak cetvoricu na klupi. Ovo nije nacin kako se prave rezultati ovo je bespotrebno eksperimentisanje. Ne bi ne cudilo da u igru udje gremlin Miretti.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Evo degenerika...ne mogu da vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.