FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

plisek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plisek » 21 mar 2026, 12:52

Jbg svako ima svoje misljenje, skupina koja je diretkno ostetila svoj klub sa lazimo o namjestenom kupu sad hoce da tjera investitora. Ja ih ne podrzavam. I bit cu na istoku sutra i necu ih podrzat. J**+ mi se za ismira, retard ko i svaki drugi bogatas, al se bar malo razumijem u investicije i upravljanje kapitalom, a nama se ne pise dobro ako odluci da ide. Znam da mora nekom prodat, al isto tako to moze trajat godinama pa da ne placa plate, i da onda odemo skroz u khurac. A vidjelu smo da se vrlo brzo moze u cvajtu na primjeru plavih. Jbg sjetit cete me se
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 21 mar 2026, 12:52

Sudije te matretiraju na Koševu ti šutiš, uložio milione, stadion obečavo, autobus... Doveo nekih kriminalaca u klub, bombe nam nalaze u prostorijama kluba.
Marketing kluba nam radi lik iz Amerike koji ne zna naš jezik, karte skočile, ugrađuje se podzemlje. Joj šta sve pitari ne znaju. Mirvić usta vi njega.
🇵🇸

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 21 mar 2026, 12:53

Allah dragi zna šta je sve u pozadini i ko kakve uglavnom lične interese ima. Mislim da nije loše da se malo stave glavonje pod pritisak, ne bi li se malo dozvali, ali ne treba se zalijetati grlom u jagode. kospe s7ebale sijelo sebi, bojim se samo da preko šištavaca 'naših' ne naprave dar-mar i kod nas.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 21 mar 2026, 12:55

plisek je napisao/la:
21 mar 2026, 12:52
Jbg svako ima svoje misljenje, skupina koja je diretkno ostetila svoj klub sa lazimo o namjestenom kupu sad hoce da tjera investitora. Ja ih ne podrzavam. I bit cu na istoku sutra i necu ih podrzat. **** mi se za ismira, retard ko i svaki drugi bogatas, al se bar malo razumijem u investicije i upravljanje kapitalom, a nama se ne pise dobro ako odluci da ide. Znam da mora nekom prodat, al isto tako to moze trajat godinama pa da ne placa plate, i da onda odemo skroz u khurac. A vidjelu smo da se vrlo brzo moze u cvajtu na primjeru plavih. Jbg sjetit cete me se
Buraz kup je namješten. To i konobari znaju.
🇵🇸

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 21 mar 2026, 12:56

Torino je napisao/la:
21 mar 2026, 12:55
plisek je napisao/la:
Jbg svako ima svoje misljenje, skupina koja je diretkno ostetila svoj klub sa lazimo o namjestenom kupu sad hoce da tjera investitora. Ja ih ne podrzavam. I bit cu na istoku sutra i necu ih podrzat. **** mi se za ismira, retard ko i svaki drugi bogatas, al se bar malo razumijem u investicije i upravljanje kapitalom, a nama se ne pise dobro ako odluci da ide. Znam da mora nekom prodat, al isto tako to moze trajat godinama pa da ne placa plate, i da onda odemo skroz u khurac. A vidjelu smo da se vrlo brzo moze u cvajtu na primjeru plavih. Jbg sjetit cete me se
pusti mi se mahalske price, nasjedate na gluposti
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 21 mar 2026, 12:57

Ma horde su upravu. Američki mamlaz je srozao klub do najnižih grana. Samo reset komplet. Prvo trener da ide

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 mar 2026, 12:58

Torino je napisao/la:
Sudije te matretiraju na Koševu ti šutiš, uložio milione, stadion obečavo, autobus... Doveo nekih kriminalaca u klub, bombe nam nalaze u prostorijama kluba.
Marketing kluba nam radi lik iz Amerike koji ne zna naš jezik, karte skočile, ugrađuje se podzemlje. Joj šta sve pitari ne znaju. Mirvić usta vi njega.
:salut:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 mar 2026, 12:59

Kakavo glupo saopstenje…. U fazonu, “eto pa nek smo vam se i mi nagovorili”. Ovo ili je po ko zna koji put pokusaj da se sve razjebe i **** (tkz. prijatelji kluba) vrate u klub ili ljudi ne vide dalje od 5cm nosa. Neko normalan ko prati ligu, sta se sve desava u njoj, kako je liga 1/1 ogledalo stanja u drzavi i politickoj sceni, ne bi mogao ovako nesto ni pomislit a ne napisat saopstenje. Hocemol’ tjerat Maria i Zorana i vratit Hisrefa? Ako zaista zelite pomoci, adresa su savez i sudijska zlocinacka organizacija. Hajmo malo face.. Dignite glas, mozda i ruku…

Ljudi ovjde jos kontaju da klub funkcionise na osnovu donacija drzavnih firmi ili nivoa vlasti, na kojima se donatori ugradjuju 10/20/30 %, od hatar marketinga, ili prodaje igraca na kojima dva covjeka uzimaju lovu sebi u dzep..

Sistem i vizija kluba itekako postoji i jako je jasna. Ko hoce da razumije, moze to ta vidi svaki dan. Ko nece dzaba objasnjavat.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 21 mar 2026, 13:01

badboy je napisao/la:
21 mar 2026, 12:59
Kakavo glupo saopstenje…. U fazonu, “eto pa nek smo vam se i mi nagovorili”. Ovo ili je po ko zna koji put pokusaj da se sve razjebe i **** (tkz. prijatelji kluba) vrate u klub ili ljudi ne vide dalje od 5cm nosa. Neko normalan ko prati ligu, sta se sve desava u njoj, kako je liga 1/1 ogledalo stanja u drzavi i politickoj sceni, ne bi mogao ovako nesto ni pomislit a ne napisat saopstenje. Hocemol’ tjerat Maria i Zorana i vratit Hisrefa? Ako zaista zelite pomoci, adresa su savez i sudijska zlocinacka organizacija. Hajmo malo face.. Dignite glas, mozda i ruku…

Ljudi ovjde jos kontaju da klub funkcionise na osnovu donacija drzavnih firmi ili nivoa vlasti, na kojima se donatori ugradjuju 10/20/30 %, od hatar marketinga, ili prodaje igraca na kojima dva covjeka uzimaju lovu sebi u dzep..

Sistem i vizija kluba itekako postoji i jako je jasna. Ko hoce da razumije, moze to ta vidi svaki dan. Ko nece dzaba objasnjavat.
ne vidi to nasa raja, ne vide dalje ispred svog nosa, tjeraj nase iz kluba a sudije te diretko kostale 200 bodova u 5 sezona. Al do trenera je…
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 21 mar 2026, 13:01

Torino je napisao/la:
Sve receno. Da je bar stadion pokrenuo . Nije. Sve goli kriminala u klubu. Goni ga vise kad ne zna nista. Dzaba mu pare

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 21 mar 2026, 13:05

Torino je napisao/la:
plisek je napisao/la:
Haj bolan ne piši gluposti svega ti...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 mar 2026, 13:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 mar 2026, 12:46
Stroj1946 je napisao/la:
21 mar 2026, 12:18
21 mar 2026, 12:07

Ja ću opet pitati, kako zamišljaš tjeranje Ismira?
Čovjek ima udio u klubu i može samo nekome prodati taj udio, ako uopšte ikad i dobije neku ponudu, pri tome njemu se ta prodaja mora isplatiti, a neće on nigdje ako bar na pozitivnoj nuli ne bude nakon prodaje.
Ako neko misli da se investitor može otjerati bez da on to odluči, onda u opasnoj zabludi živi.
A kako je on mislio kupiti cijeli udio a nije razmišljao kako da ode jednog dana? Ozbiljan investitor, koji ulaže svoje pare, ima ulaznu i izlaznu strategiju. Ali pričamo o ozbiljnom investitoru/ima. Ovaj nema nikakvu strategiju, a ciljeve u sezoni mijenja, kako se i vrijeme mijenja. Znači da nije ozbiljan. Čas titula, te čas izlazak u Evropu, čas prodaja igrača, čas promocija mladih igrača, čas samoodrživost, te reorganizacija!?
Pogubljen je totalno, i u konačnici, suma sumarum, nije ovo za njega. On nek razmišlja da nađe nekoga kome će prodati udio jer očigledno da ne planira dobro i radi jako loše, odnosno šta god da ovo on radi sad, radi loše i ne ide ga, jer su rezultati katastrofalni i klub samo pada više i dublje.
Pa to što je neozbiljan nama ništa ne pomaže u potencijalnoj prodaji kluba. Slažem se ja da mi nemamo jasnu strategiju, to je od sad svima jasno ybg.
On će razmišljati o tome da ide kad njemu qurcu cejf bude, po nas je to loše, ali je to realnost.
Pri tome, evidentno je da nema niko trenutno ko je zainteresovan da naslijedi silne troškove koji te sljeduju kao investitora.
Jer je sastančio i sa princom po Dubaiju po pitanju toga, a i ovdje je bio zajedno sa Mamićem i co. kod Violete, pa evo vidimo ishode tih silnih sastanka.
Pa radi se o tome da klub ispašta za koji valjda navijamo svi, a ne da nam Mirvić bude u prvom planu, nego klub i što bolji rezultati. Na našu žalost, Mirvić je u prvom planu, i dalje se gura sam tu, pa tek klub, jer to govore zadnjih 4,5 godina rezultati. To što je kod nas narod naučio da se pati i da koliko god da je loše, je postalo normalno i treba se kao naviknut i nemoj mijenjati. Ako ne ide mijenjaj, traži promjene, to kako će i šta će i kome prodsti, iskreno me kita zaboli, al nek ide samo i proda, jer je meni bitno FK SARAJEVO a ne vlasnik ili investitor.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 mar 2026, 13:06

Torino je napisao/la:
plisek je napisao/la:
Mene zanima kako smo ga namjestili, hajde objasni. Tu bi morali svi klubovi biti umiješani, pa čak i željkan koji bi pustio nama na svoju štetu. Pišete gluposti i tako sramotite i sebe i klub ili je neki drugi interes u pitanju koji je veći i od kluba.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 21 mar 2026, 13:10

Prvo ne moze se skupiti 500 hz trenutno jer su nam rezultati katastrofa i sezona propala. Znaci u startu to nece izgledati nista specijalno. Drugo ovi ozbiljniji koji su misljenja da treba doci i podrzati ovu zadnju obavijest kad razmisle vecinom spominju topovske koje koriste u zadnje vrijeme i kazu nismo ludi da idemo na sjever zbog tih topovskih. Tako da horde prvo trebaju razmisliti o nekim stvarima kako da povecaju brojnost, sta da prestanu raditi na tribini i sta da promijene u kopu

Sto se tice Mirvica sve je obezbijedio, najbolje uslove i najbolje igrace za ovu ligu ali rezultati su katastrofalni. Zaostajati 20 bodova za prvim je katastrofa i razumijem nezadovoljstvo navijaca i tjeranje. Niko normalan ne moze reci da je ovo dobro i da je zadovoljan rezultatima

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 mar 2026, 13:12

BungaBum je napisao/la:
21 mar 2026, 12:32
kraljlavova je napisao/la:
21 mar 2026, 12:19
BungaBum je napisao/la:
21 mar 2026, 11:39

Evo tebi prijedlog, otidji na sjever i reci im to
Balavac kad sam ja bio na sjeveru ti si jos u jajima bio sjever poslije onog saopstenja za kup za mnoge je u ocima pao
pa dobro, opet ti kazem, idi na sjever pa im reci, kakve veze ima kad sam ja bio u jajima :D
Da ovom rečenicom si sve rekao, onda možeš misliti ko vodi sjever.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 mar 2026, 13:13

Stroj1946 je napisao/la:
21 mar 2026, 13:06
21 mar 2026, 12:46
Stroj1946 je napisao/la:
21 mar 2026, 12:18

A kako je on mislio kupiti cijeli udio a nije razmišljao kako da ode jednog dana? Ozbiljan investitor, koji ulaže svoje pare, ima ulaznu i izlaznu strategiju. Ali pričamo o ozbiljnom investitoru/ima. Ovaj nema nikakvu strategiju, a ciljeve u sezoni mijenja, kako se i vrijeme mijenja. Znači da nije ozbiljan. Čas titula, te čas izlazak u Evropu, čas prodaja igrača, čas promocija mladih igrača, čas samoodrživost, te reorganizacija!?
Pogubljen je totalno, i u konačnici, suma sumarum, nije ovo za njega. On nek razmišlja da nađe nekoga kome će prodati udio jer očigledno da ne planira dobro i radi jako loše, odnosno šta god da ovo on radi sad, radi loše i ne ide ga, jer su rezultati katastrofalni i klub samo pada više i dublje.
Pa to što je neozbiljan nama ništa ne pomaže u potencijalnoj prodaji kluba. Slažem se ja da mi nemamo jasnu strategiju, to je od sad svima jasno ybg.
On će razmišljati o tome da ide kad njemu qurcu cejf bude, po nas je to loše, ali je to realnost.
Pri tome, evidentno je da nema niko trenutno ko je zainteresovan da naslijedi silne troškove koji te sljeduju kao investitora.
Jer je sastančio i sa princom po Dubaiju po pitanju toga, a i ovdje je bio zajedno sa Mamićem i co. kod Violete, pa evo vidimo ishode tih silnih sastanka.
Pa radi se o tome da klub ispašta za koji valjda navijamo svi, a ne da nam Mirvić bude u prvom planu, nego klub i što bolji rezultati. Na našu žalost, Mirvić je u prvom planu, i dalje se gura sam tu, pa tek klub, jer to govore zadnjih 4,5 godina rezultati. To što je kod nas narod naučio da se pati i da koliko god da je loše, je postalo normalno i treba se kao naviknut i nemoj mijenjati. Ako ne ide mijenjaj, traži promjene, to kako će i šta će i kome prodsti, iskreno me kita zaboli, al nek ide samo i proda, jer je meni bitno FK SARAJEVO a ne vlasnik ili investitor.
Evidentno je da ispašta klub, to je najgore u svemu i svakog ko god ovo prati boli i frustrira. Igrom slučaja generalno znam kakvih cirkusa bude u klubu i vjeruj da što čovjek manje zna, to je više rahat.
Ja ti samo kažem da evidentno nema zainteresovanih za kupovinu, i dok god je tako nema ni 1% šanse da će Ismir igdje otići.
Meni je ok da se izrazi nezadovoljstvo, ali poenta mog posta je bila da ljudi misle da je odlazak Ismira na princip da će on podnijeti ostavku na mjestu predsjednika UO, i eto, tu se sve završava. On ode, neće nam ni marke tražiti, cijelu svoju investiciju halali i mi nastavljamo dalje, how yes no :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 21 mar 2026, 13:17

plisek je napisao/la:
21 mar 2026, 11:57
e moji glupani, otjeramo li mirvica za tri godine nam slijedi sudbina celika
Amin.
Nikad poraz, samo lekcija.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 21 mar 2026, 13:25

Ne razumijem da navijac Sarajeva kaze da je bolje ici u kantonalnu i biti predmet sprdancije nego imati ovakvu ekipu i uslove
E sad sto nema rezultata i sto nam je plafon izlazak u evropuje za izucavanje. Ali da neko kaze da je bolje biti u kantonalnoj samo mogu pozeljeti nasi najveci dusmani

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 mar 2026, 13:25

tabba77 je napisao/la:
21 mar 2026, 13:17
plisek je napisao/la:
21 mar 2026, 11:57
e moji glupani, otjeramo li mirvica za tri godine nam slijedi sudbina celika
Amin.

Bolje da ga otjeramo i da vudemo cisti nego robovi ovakve politike i svega sto je usadio u klub ovo sto on radi je odron odrona
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 21 mar 2026, 13:33

Bura u časi vode :mrgreen:
Horde nemaju snage otjerati Debelog. A I ne postoji način da se otjera vlasnik.
Zato se I ovi plasljivi, zabrinuti ne trebaju brinuti da če Debeli otici a mi u Kanton. Nista se nece desiti.
Patnja če se nastaviti do daljnjega.
No ,lijepo je onako punih usta opsovati Debelog. Mala satisfakcija.
Treba mu pokazati da je nepopularan ,mozda počne razmišljati o prodaji.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mavi i 54 gosta.