FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 21 mar 2026, 12:18

TETRAPAK je napisao/la:
21 mar 2026, 12:13
Hajdeee je napisao/la:
21 mar 2026, 12:06
plisek je napisao/la:
21 mar 2026, 11:57
e moji glupani, otjeramo li mirvica za tri godine nam slijedi sudbina celika
Moze i kanton, samo ker neka ide.
Ne nasjedajte na price da nas kanton ceka bez velikog vodje i njegovih degenerika. Previse tu ima para da klub ostane bez svih investitora i zainteresovanih strana. A i da ostane borit se za 3/4 mjesto sto i sa ovim debilom radimo mozes i sa puno manje para. Kakav ba kanton u ligi gdje imas 3 i po kluba.
Ma naravno. Samo eto "slikovit" odgovor, na ustaljenu tezu - poslije Ismira kraj svijeta.
- FKS -

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 mar 2026, 12:18

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 mar 2026, 12:07
plisek je napisao/la:
Ja ću opet pitati, kako zamišljaš tjeranje Ismira?
Čovjek ima udio u klubu i može samo nekome prodati taj udio, ako uopšte ikad i dobije neku ponudu, pri tome njemu se ta prodaja mora isplatiti, a neće on nigdje ako bar na pozitivnoj nuli ne bude nakon prodaje.
Ako neko misli da se investitor može otjerati bez da on to odluči, onda u opasnoj zabludi živi.
A kako je on mislio kupiti cijeli udio a nije razmišljao kako da ode jednog dana? Ozbiljan investitor, koji ulaže svoje pare, ima ulaznu i izlaznu strategiju. Ali pričamo o ozbiljnom investitoru/ima. Ovaj nema nikakvu strategiju, a ciljeve u sezoni mijenja, kako se i vrijeme mijenja. Znači da nije ozbiljan. Čas titula, te čas izlazak u Evropu, čas prodaja igrača, čas promocija mladih igrača, čas samoodrživost, te reorganizacija!?
Pogubljen je totalno, i u konačnici, suma sumarum, nije ovo za njega. On nek razmišlja da nađe nekoga kome će prodati udio jer očigledno da ne planira dobro i radi jako loše, odnosno šta god da ovo on radi sad, radi loše i ne ide ga, jer su rezultati katastrofalni i klub samo pada više i dublje.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 21 mar 2026, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

adMire
Kontakt:

Post Postao/la adMire » 21 mar 2026, 12:19

Ovdje su nečiji privatni interesi bitniji od kluba. Pa otkupite upravljačka prava i upravljate klubom, lako jel tako?
Volim Horde, ali Sarajevo ne može u ovom vremenu opstati bez ozbiljnog investitora. Može za one koji bi da svojoj djeci kroje mjesta, transfere itd... Podrška Mirvicu!

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 21 mar 2026, 12:19

BungaBum je napisao/la:
21 mar 2026, 11:39
kraljlavova je napisao/la:
21 mar 2026, 11:33
Evo jedan prijedlog neka Horde zla kupe upravljačka prava pa neka vode klub
Evo tebi prijedlog, otidji na sjever i reci im to
Balavac kad sam ja bio na sjeveru ti si jos u jajima bio sjever poslije onog saopstenja za kup za mnoge je u ocima pao

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 mar 2026, 12:20

Tjeranje na prodaju. Mirvic ce stititi svoju investiciju i naci ce sam nekoga ko ce ga isplatiti. Ne mora bilo ko cekati u redu, naci ce ga ovaj ker sam jer brani svoje pare i investiciju. Mirvic je tipicni amerikanac koji vidi samo novac, tako da ga moramo tjerati na odlazak, a odlazak ce se desiti kada nadje novog investitora. Od nedjelje svi moramo biti na istoj strani (ne bukvalno u smislu da ste svi na sjeveru). Egoista kakav Mirvic jeste ce dovesti do toga da se osjeti nepozeljnim i da sam pozeli otici. Do tada nece stati sa investicijama jer ne zeli obarati vrijednost svojih ulaganja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 21 mar 2026, 12:23

adMire je napisao/la:
21 mar 2026, 12:19
Ovdje su nečiji privatni interesi bitniji od kluba. Pa otkupite upravljačka prava i upravljate klubom, lako jel tako?
Volim Horde, ali Sarajevo ne može u ovom vremenu opstati bez ozbiljnog investitora. Može za one koji bi da svojoj djeci kroje mjesta, transfere itd... Podrška Mirvicu!
To je poanta svega naravno da smo mi svi nezadovoljni rezultatima trenutnim ali tu je veći problem od upravljanja klubom politika je tu debelo zaslužna na drugoj adresi se mi trebamo boriti od napada na vlasnika kluba zna se ko kroji sudbinu fudbala u našoj državi tu je prava adresa gdje se treba nešto poduzeti
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 21 mar 2026, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 mar 2026, 12:24

adMire je napisao/la:
Ne trazi niko da ostanemo bez investitora i ne fura niko tu pricu strumfova nama niko ne treba,itekako treba.Jedino sto se zahtjeva je da u sto kracem roku proda klub i napusti nas jer jedini kojem je privatni interes bitniji od kluba je on.To je valjda svima jasno za 5 godina patnje i brukanja.

Ovo "kupite upravljacka prava pa krojite" je nesto najgluplje sto se od 2020 provlaci na forumu.Mi nismo biznismeni i milioneri nego navijaci i bolesnici ovog kluba ciji glas se mora postovati.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 mar 2026, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 mar 2026, 12:25

Nekada se više navijalo na stadionu a manje sr.lo. Čuj bolje igrati u kantonu, samo da ode Mirvić. Niko ne uzima u obzir savez i njihove spletke.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 21 mar 2026, 12:30

adMire je napisao/la:
Je li bolja dnevnica za bajram? :kafa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 mar 2026, 12:32

21 mar 2026, 12:23
adMire je napisao/la:
To je poanta svega naravno da smo mi svi nezadovoljni rezultatima trenutnim ali tu je veći problem od upravljanja klubom politika je tu debelo zaslužna na drugoj adresi se mi trebamo boriti od napada na vlasnika kluba zna se ko kroji sudbinu fudbala u našoj državi tu je prava adresa gdje se treba nešto poduzeti
Balavurdija to ne konta, bolje je tisra po forumu nego skupiti muda i ići non stop pred savez dok svi klubovi ne budu imali iste uslove na utakmicama. Borac ti kreće sa 36 bodova prednosti, njima to nije problem nego Mirvić. I budala bi voljela svake godine titulu ili barem kup ali to neko drugi određuje i protiv tih ljudi se treba boriti.
Zadnja izmjena: fks74, dana/u 21 mar 2026, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 21 mar 2026, 12:32

BungaBum je napisao/la:
Balavac kad sam ja bio na sjeveru ti si jos u jajima bio sjever poslije onog saopstenja za kup za mnoge je u ocima pao
pa dobro, opet ti kazem, idi na sjever pa im reci, kakve veze ima kad sam ja bio u jajima :D

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 21 mar 2026, 12:35

BungaBum je napisao/la:
Neka je, i neki su pali u očima tom sjeveru kad su proslavljali namješten kup. Halo sa Širokim i Borcem si namjestio, a nama prodaješ priče o poštenju.
Mirvić za svoj mandat ima 2 namještena borac penali i široki ostanak u ligi za kup. Ima porsutu titulu od 13+ bodova ima gdje ti tuzla citi zabije 5 komada u Zenici, ima da te željo mlatio po 3:0, željo koji umire godinama, a ti kao neki veliki gigant. Imaš po dva kola u evropi imaš sve manje članova, imaš batinaše koji upadaju u svlačionice i tjeraju igrače da se odriču plata, imaš ajlu koja se maznula lovu koju je ismir godinama štitio, imaš odlaske Hordi na gostovanja gdje ih isti ti batinaši namještaju delijama i nekim bhh na bradini, dovođenje na sjever nekih delalića... Sve u rukavicama Ismira jel Horde znaju dešavanja u klubu i daj da ih se skloni. Nuđeno im je svašta sve su momci odbili.
Ako nam je Mirvić budučnost daBogda se sutra ugasili.
🇵🇸

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 21 mar 2026, 12:35

A gledaj mirvicevaca, sto su se upalili 😂😂😂

Jel vas to strah da mirvic ne propadne u zivotu? Da nece imat sta jest? :(

ISMIRE MIRVICU YEBEMO TE U PICHKU!!!!
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 mar 2026, 12:38

I sudbina Celika je bolja od ovog. Na virslama te nisu razna sela samarala na svakom koraku. Sad avioni, kamioni, adidasi, Ljajici, qrci palci, a na terenu nikad gori. Opasno nam se smijesi cetvrto 4. mjesto u pet godina otkako je Homer na celu kluba. Bosanski Arsenal jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 21 mar 2026, 12:41

U 5 godina ti borac i zrinjski pobjegnu 100 bodova, i mi imamo strah od "Sarajeva bez I. Mirvica"
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 21 mar 2026, 12:44

Podržavam Horde, dosta je bilo Ismira. Njemu nisu bitni rezultati, bitno mu je samo da prodaje igrače, a to ne može tako sa klubom koji ima navijače kao Sarajevo. Trebao je kupiti Olimpic i na njima zarađivati. Ovi što govore da će se Sarajevo raspasti kao Čelik bez Ismira, neka ne zaborave da je Sarajevo bilo i prije Ismira, i da će biti poslije Ismira.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 mar 2026, 12:46

Stroj1946 je napisao/la:
21 mar 2026, 12:18
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 mar 2026, 12:07
plisek je napisao/la:
Ja ću opet pitati, kako zamišljaš tjeranje Ismira?
Čovjek ima udio u klubu i može samo nekome prodati taj udio, ako uopšte ikad i dobije neku ponudu, pri tome njemu se ta prodaja mora isplatiti, a neće on nigdje ako bar na pozitivnoj nuli ne bude nakon prodaje.
Ako neko misli da se investitor može otjerati bez da on to odluči, onda u opasnoj zabludi živi.
A kako je on mislio kupiti cijeli udio a nije razmišljao kako da ode jednog dana? Ozbiljan investitor, koji ulaže svoje pare, ima ulaznu i izlaznu strategiju. Ali pričamo o ozbiljnom investitoru/ima. Ovaj nema nikakvu strategiju, a ciljeve u sezoni mijenja, kako se i vrijeme mijenja. Znači da nije ozbiljan. Čas titula, te čas izlazak u Evropu, čas prodaja igrača, čas promocija mladih igrača, čas samoodrživost, te reorganizacija!?
Pogubljen je totalno, i u konačnici, suma sumarum, nije ovo za njega. On nek razmišlja da nađe nekoga kome će prodati udio jer očigledno da ne planira dobro i radi jako loše, odnosno šta god da ovo on radi sad, radi loše i ne ide ga, jer su rezultati katastrofalni i klub samo pada više i dublje.
Pa to što je neozbiljan nama ništa ne pomaže u potencijalnoj prodaji kluba. Slažem se ja da mi nemamo jasnu strategiju, to je od sad svima jasno ybg.
On će razmišljati o tome da ide kad njemu qurcu cejf bude, po nas je to loše, ali je to realnost.
Pri tome, evidentno je da nema niko trenutno ko je zainteresovan da naslijedi silne troškove koji te sljeduju kao investitora.
Jer je sastančio i sa princom po Dubaiju po pitanju toga, a i ovdje je bio zajedno sa Mamićem i co. kod Violete, pa evo vidimo ishode tih silnih sastanka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 21 mar 2026, 12:47

E cuj “s’a je ba ko si ti? kupi pa se k.ci” ”””navijaca””” FK Sarajevo
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 21 mar 2026, 12:49

pa nece tek tako otici, jeste vi retardirani, samo ce prodati dalje klub nekome, kako su njega retardiranog nasli, tako ce naci opet nekoga, a ne eto ode ismir gasi se Sarajevo, gasi se ****, nek ide J*** mu rod i porod, i njemu i ovim sto ga brane ovdje

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 21 mar 2026, 12:49

Pisete gluposti,

A sto se tice poredjenja sa celikom oni su trenutno u puno boljoj situaciji od nas

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Djulboni, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mavi i 53 gosta.