FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bajram Mubarek Olsun braco...svima Puno zdravlja, srece I bodova
cuvajte se I cuvajte zdravlje...bice nase RajvoSa opet najjace
.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun braco 
Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Bajrambarecula svima koji slave
Nije riječ o klubu nego reprezentaciji, državi koju ju je predstavljao na međunarodnoj sceni... Nemoj komentarisati ako ne znaš o čemu je riječ, zalutao si.trunks1946 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 09:26Cimi je dao klubu tj. odužio se klubu vise nego sve legende u novijoj generaciji FKS. Nije samo ruka na srcu dokaz o bolikurcu o klubu nego djela i samo djela.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 mar 2026, 17:58Cimirota je bolio qurac i za Sarajevo sve dok se nije vratio.Nikad mi nije bio nesto gotivan a ovo je sramota da ne ispostuje himnu drzave u kojoj je rodjen i za koju je 50 puta nastupao.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Nemaju oni blage veze o tome. Pripisat ćemo njihovoj neinformisanosti ove gluposti koji valjaju za Cimirota.trunks1946 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 09:26Cimi je dao klubu tj. odužio se klubu vise nego sve legende u novijoj generaciji FKS. Nije samo ruka na srcu dokaz o bolikurcu o klubu nego djela i samo djela.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 mar 2026, 17:58Cimirota je bolio qurac i za Sarajevo sve dok se nije vratio.Nikad mi nije bio nesto gotivan a ovo je sramota da ne ispostuje himnu drzave u kojoj je rodjen i za koju je 50 puta nastupao.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Bajrambarecula raja
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Pitarima i Pitarkama muslimanske vjeroispovijesti.
Zivi, zdravi i veseli uvijek bili.
Zivi, zdravi i veseli uvijek bili.
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Živković je danas registrovan u savezu i ima dozvolu da igra za nas.
Živković je danas registrovan u savezu i ima dozvolu da igra za nas.
Bajrembareculaa braco
Oprostili smo se od ramazana, a nadam se i mi od losih rezultata i muka. Na hajr
Oprostili smo se od ramazana, a nadam se i mi od losih rezultata i muka. Na hajr
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A vala, shodno formi igrača, ne bi me čudilo.
Očekujem dosta od njega, samo ybg teško je da ćemo odmah dobiti njega na 100% mogućnosti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo pidro posto Samir Radovac..
Selmire Pidro sretno u nastavku karijere, posle ovog nebiga nikad vratio u nas klub.
Sve mu je u SARAJEVU bilo samo poso a u velezu je sve ljubav, babo mu navijo za velez bla bla bla, sto te nije babo poslo i vrapcice sa 15 godina..
Fala ti sto si bio dio naseg tima kod dk i zbogom..
Nekorektno mudro i podmuklo 2 dana prije utakmice, ovakav interviev kukavicki i od strane veleza
Krste ahmeta husrefa falis, al i te ljude je doveo klub nije tvoj babo preko radio njih doveo..
Iznenadio me pidra ga
Selmire Pidro sretno u nastavku karijere, posle ovog nebiga nikad vratio u nas klub.
Sve mu je u SARAJEVU bilo samo poso a u velezu je sve ljubav, babo mu navijo za velez bla bla bla, sto te nije babo poslo i vrapcice sa 15 godina..
Fala ti sto si bio dio naseg tima kod dk i zbogom..
Nekorektno mudro i podmuklo 2 dana prije utakmice, ovakav interviev kukavicki i od strane veleza
Krste ahmeta husrefa falis, al i te ljude je doveo klub nije tvoj babo preko radio njih doveo..
Iznenadio me pidra ga
Zanimljiva objava Hordi na Instagramu. Direktno prozivanje Mirvića bez navoda imena, doduše. U potpisu: “Vrijeme je.”
Moglo bi biti tjeranja i uprava napolje opet.
Moglo bi biti tjeranja i uprava napolje opet.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mirvicu odlazi!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vrijeme je!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Skoro četiri godine su prošle od sulude najavljene da ćemo za dvije godine biti najbolji klub na Balkanu.
Skoro pet godina je prošlo od najavljenje nove ere bordo kluba.
Sve te godine se šutilo i čekalo na iskorak naprijed, a dobili smo stagnaciju i krenuli ka propadanju.
Vrijeme je.
Skoro pet godina je prošlo od najavljenje nove ere bordo kluba.
Sve te godine se šutilo i čekalo na iskorak naprijed, a dobili smo stagnaciju i krenuli ka propadanju.
Vrijeme je.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras i 19 gostiju.

.png)