FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 19 mar 2026, 20:44

Ja sam rekao ljudi ako ima neko neke dokaze evo nek izadje javno i kaze i rjesimo se seljaka iz Glogove za sva vremena.Bujrum
Ali kako se ovo odvija izgleda da je sumnjivo ovo i da se radi namjerno.
Eto nek izadje bilo ko nek kaze meni je trazeno meni ponudjeno
Nek se oglasi kreten Viber i kaze meni i tim i tim igracima nudjeno.Ajde picko strumfovska

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 mar 2026, 21:05

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 mar 2026, 01:24

Dje zapelo, Viber i Dedic se vratili kuci, vidim Dedic na treningu raspolozen, Viber ce biti rasporedjen na drugo radno mjesto, znaci carsijski ustanak propao....sta reci na sve ovo...osim da su pomilovani za Bajram....razocarenje za carsiju i "dobronamjerne" zenicane.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 mar 2026, 08:05

Naucimo od Denisa Karica kako se voli klub :rol:

Bajram Serif Mubarek Olsun svim iskrenim navijacima Slobode :bih:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 20 mar 2026, 09:35

Bajram Šerif Mubarek Olsun braco Slobodaši! Da nas bar od ovog do idućeg Bajrama malo sunce ogrije i da ne padamo olako na podvale i namjestaljke ko sto se desava zadnjih dana.
#CarsijaOdjebi

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 20 mar 2026, 09:39

Skver je napisao/la:
20 mar 2026, 01:24
Dje zapelo, Viber i Dedic se vratili kuci, vidim Dedic na treningu raspolozen, Viber ce biti rasporedjen na drugo radno mjesto, znaci carsijski ustanak propao....sta reci na sve ovo...osim da su pomilovani za Bajram....razocarenje za carsiju i "dobronamjerne" zenicane.
Gore sto Fukare padaju na podmetnutu pricu a niti jednog ne treba vratiti ni blizu kluba, prica se kako oni vole Slobodu da mi je znat je ljubav širenje ovakvih lazi i obmana protiv maticnog kluba nisam se htio oglašavat dok nisam provjerio. Niti jednom igraču nije traženo nikakvo puštanje niti išta slicno onda nema stvarno potrebe pricati o tome pokušali su uništiti sve sto se gradi a samo su ojačali, žao mi naivnih Fukara koje reaguju kako vjetar puše.
#CarsijaOdjebi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 mar 2026, 09:40

Bajram Serif Mubarek Olsun svima :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 mar 2026, 11:24

Fukare su onomad trazile da bojkotujemo Acu i co. da bi se on sklonio i oslobodilo mjesto za Azmira, pa ih ovaj izradio pa sad traze da bojkotujemo ovog da bi opet ako ikako moze oni birali ko ce bit sljedeci.
Djeco sjasite vise, prvo se pobrinite da se organizujete unutar grupe, da na nesto licite, pa onda se bavite malo ozbiljnijim stvarima oko kluba, jer ocito trenutno za nista ozbiljnije niste.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 mar 2026, 12:44

tuzlanskinacin je napisao/la:
20 mar 2026, 09:39
Skver je napisao/la:
20 mar 2026, 01:24
Gore sto Fukare padaju na podmetnutu pricu a niti jednog ne treba vratiti ni blizu kluba, prica se kako oni vole Slobodu da mi je znat je ljubav širenje ovakvih lazi i obmana protiv maticnog kluba nisam se htio oglašavat dok nisam provjerio. Niti jednom igraču nije traženo nikakvo puštanje niti išta slicno onda nema stvarno potrebe pricati o tome pokušali su uništiti sve sto se gradi a samo su ojačali, žao mi naivnih Fukara koje reaguju kako vjetar puše.
Nije uopste bitno da li je neko nesto trazio od nekoga, i da je neko trazio od nekoga nesto, vidimo da se to nije desilo.....poenta je u tome da se problemi rjesavaju u kuci a ne javno demonstrirati reakciju u situaciji kada imas razna nagadjanja u gradu.....komplet PL je namjestena, vise lici na Divlji zapad nego na neko ozbiljno takmicenje, da ne pricamo o nizim rangovima i neki Denis se nasao da nesto javno manifestuje......napustanje radnog mjesta u bilo kojoj firmi ili organizaciji je trenutni otkaz ali eto vidimo da se to nije dogodilo, samo smo dobili objave na svim portalima o njegovoj samovolji i samovolji njegovog strucnog staba.....a ovo mu nije prvi slucaj.....

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 mar 2026, 21:02

crvenocrnitz je napisao/la:
17 mar 2026, 13:52
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
16 mar 2026, 22:05
napapijri1987 je napisao/la:
16 mar 2026, 20:40
Ja ne mogu i ne zelim da vjerujem da u TZ,gradu od 100.000 ljudi,nema 50 ljudi koji su sposobni da vode fudbalski klub na jedan moderan i posten nacin.
Ne mogu da vjerujem da su apsolutno svi gradjani okrenuti licnim interesima,prevarama i muljanju.
ima drug al ne daju, de shvatite ljudi ne daju!!! ne da sdp!!!
Jest tebe neko iz sdp-a nagazio dobro, kako ne da a na celu kluba covjek iz sda? Ne lupaj vise gluposti, nece niko sa cistom namjerom da preuzme klub i tu je sva istina, oni sto imaju ne daju, ovi sto nemaju oni bi vodili al lose...
nije mene nagazio hvala Bogu niko ni iz sdp-a ni iz sda, nikad stranka i to je to, zato valjda i smijem reći šta mislim. nije mene nagazio niko nego crveni kmeri nagazili grad cijeli, propali ko grčka, da je sramota više... ko god je na čelu kluba treba ga pustit da radi. za propast tuzle i sporta u tuzli, i propast svega ostalog, kriv je isključivo sdp!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 21 mar 2026, 07:54

Povedi nas treneru :bih:

slika

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 21 mar 2026, 07:57

:bih:

slika

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 21 mar 2026, 07:58

:bih:

slika

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2026, 21:19

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.