Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pogba vs Italia to su vam dvije krajnosti, zavisno na koju se stranu okrenes
. Ali iz dugogodišnjeg praćenja ovog topica, rekao bi da je Pogba veći Juventino, iako ima ljubimce. Dok je ovaj drugi navijač samo ljubimaca
.
Re: Juventus FC
Citao sam malo sta ste obojica pisali, bespotrebno rasprava za stopera u ovim godinama! Mene kod njega brinu fizikalije, ne djeluje mi neko ko ce fizicki moci dominirati i to je bas velik problem! Ne pada mi na um dobar stoper sa 20 godina, jer njima najvise treba defanzivna kretanja i iskustvo igranja, pa smo najbolje stopere svijeta gledali tek u tridesetima godinama!Pogba je napisao/la: ↑19 mar 2026, 20:00Znaci pokazem ti plastično da nisi u pravu, dokazima, da nikakve ocjene na internetu veze nemaju s realnoscu, dam ti video, a ti slijep kod ociju, bolje je ponavljati kako ti kazes lazi da postanu istina i bolje se ne osvrnuti na post nego jeftinom nekom provokacijom vrijedjati.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑19 mar 2026, 18:56
Iskreno mislim brate da si ti dobar covjek, ali to ne mijenja cinjenicu da si ...
Čak ti neću ni vratiti. Hajde da se dogovorimo da me zaobilazis u sirokom luku, ne citiras, i mirni i ti i ja.![]()
Tako da.... potpisao bi njegovu prodaju uvijek...
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.