Sport i TV
Re: Sport i TV
Znaci Telemach moze slobodno ukinuti sekciju sa sportskim kanalima 
A BL?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Od kada ovo vrijede, mislim kada dolaze arene na home Tv?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Novi kanali se pokreću 1.4.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 23:33Od kada ovo vrijede, mislim kada dolaze arene na home Tv?
Ima li neko kontakt od nekoga za iptv ili nesta slicno da bi mogao imati arene ? Htio bi starom da napravim da ima gledati utakmice a nisam upućen oko tih stvari.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je mi je iskocilo dok sam listo facebook, ali ne mogu naci ovaj mediaradar nigdje.
Pa fakticki bi SK bio zacrnjen 0-24h.
Zadnja izmjena: passatb6, dana/u 18 mar 2026, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje veze, pa onda najbolje ni ne imati kablovsku jbt. Drkaju nas godinu dana i sad nema nikako Arena...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iduce sedmice se saznaje da li je kupovina prosla ili ne, tad ce i vjerovatno i obavijestiti za Arene.
Ma ja mislim da ce 99% Telemach dobit Arene Sport jer bi fakticki bez njih bili bez sporta ako bi se SK ukinuo.
- Maroon1946
- Kontakt:
Jako bitni kanali
- Maroon1946
- Kontakt:
Sad je sve na Areni BiHOd narednog mjeseca ljubitelji sporta u Bosni i Hercegovini uživati će u još bogatijem sadržaju TV Arena Sport.
Gledaoci u BiH pratiti će najbolji sportski sadržaj na čak pet novih kanala (Arena 4 Premium, Arena 5 Premium, Arena Sport 7, Arena Tenis i Arena Adrenalin), koji donose više prostora za prenose najzanimljivijih mečeva i događaja, ali i neke nove sadržaje za koje će Arena Sport od aprila ove godine biti ekskluzivni nosilac TV prava.
S novom sezonom Formule 1 već u martu Arena Sport BiH otvorila je još jednu novu stranicu, a na program najveće regionalne sportske TV kuće idućeg mjeseca dolazi i Euroliga, što će sigurno obradovati brojne fanove košarke u našoj zemlji. Takmičenje ulazi u završnu fazu, mečevi su sve napetiji i značajniji, dok posebnu pažnju privlače utakmice regionalnih velikana Crvene zvezde i Partizana, kao i Dubaija čiji dres nose reprezentativci BiH i koji domaće susrete odnedavno igra u Sarajevu.
Osim toga, čak i Bundesliga od aprila ove godine ‘stanovati’ će na Arena Sport BiH. Ermedin Demirović, Haris Tabaković i Edin Džeko neki su od bh. nogometnih ambasadora u Njemačkoj čije partije ćete moći pratiti upravo putem kanala ove televizijske kompanije.
I to nije sve, jer i zvijezde španske košarkaške Endesa lige gledaoci u našoj zemlji će također imati priliku gledati na programu Arena Sporta, kao i nogometna prvenstva Nizozemske, Portugala, Austrije, Slovenije,…
U pripremi je još iznenađenja i novih sadržaja, a gledaocima TV Arena Sport u Bosni i Hercegovini zagarantovano uživanje u nikad većoj ponudi direktnih televizijskih prenosa.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Telemach nikad nece imati arene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.