Ako ste bolji i ako to pokazete na terenu nosite bodove kuci.rudarprijedor je napisao/la:Nekako se ne prica o Banovicima,svew je u znaku srijede u Krajiskog derbija,al aj mogli bi za to napraviti uvertiru sa 3 boda uz Banovica

Ako ste bolji i ako to pokazete na terenu nosite bodove kuci.rudarprijedor je napisao/la:Nekako se ne prica o Banovicima,svew je u znaku srijede u Krajiskog derbija,al aj mogli bi za to napraviti uvertiru sa 3 boda uz Banovica
POkazali ste i u PD da niste losa ekipa ali jbg,neko mora ispastineutralan__ je napisao/la:Ako ste bolji i ako to pokazete na terenu nosite bodove kuci.rudarprijedor je napisao/la:Nekako se ne prica o Banovicima,svew je u znaku srijede u Krajiskog derbija,al aj mogli bi za to napraviti uvertiru sa 3 boda uz BanovicaPobijedjivale su nas i losije ekipe od vas pa mislim da mozete i vi.
Mi nemamo ekipu kao Sarajevo,Zeljo,Borac...ali znamo igrati i biti neugodan protivnik svakome,sto smo pokazali protiv Borca.Neka bolji pobijedi.
![]()
Nazalost tako je.rudarprijedor je napisao/la:POkazali ste i u PD da niste losa ekipa ali jbg,neko mora ispastineutralan__ je napisao/la:Ako ste bolji i ako to pokazete na terenu nosite bodove kuci.rudarprijedor je napisao/la:Nekako se ne prica o Banovicima,svew je u znaku srijede u Krajiskog derbija,al aj mogli bi za to napraviti uvertiru sa 3 boda uz BanovicaPobijedjivale su nas i losije ekipe od vas pa mislim da mozete i vi.
Mi nemamo ekipu kao Sarajevo,Zeljo,Borac...ali znamo igrati i biti neugodan protivnik svakome,sto smo pokazali protiv Borca.Neka bolji pobijedi.
![]()
Stvarno ovaj covjek je realan...valjda...mislim da niko nije rekao da smo mi zasluzeno nesto dobili u gostima....neutralan__ je napisao/la:Cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.Prvo poluvrijeme pripalo nama iako smo dobili crveni jos u 5. minuti.U drugom ste nas rasuli na komade i zasluzeno dali 3 gola.To nam jos niko nije ucinio tj. dao 3 gola.Jos jednom cestitke i sve najbolje u nastavku,da izborite Evropu.
Voljeli bi da Rudar bude prvak,za ostale nas boli k u r a c !Denis Ispušlić je napisao/la:Da li biste vise voljeli da prvak bude Borac ili Zeljo?
Ili vas boli k u r a c?
Vidim kampanja za referendumom je počela, ali lošeDenis Ispušlić je napisao/la:Da li biste vise voljeli da prvak bude Borac ili Zeljo?
Ili vas boli k u r a c?
? "... % нас ? & " т а & " " ?, " то је ? ". У спорту ' & претјеране ".Denis Ispušlić je napisao/la:Da li biste vise voljeli da prvak bude Borac ili Zeljo?
Ili vas boli k u r a c?
Ma stipu ihBianconeri1988 je napisao/la:Vidim kampanja za referendumom je počela, ali lošeDenis Ispušlić je napisao/la:Da li biste vise voljeli da prvak bude Borac ili Zeljo?
Ili vas boli k u r a c?![]()
Trenutno je Milan u trendu, zbog ugašenih, Lazo će sljedeće subote dobiti avatarSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma stipu ihBianconeri1988 je napisao/la:Vidim kampanja za referendumom je počela, ali lošeDenis Ispušlić je napisao/la:Da li biste vise voljeli da prvak bude Borac ili Zeljo?
Ili vas boli k u r a c?![]()
nego nevalja ti avatOr nista bolje da si idola lazu stavio
Denis Ispušlić je napisao/la:Da li biste vise voljeli da prvak bude Borac ili Zeljo?
Ili vas boli k u r a c?