FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovdje ispastaju samo oni koji srcem i dusom vole Slobodu, nisam vise na nicijoj strani, neka ugase klub i onako Grad ne zeli Slobodu to je odavno jasno...
Neka se svi srame i jedni i drugi zbog unistenja kluba i desavanja oko kluba kao da smo seoski klub.
Neka se svi srame i jedni i drugi zbog unistenja kluba i desavanja oko kluba kao da smo seoski klub.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nabij i jedne i druge.Moja strana je Sloboda,PL,evropa i san o Tituli.DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:57Ali najgore je kod nas ako nisi za carsiju, optuze te da si babukin. Isto tako ako nisi za njega, carsija si. Yebo ga ta podjela vise, isto kao da nismo svi iz istog grada.FKBilder je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:41Ne mogu da povjerujem da je Azmir toliko GLUP da dopusti OVO a nije mu prvi put da se bavi fudbalom u BiH,ili da povjerujem da je Denis neka postenjacina prrko noci posto a prodao bi Tuzlu za 1000 maraka,Slobodu za jos manje....A za Zelju i mater i oca i kosti im.
I upravo tako istina je negdje izmedju....A opet sve preko ledja Slobode.
Niti je ovaj neki andjeo s neba mutan je ko Jala,a ova "carsija"je i gora ugasili bi nas i prije njega.....sve od zla oca i gore matere.
De jednom dogovorite se nek Sloboda bude pobjednik a ne da vam bude oruzje politicko ili za kusuranje pa mater vam **** vise....
Sa carsijom imamo ku rac.
Evo koliko ima godina od carsije Secera,kluba bez dugova,11 najjacih Pl,i slicnih gluposti.A sta smo imali...Milione novog duga,federalnu,klub u rasulu.
Azmir kuka nisam ja evo vracam njihovo,oni kazu nisu oni nista,laze seljak,tuku se preko Slobode.
Dokle gospodo...do gasenja je li....usta ih J*** i jedne i druge.
Ugasite ionako ste sve u Tuzli ugasili p vam materina
Je li moguce da je ovaj sindikat jednom stao na nasu stranuSada su se oglasili iz Sindikata profesionalnih fudbalera i čini se da će ovaj meč biti pod posebnom pažnjom u narednom periodu.
“Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH pažljivo prati navode koji su se pojavili nakon utakmice između FK Sloboda i FK Tuzla Siti.
Ukoliko se pokaže da su informacije o pokušaju dogovaranja rezultata tačne, želimo javno pohvaliti stručni štab i igrače FK Sloboda koji su, prema dostupnim informacijama, odbili učestvovati u bilo kakvim nečasnim radnjama i na taj način zaštitili integritet takmičenja.
Fudbal mora ostati sport poštene borbe, a igrači i treneri koji imaju hrabrosti da se suprotstave pritiscima zaslužuju podršku cijele fudbalske zajednice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Taman na nasu stranu stao da nas kazne na bilo koji nacin.
Denis nakon vibera ucera nam i na ovaj nacin, svjesno ili ne. Glavu dajem da je i ovo po nalogu pojedinaca koji su kontra Azmira, a ovo je odlican nacin da ga se rijese.
A moglo se pametnije, biti uz igrace, objasniti im da moraju igrati za navijace i 3 boda, a diskretno prijaviti one koji zele namjestiti rezultat. Ovako ispadose opet glupani, a najvise ce ispastati klub.
Denis nakon vibera ucera nam i na ovaj nacin, svjesno ili ne. Glavu dajem da je i ovo po nalogu pojedinaca koji su kontra Azmira, a ovo je odlican nacin da ga se rijese.
A moglo se pametnije, biti uz igrace, objasniti im da moraju igrati za navijace i 3 boda, a diskretno prijaviti one koji zele namjestiti rezultat. Ovako ispadose opet glupani, a najvise ce ispastati klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato vladaju kantonom od rata na ovamo i sve što su mogli donijeli su u Tuzlu, od svojih ljudi po svim mogućim javnim kompanijama do seljakluka igdje i kojeg. ZAto nam i jeste ovako kako je. Ali relano, malo je tu bilo kakve razlike Grad - KantonZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑14 mar 2026, 15:43Čak i puno manje sredine od Tuzle imaju bolju infrastrukturu, ali tuzlaci su taj prokleti sdp životom branili, čim bi se pokušalo ukazat na njihovu nesposobnost odma si bio prozivan "zelenim", "SDA-ovac", "naciJonalista" itd... Pjevala se pjesma na Tušnju "kontra SDA", gdje smo ih stavljali u isti koš sa četnicima i ustašama, krivili za svoj neuspijeh njih koji u Tuzli nikad nikakvu vlast nisu imali... Sad je sve došlo na naplatu...sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 15:36Ne može kod nas bez cirkusa nikako.
Od 6 gradova u BiH koji imaju preko 100.000 stanovnika mi smo ubjedljivo što se tiče sporta i sportske infrastrukture najgori. I nema nikako logike jer je kod nas konstantno ista struktura politička na vlasti što bi trebalo biti prednost, a u suštini je što se tiče sporta ispalo da je velika mana.
A i u ostalim oblastima zaostajemo za ovim većim gradovima.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Eto kaznite ce nas sindikat sto smo dobili SloguDamirT je napisao/la: ↑16 mar 2026, 11:24Je li moguce da je ovaj sindikat jednom stao na nasu stranuSada su se oglasili iz Sindikata profesionalnih fudbalera i čini se da će ovaj meč biti pod posebnom pažnjom u narednom periodu.
“Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH pažljivo prati navode koji su se pojavili nakon utakmice između FK Sloboda i FK Tuzla Siti.
Ukoliko se pokaže da su informacije o pokušaju dogovaranja rezultata tačne, želimo javno pohvaliti stručni štab i igrače FK Sloboda koji su, prema dostupnim informacijama, odbili učestvovati u bilo kakvim nečasnim radnjama i na taj način zaštitili integritet takmičenja.
Fudbal mora ostati sport poštene borbe, a igrači i treneri koji imaju hrabrosti da se suprotstave pritiscima zaslužuju podršku cijele fudbalske zajednice.![]()
Sa TC sad imamo omjer 5-7-5.
-
Sunderland
- Kontakt:
Sta kazu, krivo im sto su igraci onako gol proslavili
Pa ko ne bi nakon svega prije meca...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sunderland
- Kontakt:
I odlucili naprasno poslike utakmice sa Slobodom da selekcije Slobode ne mogu trenirati gore i igrati, te prvi tim, a do tada je moglo
Sloboda je moja nacija
Pa logicno, moras malo zakuhati.....iscenirati nezadovoljstvo, ispravljati Viberove gluposti i ublaziti stetu.....Azmir protiv Azmira......da je stvarno onda je Azmir digao sidro iz Slobode.Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2026, 17:55I odlucili naprasno poslike utakmice sa Slobodom da selekcije Slobode ne mogu trenirati gore i igrati, te prvi tim, a do tada je moglo![]()
-
Sunderland
- Kontakt:
Stvarno jeste, jer Azmir digao ruke iz TC, ovo je onaj Munja rekao poslije tekme, on je gore glavni baja.Skver je napisao/la: ↑16 mar 2026, 18:04Pa logicno, moras malo zakuhati.....iscenirati nezadovoljstvo, ispravljati Viberove gluposti i ublaziti stetu.....Azmir protiv Azmira......da je stvarno onda je Azmir digao sidro iz Slobode.Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2026, 17:55I odlucili naprasno poslike utakmice sa Slobodom da selekcije Slobode ne mogu trenirati gore i igrati, te prvi tim, a do tada je moglo![]()
Sloboda je moja nacija
Dobro druze zna li se gdje Viber,hocel neko da ga zove,pita sta kako zasto.Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2026, 19:06Stvarno jeste, jer Azmir digao ruke iz TC, ovo je onaj Munja rekao poslije tekme, on je gore glavni baja.Skver je napisao/la: ↑16 mar 2026, 18:04Pa logicno, moras malo zakuhati.....iscenirati nezadovoljstvo, ispravljati Viberove gluposti i ublaziti stetu.....Azmir protiv Azmira......da je stvarno onda je Azmir digao sidro iz Slobode.Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2026, 17:55
I odlucili naprasno poslike utakmice sa Slobodom da selekcije Slobode ne mogu trenirati gore i igrati, te prvi tim, a do tada je moglo![]()
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja ne mogu i ne zelim da vjerujem da u TZ,gradu od 100.000 ljudi,nema 50 ljudi koji su sposobni da vode fudbalski klub na jedan moderan i posten nacin.
Ne mogu da vjerujem da su apsolutno svi gradjani okrenuti licnim interesima,prevarama i muljanju.
Ne mogu da vjerujem da su apsolutno svi gradjani okrenuti licnim interesima,prevarama i muljanju.
Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle je ostao bez šefa stručnog štaba jer Denis Karić više nije trener ekipe sa Tušnja.
Kako prenosi Faktor, Denis Karić neće više sjedati na klupi tuzlanskog velikana pa će oni morati da potraže novog trenera.
Karić u subotu nije vodio ekipu u derbiju protiv Tuzla Sitija koji je njegov tim dobio sa 1:0.
Kako se navodilo, doskorašnji šef struke nije ekipu vodio zbog administrativnih problema, a nakon toga su uslijedila saopštenja oba kluba.
Podsjetimo, ovo je druga promjena na klupi Tuzlaka nakkon što su se rastali ranije sa Igorom Jankovićem.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nazalost moram da kazem da je rat ucinio svoje i odrazio se na sport, jer od 95 godine pa vamo politika i muljanje su unistili klub, i ovdje treba ozbiljni reset da se nesto pokrene, sve dok se pojedinci handre preko Slobode ovdje nema napretkanapapijri1987 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 20:40Ja ne mogu i ne zelim da vjerujem da u TZ,gradu od 100.000 ljudi,nema 50 ljudi koji su sposobni da vode fudbalski klub na jedan moderan i posten nacin.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
ima drug al ne daju, de shvatite ljudi ne daju!!! ne da sdp!!!napapijri1987 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 20:40Ja ne mogu i ne zelim da vjerujem da u TZ,gradu od 100.000 ljudi,nema 50 ljudi koji su sposobni da vode fudbalski klub na jedan moderan i posten nacin.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
Sunderland
- Kontakt:
Ti kao da ne znas Vibera, ode, uradi, ne javlja se nikome, smatra da je tako ispravno i tacka. Radi uvijek po svome nije mu prvi putFKBilder je napisao/la: ↑16 mar 2026, 19:38Dobro druze zna li se gdje Viber,hocel neko da ga zove,pita sta kako zasto.Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2026, 19:06Stvarno jeste, jer Azmir digao ruke iz TC, ovo je onaj Munja rekao poslije tekme, on je gore glavni baja.
Sloboda je moja nacija
A i Azmir je budala ba ucero mu jednom evo sada opet .Sunderland je napisao/la: ↑17 mar 2026, 05:53Ti kao da ne znas Vibera, ode, uradi, ne javlja se nikome, smatra da je tako ispravno i tacka. Radi uvijek po svome nije mu prvi putFKBilder je napisao/la: ↑16 mar 2026, 19:38Dobro druze zna li se gdje Viber,hocel neko da ga zove,pita sta kako zasto.Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2026, 19:06
Stvarno jeste, jer Azmir digao ruke iz TC, ovo je onaj Munja rekao poslije tekme, on je gore glavni baja.
Neka samo trpaj....
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Jest tebe neko iz sdp-a nagazio dobro, kako ne da a na celu kluba covjek iz sda? Ne lupaj vise gluposti, nece niko sa cistom namjerom da preuzme klub i tu je sva istina, oni sto imaju ne daju, ovi sto nemaju oni bi vodili al lose...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑16 mar 2026, 22:05ima drug al ne daju, de shvatite ljudi ne daju!!! ne da sdp!!!napapijri1987 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 20:40Ja ne mogu i ne zelim da vjerujem da u TZ,gradu od 100.000 ljudi,nema 50 ljudi koji su sposobni da vode fudbalski klub na jedan moderan i posten nacin.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.