moderatori, uklonite ovu djecurliju za ss.ba

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ukro si mi rijec iz usta frajherutm84 je napisao/la:nije forum za djecu!![]()
moderatori, uklonite ovu djecurliju za ss.ba
Keenan.- je napisao/la:Vi ste jos gori od papaka iz niceZe jer se spustate na njihov nivo.Ko ih *ebe,nek misle da su najjaci,nek misle da je onaj njihov mutant od trenera namazaniji od Amara,a na nasim igracima je da dokazu suprotno i vjerujem da ce upravo to i uraditi.
Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
najgore je kad ISTINA BOLIII
sramota ih stavit a najavili invazijusamosarajvo je napisao/la:Prijateljsko pitanje...
Moze slika manijaka iz Zenice
tebe sam vidio na utakmiciDPO je napisao/la:Evo zenicka ulizica se raspisao, sad necestati dok ne naštanca 30 umobolnih postova.
zar su oni bili juce na bilinommrzim_ulizice je napisao/la:sramota ih stavit a najavili invazijusamosarajvo je napisao/la:Prijateljsko pitanje...
Moze slika manijaka iz Zenice![]()
![]()
![]()
![]()
kako ce tek doci na kup utakmicu i izdvojit 20 eurica
![]()
![]()
![]()
kao sto sam vec napisao..IDI BERI BAJE...!!!..znas ti sta to znaci..!!mrzim_ulizice je napisao/la:tebe sam vidio na utakmiciDPO je napisao/la:Evo zenicka ulizica se raspisao, sad necestati dok ne naštanca 30 umobolnih postova.![]()
![]()
![]()
![]()
bolje vam je da dodjete da bodrite svoj klub nego sto prdite svaku utakmicu po forumulegenda79 je napisao/la:kao sto sam vec napisao..IDI BERI BAJE...!!!..znas ti sta to znaci..!!mrzim_ulizice je napisao/la:tebe sam vidio na utakmiciDPO je napisao/la:Evo zenicka ulizica se raspisao, sad necestati dok ne naštanca 30 umobolnih postova.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma kakvi,meni je samo cilj pisati jezikom koji vi papci ne razumijete,a to je jezik kolko-tolko obrazovanih ljudi kojima ne kisne glOvatareizo je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Vi ste jos gori od papaka iz niceZe jer se spustate na njihov nivo.Ko ih *ebe,nek misle da su najjaci,nek misle da je onaj njihov mutant od trenera namazaniji od Amara,a na nasim igracima je da dokazu suprotno i vjerujem da ce upravo to i uraditi.
jes ti to drugi nobelovac iz Bosne i Hercegovine kad si tako uctiv
ps. ko bijashe 1
Baby je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
DPO je napisao/la:Neka pustite ga, krenulo je kretena pa mora da odradi svoju dnevnu kvotu umobolnih postova.
Kad to završi, majka ce ga pozvati na kljukušu i onda ce ici na spavanje.
imate i vi gay paradusamir_tm87 je napisao/la:Baby je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
kako mozes tako pricati??
pa alooooo
oni imaju cimburijadu
pa bolan sam sebe zezash cuj Nyema LIBERIJAC MOZDA ZELJINO DIJETE KO DIABLA cuj igrace kucaju na vrata repke Visca cuj Hodzic jes ba cuo za babalu? a nasch trener ce da pobijedi s CELKOM kad bude naj potrebnijeBaby je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta vi hoćete ??? U čemu da se poredite sa Željezničarom ? Po broju titula ? Po legendama ? Kaže Čelik veći klub, kako ? U željezničaru igraju 2 reprezentativca Ibrahim šehić (BiH), Patrick Nyema (Liberia),igrače koji su igrali za reprezentaciju nekoliko godina (Bešlija,Zeba),mladog reprezentativca koji kuca na vrata A reprezentacije Edina Višću, najperspektivnijeg mladog igrača Hodžića.Vaš trener nema pobjede u mečevima protiv Amara Osima.Niste se za neki trofej borili 200 godina, a F.K. Željezničar je aktuelni šampion,finalist kupa i ove i prošle sezone, tako da, molim vas da se prođete Želje i da se poredite tamo sa OlimpiCom ili sa Modričom jer ste tu negdjetareizo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, Ferroviere1987, Orvel, Paromlinac i 41 gost.