Ma ljudi vjecito potcjenjuju ovu ligu . Realno nikad niko nije dosao i popisao se po ovoj ligi da je stranac. Jedino ko je priblizno dosao tom nivou je Miroslav Stevanovic u Zelji . Benko je kad je Sarajevo osvojili titulu zabio samo 9 golova 11 je velkoski i 9 je cak Puzigaca zabio koji je bio bek koji je sutao penale . Wagner je bio dobar u sirokom ali je igrao bruku godina kod njih. Evo FK sarajevo je dovelo bruku nekih igraca pa evo 5 utakmica bez pobjede . Ja realno gledajuci sad na ljeto bi radije volio vidjeti Harisa Hajdarevica da mi dodje iz Radnika Surdilice nego tamo nekog iz HNL ili Austrije jer je to dokazani igrac ovdje. Isto kao sto sam se ja najvise radovao Arminu Hodzicu koji se nazalost povrijedio jer je igrao ovdje .Levin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:13Ne znam stvarno zašto podcjenjujete Velež i Široki?!
Jeste da nemaju Hazretove supertalentovanog Huskovića modernog Prokopa meni sasvim dobro izgledaju sa Spahićem iz Tuzla Sitija, Salčinom iz GOŠK-a te sa Stanićem i Klepićem koji nisu dalje od Hrvatske otišli!![]()
Nejse, šalu na stranu. Vrlo dobro izbalansirane, borbene i dobro vođene ekipe.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Tako je Harisa hajdarevica i treba haracica go je dao celiku. Na stopera Drinu na beka Malica i na krilo Drlju. Treba poslati spisak investitoru, jeftino a dobro.Pact1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:43Ma ljudi vjecito potcjenjuju ovu ligu . Realno nikad niko nije dosao i popisao se po ovoj ligi da je stranac. Jedino ko je priblizno dosao tom nivou je Miroslav Stevanovic u Zelji . Benko je kad je Sarajevo osvojili titulu zabio samo 9 golova 11 je velkoski i 9 je cak Puzigaca zabio koji je bio bek koji je sutao penale . Wagner je bio dobar u sirokom ali je igrao bruku godina kod njih. Evo FK sarajevo je dovelo bruku nekih igraca pa evo 5 utakmica bez pobjede . Ja realno gledajuci sad na ljeto bi radije volio vidjeti Harisa Hajdarevica da mi dodje iz Radnika Surdilice nego tamo nekog iz HNL ili Austrije jer je to dokazani igrac ovdje. Isto kao sto sam se ja najvise radovao Arminu Hodzicu koji se nazalost povrijedio jer je igrao ovdje .Levin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:13Ne znam stvarno zašto podcjenjujete Velež i Široki?!
Jeste da nemaju Hazretove supertalentovanog Huskovića modernog Prokopa meni sasvim dobro izgledaju sa Spahićem iz Tuzla Sitija, Salčinom iz GOŠK-a te sa Stanićem i Klepićem koji nisu dalje od Hrvatske otišli!![]()
Nemoj sad izvrtati. Ko je spomenuo Haračića, Drinu, Malića i Drlju?!Bojudaosinebu je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:17Tako je Harisa hajdarevica i treba haracica go je dao celiku. Na stopera Drinu na beka Malica i na krilo Drlju. Treba poslati spisak investitoru, jeftino a dobro.Pact1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:43Ma ljudi vjecito potcjenjuju ovu ligu . Realno nikad niko nije dosao i popisao se po ovoj ligi da je stranac. Jedino ko je priblizno dosao tom nivou je Miroslav Stevanovic u Zelji . Benko je kad je Sarajevo osvojili titulu zabio samo 9 golova 11 je velkoski i 9 je cak Puzigaca zabio koji je bio bek koji je sutao penale . Wagner je bio dobar u sirokom ali je igrao bruku godina kod njih. Evo FK sarajevo je dovelo bruku nekih igraca pa evo 5 utakmica bez pobjede . Ja realno gledajuci sad na ljeto bi radije volio vidjeti Harisa Hajdarevica da mi dodje iz Radnika Surdilice nego tamo nekog iz HNL ili Austrije jer je to dokazani igrac ovdje. Isto kao sto sam se ja najvise radovao Arminu Hodzicu koji se nazalost povrijedio jer je igrao ovdje .Levin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:13Ne znam stvarno zašto podcjenjujete Velež i Široki?!
Ovdje govorimo o dokazanim igračima poput Are. Uostalom, Hajdarević dosta dobar u Srbiji. Jedan od ključnih igrača u ekipi na šestom mjestu u Srbiji a koja je tek ušla u najviši rang.
Nemoj i ti sad šuplju bacati. Evo dovodimo iz Holandije, Austrije, Turske, Poljske pa ništa ni sa čim. Hladno nas dobijaju ekipe koje dovode igrače iz federalne lige.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
danas njanje uzas, ja msm imamo dobre sanse sa njima na grbavici , u najboljem trenutku nam dolaze - bili su bas u formi do prije par kola a sada raspad
sad igraju sa velezom na kosevu ne vjerujem da ce se resetovati onda idu na nas
mi Abd u sirokom x2 da izvucemo ok, siroki nista bolji od nas borbeni su ali ne vidim kako da nam zabiju, samo treba pripaziti onog stanica da ne prilazi 16ercu zalijepiti mu pejica na njega
njanje ako ne dobiju veleza pojesti cemo ih na grb aBd i poceti novo poglavlje,
ide nabolje ljudi savo je top lik izgleda nije bitno kakav je takticar i koliko skola ima, bitno je da ima kliker za ove nase glave lude
sad igraju sa velezom na kosevu ne vjerujem da ce se resetovati onda idu na nas
mi Abd u sirokom x2 da izvucemo ok, siroki nista bolji od nas borbeni su ali ne vidim kako da nam zabiju, samo treba pripaziti onog stanica da ne prilazi 16ercu zalijepiti mu pejica na njega
njanje ako ne dobiju veleza pojesti cemo ih na grb aBd i poceti novo poglavlje,
ide nabolje ljudi savo je top lik izgleda nije bitno kakav je takticar i koliko skola ima, bitno je da ima kliker za ove nase glave lude
Ma i Šabanadžovića vratiti sa Hajdarevićem, Amar na klupu, Edis pomoćnik zajedno sa Memićem, na gol može i Irfan Fejzić ako je još aktivan
"A kako Zrinjski igra Evropu a mi ne igramo"

"A kako Zrinjski igra Evropu a mi ne igramo"
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
GavranBeli
Nije hazre kriv sto je neko pristao da dovedeš Huskovica i Prokopa dvije balerine, al ustvari skolovane balerine sto bi hazre reko'
Pa evo sa Deni Milosevicem , ovim Holandjanima , Galchevom , Pejicem , bicakcicem , Nasticem , Karamarkom itd . Smo blizi zoni ispadanja nego borbi za evropu . Ja sam naveo jednog igraca svi ga ovdje popljuvali a u njegovoj zadnjoj sezoni smo zavrsili 3 .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Bas se razumijes u nogomet nema sta...Zar je tebi stvarno Vini ili Krpic bolji od Huskovica? Pa Muharem vise napravi za 10 minuta nego njih dovija skupa. Daj Muharemu neka igra 70 minuta jednom pa ces vidjeti razlike sineGavranBeli je napisao/la: ↑16 mar 2026, 07:57Nije hazre kriv sto je neko pristao da dovedeš Huskovica i Prokopa dvije balerine, al ustvari skolovane balerine sto bi hazre reko'
1. Statut
2. Uprava
3. Sportski direktor
To su stvari koje prvo treba rješiti
2. Uprava
3. Sportski direktor
To su stvari koje prvo treba rješiti
Uf dobro je Rudar izgubio.Upuco bi se da mogu al necu.Zamisli pratis rezultate Rudara i Sloge.Hamo mojne ganje jeni.on kriv Idrizami malog.
Nije do igraca do trenera je, kluba koji nema sistema i svaki trener novi koji dodje pravi svoj sistem sto nije dobroLevin je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:29
Nemoj sad izvrtati. Ko je spomenuo Haračića, Drinu, Malića i Drlju?!
Ovdje govorimo o dokazanim igračima poput Are. Uostalom, Hajdarević dosta dobar u Srbiji. Jedan od ključnih igrača u ekipi na šestom mjestu u Srbiji a koja je tek ušla u najviši rang.
Nemoj i ti sad šuplju bacati. Evo dovodimo iz Holandije, Austrije, Turske, Poljske pa ništa ni sa čim. Hladno nas dobijaju ekipe koje dovode igrače iz federalne lige.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:52Nije do igraca do trenera je, kluba koji nema sistema i svaki trener novi koji dodje pravi svoj sistem sto nije dobroLevin je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:29
Kod nas u klubu nema sistema godinama. Rezultat toga svega je da smo bliže ispadanju nego borbi za Evropu. Očekivao sam da će investitor napraviti sistem, ipak on treba da troši svoj novac. Skoro tri mjeseca od ulaska, mi još uvijek nemamo no sistem, ni Statut, ni Upravu, ni nekog ko će biti odgovoran za sportski dio. Totalno nejasno. Dosad smo samo dobili direktora kluba, peko konkursa, ne znam kakve je to kvalitete predstavio ovaj što je izabran, ali ako je on bio najbolji kandidat, očigledno je da nije bilo previše kandidata. Očekivao sam da će se ako ništa Sanin pojaviti i predstaviti neki svoj plan, a mi smo dobili jedino da je Uprava od povjerenja ekspresno otjerana.
- NerminFatic
- Kontakt:
Da, daa, sistem se napravi za 5-6 sedmica i odmah si top klub, sve pobjedjujes i titula je na vidiku..Hrasno15 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:55NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:52Nije do igraca do trenera je, kluba koji nema sistema i svaki trener novi koji dodje pravi svoj sistem sto nije dobroLevin je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:29
Kod nas u klubu nema sistema godinama. Rezultat toga svega je da smo bliže ispadanju nego borbi za Evropu. Očekivao sam da će investitor napraviti sistem, ipak on treba da troši svoj novac. Skoro tri mjeseca od ulaska, mi još uvijek nemamo no sistem, ni Statut, ni Upravu, ni nekog ko će biti odgovoran za sportski dio. Totalno nejasno. Dosad smo samo dobili direktora kluba, peko konkursa, ne znam kakve je to kvalitete predstavio ovaj što je izabran, ali ako je on bio najbolji kandidat, očigledno je da nije bilo previše kandidata. Očekivao sam da će se ako ništa Sanin pojaviti i predstaviti neki svoj plan, a mi smo dobili jedino da je Uprava od povjerenja ekspresno otjerana.
- dubioza144
- Kontakt:
Jel se to i dan danas prica kako se ne moze nista uradit preko noci a ovi ugazili u 3 mjesec uz to jedino sto su uspjeli jest rastjerat ljude koje su imenovali prvi dan, sto rece covjek nemas statuta pa je bilo i lahko rastjerat nekog koga nisi mogi ni imenovat, nemas uprave, nemas plana nemas cilja nemas nikog ko ti vodi sportski segment i sta dalje pricat, usli su u neku pricu bez ikakve ideje bez okupljenog tima bez ista, ne znam samo kako ne prihvatate to da smo postali najneozbilniji klub u svakom segmentu, i da ovi rezultati na terenu i pokazuju realno stanje u klubu s tim da se moze rec da imas i dobre rezultate s obzirom na stanje u klubu. Ne znam da li je u klubu direktorica Amira il je direktor ovaj novinar, i da li je u klubu jos uvijek Samir Bekric sa direktorom OP kojeg je Adzem doveo, i na koliko je trenutni sš potpisan?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Statut ce biti vrlo brzo rjesen, jer je vec vracam/korigovan, tako da to ide.
Uprava dolazi, a sportski sa njima. Problem je sto Nijaz nije rijesio sportakog a trebao je. Mislim da je dio stvari u klubu vec rjesen sa ljudima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- StriktnoZlo
- Kontakt:
1. Završeno će biti u narednih mj dana.
2. Bila u subotu u VIP loži (potencijalna)
3. Mario Stanić 99%, bit će tu možda ali možda Vedo
halalite na upadu
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
GavranBeli
On da sta valja otisao bi u Salzburg ne bi dosao u Zelju. Mani se ti nama prodavanja ublehaHazre je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:37Bas se razumijes u nogomet nema sta...Zar je tebi stvarno Vini ili Krpic bolji od Huskovica? Pa Muharem vise napravi za 10 minuta nego njih dovija skupa. Daj Muharemu neka igra 70 minuta jednom pa ces vidjeti razlike sineGavranBeli je napisao/la: ↑16 mar 2026, 07:57Nije hazre kriv sto je neko pristao da dovedeš Huskovica i Prokopa dvije balerine, al ustvari skolovane balerine sto bi hazre reko'
Hvala, nadam se dobrim rješenjima, koja neće trajati dva mjeseca.
Dobro majstore sve ti znas, ali na kraju krajeva nemas ti pojma....GavranBeli je napisao/la: ↑16 mar 2026, 12:26On da sta valja otisao bi u Salzburg ne bi dosao u Zelju. Mani se ti nama prodavanja ublehaHazre je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:37Bas se razumijes u nogomet nema sta...Zar je tebi stvarno Vini ili Krpic bolji od Huskovica? Pa Muharem vise napravi za 10 minuta nego njih dovija skupa. Daj Muharemu neka igra 70 minuta jednom pa ces vidjeti razlike sineGavranBeli je napisao/la: ↑16 mar 2026, 07:57Nije hazre kriv sto je neko pristao da dovedeš Huskovica i Prokopa dvije balerine, al ustvari skolovane balerine sto bi hazre reko'
Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 28 gostiju.