AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Druze raspored je nebitan jer mi mozemo izgubiti bilo gdje, nemamo igru i izgubili smo koliko 13-15 puta vec ove sezone, ja mislim da je sezona gotova, pogubili smo se kad je najbitnije.
embrace the chaos
A i to što kažeš, ali eto čovjek nekako konta da možemo te manje utakmice riješiti, što smo i radili na početku sezone.
Baciti sve na EL, te preko toga probati izboriti Ligu Prvaka, ukoliko Gasperini ispadne u četvrtak, treba ozbiljno razmisliti da li je on čovjek za poziciju trenera pred stogodišnjicu.
Baciti sve na EL, te preko toga probati izboriti Ligu Prvaka, ukoliko Gasperini ispadne u četvrtak, treba ozbiljno razmisliti da li je on čovjek za poziciju trenera pred stogodišnjicu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Spamam temu, ali i dalje ne vjerujem da je čovjek izbacio iz igre jedinog igrača koji može postići gol za nas u ovako bitnoj utakmici.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Ako je ono bio drugi žuti ja sam Miki Maus. Ide se lagano prema realnosti našeg kluba. **** od trenera ubacio šest odbrambenih igrača i preokrenuo utakmicu. Bravo bangavac. Izvede dobrog El Sharawya i ubaci jos jednog beka. Izvadi najboljeg napadača koji može pobjeći u kontri i uvede beskorisno drvo. Klasika. Kad smo zadnji put imali normalnog terenera?
Comu čestitam i želim LŠ. Ljudi rade pravi posao, imaju tim, a ne imena. Od Baturine napravili Messija, ovaj Diao kao Drogba a onaj Jacobo bolji od Chielinija.
Comu čestitam i želim LŠ. Ljudi rade pravi posao, imaju tim, a ne imena. Od Baturine napravili Messija, ovaj Diao kao Drogba a onaj Jacobo bolji od Chielinija.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma svi bi mi htjeli lp ili osvajanje europa legaue.. Kao sto stalno tupim sve dok je ovih sakupljača.6 mjesta nikad napredka... Celik,Pelegrini,Cristante i Mancini dok su nama glavi igraci piši 6 ili 7 mjesto.. Na to dodaj jos 5 šta se ozljeđuju imamo to što imamo
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
On ne vidi godinu dana da jednu al jednu utakmicu proba juniora nekog na lijevoj strani a da desno igra igrac kojeg si platio 25mil, a ne igrac koji ne zeli produziti ugovor.Denno je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:50Volim stvarno ovaj klub vec dugo, ono nije mi usputna stvar, ali stvarno zadnjih godina dodje period kad trebas jednu dobru pauzu od ovog jer svi imamo i privatne zivote. Eto taj Gasperini je placen milione a na poluvremenu ne vidi stvari koje vidim ja i svaki prosjecan navijac, ne trazim da budemo Real Madrid, ali pojedine igrace ne mogu vise da gledam.
Napamet mi nije palo da gledam ovo danas, ispratit ovu ligu evrope i to je to. Totalna fula sa trenerom koji kao da namjerno radi sve kontra rome
nema potpisa
Ne spamas, slobodno se istresi. I ja imam osjecaj da precesto pisem ovdje, ali niko ne brani ni ostalima.
Pa i ta le nesto ne obecava. Tri figure nam fale u prvom timu da mozemo reci kalibar smo za ici do kraja. Plus Gasperini igra jednodimenzijonalno i ne odstupa od svojih ideja.
embrace the chaos
Mi smo svoju sansu prokockali protiv Juventusa i to je to.Njih smo vratili u igru i ljudi nas sad prestigli ko i sad Como i mislim da je to to sto se tice Lige Prvaka.Nemojte se vise nervirati nema potrebe.
Sto rece Admir kad trener ne vidi cijelu godinu da Wesley treba da igra desno sto je njegova pozicija a na lijevoj da isforsira nekog mladjeg ko Ghilardija o cemu onda da pricamo.
Previse se cijele sezone igra na sigurno bez ikakvog rizika,pokusaja da stavis dvojicu u napad itd itd.Sve se svodi moze li Malen sta sam uraditi dok su vecina njih nijemi posmatraci.
Sad i ako se prodje nekako ta Bologna eto ti Aston Ville i tu ce biti teska blamaza i sezona ce biti gotova i definitivno.I ovo sto smo skupili bodova vecinu je bila na silu 1:0 i zatvori ali ne moze tako cijele sezone.
Sto se mene tice trazitii novog trenera ako se ne izbori Liga Prvaka a vjerovatno nece.
De Zerbi je **** cemo gledati lijep fudbal i forsiranje mladjih igraca i da se konacno rijesimo Cristantea i Pellegrinija.
Vidim pisete i za stadion.Pratim ovaj klub preko 15 godina i konstantno se o tome pise a nigdje nista tako da dok ne vidim stadion ne vjerujem ni u sta.Puno depresivnog teksta ali Boze moj
Sto rece Admir kad trener ne vidi cijelu godinu da Wesley treba da igra desno sto je njegova pozicija a na lijevoj da isforsira nekog mladjeg ko Ghilardija o cemu onda da pricamo.
Previse se cijele sezone igra na sigurno bez ikakvog rizika,pokusaja da stavis dvojicu u napad itd itd.Sve se svodi moze li Malen sta sam uraditi dok su vecina njih nijemi posmatraci.
Sad i ako se prodje nekako ta Bologna eto ti Aston Ville i tu ce biti teska blamaza i sezona ce biti gotova i definitivno.I ovo sto smo skupili bodova vecinu je bila na silu 1:0 i zatvori ali ne moze tako cijele sezone.
Sto se mene tice trazitii novog trenera ako se ne izbori Liga Prvaka a vjerovatno nece.
De Zerbi je **** cemo gledati lijep fudbal i forsiranje mladjih igraca i da se konacno rijesimo Cristantea i Pellegrinija.
Vidim pisete i za stadion.Pratim ovaj klub preko 15 godina i konstantno se o tome pise a nigdje nista tako da dok ne vidim stadion ne vjerujem ni u sta.Puno depresivnog teksta ali Boze moj
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ja sam tek stigao u USA i imam mil i jednu stvar za uradit a ja se dam iznervirati za Romu. Zena mi citavo jutro bruji hajmo vozit bicikla, al jok retard ja citav dan prilagodim za Romu po koji zna put, znaci sam sebi kriv. Najgore od svega mi najzaludjeniji cemo ovo pratiti ma kakve gluposti klub radio, Mancini i Cristante su produzili ugovore i ako jos nije objavljeno.
embrace the chaos
Fuj, i meni se milion puta desi da odem negdje i onda mi Roma pokvari dan. Ma ne treba se nadati ničemu, pomirit se da nismo za top 4 i tjt. Imamo idalje dva fronta pa nek bude šta će biti.Denno je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:18Ja sam tek stigao u USA i imam mil i jednu stvar za uradit a ja se dam iznervirati za Romu. Zena mi citavo jutro bruji hajmo vozit bicikla, al jok retard ja citav dan prilagodim za Romu po koji zna put, znaci sam sebi kriv. Najgore od svega mi najzaludjeniji cemo ovo pratiti ma kakve gluposti klub radio, Mancini i Cristante su produzili ugovore i ako jos nije objavljeno.
Uživaj u Americi tebra ima najveći klub navijača Rome van Italije tu
Ne znam za tu grupu, zalijepi u pp ako ti nije problem.Perotti je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:02Fuj, i meni se milion puta desi da odem negdje i onda mi Roma pokvari dan. Ma ne treba se nadati ničemu, pomirit se da nismo za top 4 i tjt. Imamo idalje dva fronta pa nek bude šta će biti.Denno je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:18Ja sam tek stigao u USA i imam mil i jednu stvar za uradit a ja se dam iznervirati za Romu. Zena mi citavo jutro bruji hajmo vozit bicikla, al jok retard ja citav dan prilagodim za Romu po koji zna put, znaci sam sebi kriv. Najgore od svega mi najzaludjeniji cemo ovo pratiti ma kakve gluposti klub radio, Mancini i Cristante su produzili ugovore i ako jos nije objavljeno.
Uživaj u Americi tebra ima najveći klub navijača Rome van Italije tu![]()
Ma nadzivit cemo te mamojebe Pellegrini, Cristante, Celik i ako stvarno ne mogu vise da ih gledam.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Bukvalno dan organizujem po terminu utakmice. Nekoliko puta sam propustio zanimljive stvari da bi gledao očajni fudbal.Denno je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:18Ja sam tek stigao u USA i imam mil i jednu stvar za uradit a ja se dam iznervirati za Romu. Zena mi citavo jutro bruji hajmo vozit bicikla, al jok retard ja citav dan prilagodim za Romu po koji zna put, znaci sam sebi kriv. Najgore od svega mi najzaludjeniji cemo ovo pratiti ma kakve gluposti klub radio, Mancini i Cristante su produzili ugovore i ako jos nije objavljeno.
Preskup je otkaz Gasperiniju. On je sebe betonirao i dugo će ostati. Po ko zna koji put smo pogriješili. Fudbal evoluira, mladi treneri haraju, dinosaurusi nestaju. Sad da ga se možemo riještiti pa dovesti Xabi Alonsa ili De Zerbija, pa i Amorima.
Slobodno pišite što više, pa samo ovde možemo razmijeniti mišljenja.
Commando Ultrà Curva Sud
Prvi sam branio Gasperinia a s ovim glupostima vise ne mogu... Vidjeo sam dns podatak da u prvih 29 kola nismo imali 10 izgubljenih slovima DESET tekmi od sezone 12-13 kad su nas vodili Zdeman i Andreazoli... A s time da si krivac za 14 bodova s svojim krivim postavkama i jeb.en.im stavljanjem igraca na kriva mjesta...
Da ne postoji mrtvi Lazio ne bi dobili niti jedan derby, a u tim derbijima veče šanse ima Pisa nego mi.. Ako ne uzme l.e onda čao, ma da ne znam tko ce platit 12 milki otpremnine...
Zadnje kolo E.l da dobiš u Atini i budes skoro do kraja igrao uzvrat doma ti se debiliraš....
Ne znam da me neko toliko dugo i konstantno pio krv na slamku osim Pelegrinija i Cristante...
Na pamet mi padaju Zalewski i Karsdorp da sam pljuvao tv dok bi oni sjebhali nest....
Celik ode sigurno, nadam se Pelegrini isto, živim za dan kad bude ova teleca faca Cristante otišao,Tsimikas,Dybala,Elsha i vjv neki kapitalac tako da bude dosta promjena...
100 godišnjica kluba sljedece sezone opet bude teški prosjek kad se ne kvalifikuje u l.p
Da ne postoji mrtvi Lazio ne bi dobili niti jedan derby, a u tim derbijima veče šanse ima Pisa nego mi.. Ako ne uzme l.e onda čao, ma da ne znam tko ce platit 12 milki otpremnine...
Zadnje kolo E.l da dobiš u Atini i budes skoro do kraja igrao uzvrat doma ti se debiliraš....
Ne znam da me neko toliko dugo i konstantno pio krv na slamku osim Pelegrinija i Cristante...
Na pamet mi padaju Zalewski i Karsdorp da sam pljuvao tv dok bi oni sjebhali nest....
Celik ode sigurno, nadam se Pelegrini isto, živim za dan kad bude ova teleca faca Cristante otišao,Tsimikas,Dybala,Elsha i vjv neki kapitalac tako da bude dosta promjena...
100 godišnjica kluba sljedece sezone opet bude teški prosjek kad se ne kvalifikuje u l.p
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ne znam koliko se sjecate Ivana Pirisa
Pa taj covjek sto mi je pojeo zivce nije niko.Sreca igrao jednu sezonu i vratili ga ili sta je vec bilo tako da su Celik,Cristante i ovi sto ih prozivate kamilica za onu prevaru
Nikad necu prezaliti stoperski par Castan i Benatia.Kakav je to zid bio pa onda Markinjos,Salah,Allison,Pjanic,Radja,De Rossi,Strootman pa i onaj klosar Osvaldo a i Lamelu zbog kojeg sam i stavio ovaj nick
Kako je bilo gotivnih igraca a da ne zaboravim spomenuti Perotija velikog kojeg sam volio ko brata i onaj njegov laznjak.Fulio mislim samo jedan penal u karijeri pa Perotta i Tadei.Dalje necu ici spucala me neka nostalgija i onda sad vidim nakve poluigrace koji u onoj ekipi nebi bili ni na klupi.Tuga malo je reci.
Pa taj covjek sto mi je pojeo zivce nije niko.Sreca igrao jednu sezonu i vratili ga ili sta je vec bilo tako da su Celik,Cristante i ovi sto ih prozivate kamilica za onu prevaru
Nikad necu prezaliti stoperski par Castan i Benatia.Kakav je to zid bio pa onda Markinjos,Salah,Allison,Pjanic,Radja,De Rossi,Strootman pa i onaj klosar Osvaldo a i Lamelu zbog kojeg sam i stavio ovaj nick
Kako je bilo gotivnih igraca a da ne zaboravim spomenuti Perotija velikog kojeg sam volio ko brata i onaj njegov laznjak.Fulio mislim samo jedan penal u karijeri pa Perotta i Tadei.Dalje necu ici spucala me neka nostalgija i onda sad vidim nakve poluigrace koji u onoj ekipi nebi bili ni na klupi.Tuga malo je reci.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.