FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo neko hakovao profil, pa gdje ces ovo ovako napisati i objaviti na zvaničnoj stranici kluba. Koja smo mi smijurija od kluba

“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Onako nesto na zvanicnoj stranici objavit hmmm
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Al bukvalno. 3 puta citao i jos uvijek mi upitnici u glaviVivaLaLiberta je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:51Ovo neko hakovao profil, pa gdje ces ovo ovako napisati i objaviti na zvaničnoj stranici kluba. Koja smo mi smijurija od kluba![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Slika najjaca

Kao da ga je pisao ovaj što Fukarama piše na FB stranici.
100 posto...
Ma hakovao lik
Koja smo smijurija postali, Bože sačuvaj...
100 posto...
Ma hakovao lik
Koja smo smijurija postali, Bože sačuvaj...
-
Sunderland
- Kontakt:
Moj brate, jesmo seljacki klub pustali, prvo nas carsija poseljacila cast izuzetcima, ali ovo...
Sloboda je moja nacija
Ma nema ko drugi osim Fukara.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo nova objava koja demantuje prethodnuDamirT je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:44Nakon svih jučerašnjih dešavanja odlučili smo da se oglasimo povodom reakcije druge strane, da ih nazovemo “na silu napravljenim klubom”.
Jutros pred utakmicu kadetske selekcije City koju trenira Adnan Šećerović trenutni igrač Slobode, dobio je otkaz od sekretara kluba Muniba Subašića tzv.Munje uz obrazloženje da je nečovjek jer nije pustio utakmicu seniorskih ekipa. Zabranjen je trenažni proces i igranje svih selekcija Slobode na stadionu Bare S.han, pa čak i prvom timu. Dotični gospodin je krenuo čistku u klubu od prvog dana te je tim putem načinio ogromnu štetu klubu tjeranjem mnogo igrača i ucjenjivanjem istih da bi na kraju svega ispaštao naš klub. Ostale nečasne radnje za vrijeme i njegovog mandata i mandata ostalih kvazi “predsjednika koji vole Slobodu” ćemo navesti na press konferenciji za novinare koji će imati uvid u čitavu situaciju godinama unazad kao što to prije nisu imali. Mnogim nečasnim radnjama i rabotama su otjerali Vas navijače i s toga razumijemo zbog čega je svima ohladila Sloboda kao klub a nekada su se jedva čekali vikendi i utakmice kada naš klub igra. Eh sada se postavlja pitanje upravo tom “nazor” napravljenom klubu, ako nisu imali nečasne radnje kao što u njihovom saopštenju piše, otkud sad ove sankcije. Kad se zna da su oba kluba pod palicom Husića!
Nećemo i ne želimo trpiti da naši navijači budu prefarbani i da se osjećaju izvaranim danima prije utakmice i da se priča kako smo podklekli osobama kojima su u interesu samo novac i lični interes, tako da ovim putem ne dopuštamo ni Husiću niti bilo kome drugom da se igra sa imenom Sloboda i brendom ovog grada.
Još jedna informacija jako bitna, puna podrška našem treneru Denisu Kariću koji nije htio pristati i prodati ime i čast našeg kluba.
Poštovani navijači, simpatizeri, drage naše Fukare Tuzla 1987, sve ovo što se radi nije do nas i imate pravo da budete obavješteni o svakoj situaciji koja se dešava u klubu, za sva pitanja nam se možete obratiti u prostorijama kluba i dobiti ćete odgovore na sva pitanja. Znajte da nam vaša podrška znači i da želimo svaku narednu utakmicu imamo sve veći broj navijača kako bi smo se zajedno isčupali iz ovih dugova ili naš klub kreće od zadnjeg ranga ili čak do gašenja. Trebate nam, nadamo se da nam vjerujete jer navijači koji su volonterski uposlenici kluba, jučer nisu dozvolili da igrači puste utakmicu i da se odigra 3 za 3.
Joj pravi smo seoski klub bgm
Sifra facebook stranice sloboda1919
On i njegova ekipa su vec bivsi i najveci gubitnici dana......napravili su najvecu mogucu glupost, pa to ne rade ni u ovim divljim kantonalnim ligama, niti sam ikada procitao da je neko ovo uradio......i sta je napravio, ekipa mu dobila protivnika, ispao glupan zajedno sa Dedicem, a inace su poznati po kratkom fitilju....Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 14:39Otkaz treneru i mirna Bosna. Ako je napustio iz razloga koji se provlacio medju rajom, onda ce valjda istupiti i argumentovano reci zbog toga i toga nisam vodio utakmicu, valjda.Skver je napisao/la: ↑15 mar 2026, 11:34I sta ce mo sada, Sloboda dobila utakmicu a"preposteni trener heroj" napustio tim pred utakmicu i poceo glumiti moralnu vertikalu.......hoce li sada Husic kazniti igrace za radovanje sto nisu "pustili" protivniku utakmicu ili ce dati ostavku zbog radovanja i prepostenog trenera heroja i koji je svojevremeno pokazivao damu navijacima Slobode dok je nosio dres Zelje....ili "carsija" ponovo preuzima klub da finansira sa "svojim" parama ?
Problem kod ovakvih situacija je sto je tesko dokazivo, jer nerijetko je to verbalni dogovor, neces kod notara ovjeriti stimanje utkamice. I onda ide moja protiv tvoje rijeci, gdje se podijele navijaci i vjeruju svojoj nekoj strani i intuiciji.
Ovo su novi leveli ludila vezanog za Slobodu.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:41Moj brate, jesmo seljacki klub pustali, prvo nas carsija poseljacila cast izuzetcima, ali ovo...
Ovo se ni u snovima nije moglo zamisliti...
-
Sunderland
- Kontakt:
Ma brate, ma daj mislim budimo realniQuerty je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:06Ovo su novi leveli ludila vezanog za Slobodu.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:41Moj brate, jesmo seljacki klub pustali, prvo nas carsija poseljacila cast izuzetcima, ali ovo...
Ovo se ni u snovima nije moglo zamisliti...
Sloboda je moja nacija
J3bem vam mamu i ovim što su kao hakovali i ovim što su to dozvolili
Ugasili se dabogda svi
Ugasili se dabogda svi
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Znajuci kakav je Denis trener, mi smo na dobitku.Skver je napisao/la: ↑15 mar 2026, 20:53On i njegova ekipa su vec bivsi i najveci gubitnici dana......napravili su najvecu mogucu glupost, pa to ne rade ni u ovim divljim kantonalnim ligama, niti sam ikada procitao da je neko ovo uradio......i sta je napravio, ekipa mu dobila protivnika, ispao glupan zajedno sa Dedicem, a inace su poznati po kratkom fitilju....Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 14:39Otkaz treneru i mirna Bosna. Ako je napustio iz razloga koji se provlacio medju rajom, onda ce valjda istupiti i argumentovano reci zbog toga i toga nisam vodio utakmicu, valjda.Skver je napisao/la: ↑15 mar 2026, 11:34
I sta ce mo sada, Sloboda dobila utakmicu a"preposteni trener heroj" napustio tim pred utakmicu i poceo glumiti moralnu vertikalu.......hoce li sada Husic kazniti igrace za radovanje sto nisu "pustili" protivniku utakmicu ili ce dati ostavku zbog radovanja i prepostenog trenera heroja i koji je svojevremeno pokazivao damu navijacima Slobode dok je nosio dres Zelje....ili "carsija" ponovo preuzima klub da finansira sa "svojim" parama ?
Problem kod ovakvih situacija je sto je tesko dokazivo, jer nerijetko je to verbalni dogovor, neces kod notara ovjeriti stimanje utkamice. I onda ide moja protiv tvoje rijeci, gdje se podijele navijaci i vjeruju svojoj nekoj strani i intuiciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovdje ili ovi J*** i cine sve da otjeraju njega pa makar i klub se raspo,ili je ovaj Azmir stvarno seljak i po namazan svim bojama.Trece nema
Moja strana je Sloboda,tuzna je to ljubav i tuga velika.
Nabijem vas u usta i jedne i druge dsbogda vam se vratilo.Amin
Izgleda "carsijaneri" jos ne mogu preboljeti slatki zivot na racun Slobode....
A na kraju je istina negdje izmedju...FKBilder je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:26Ovdje ili ovi J*** i cine sve da otjeraju njega pa makar i klub se raspo,ili je ovaj Azmir stvarno seljak i po namazan svim bojama.Trece nema
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu da povjerujem da je Azmir toliko GLUP da dopusti OVO a nije mu prvi put da se bavi fudbalom u BiH,ili da povjerujem da je Denis neka postenjacina prrko noci posto a prodao bi Tuzlu za 1000 maraka,Slobodu za jos manje....A za Zelju i mater i oca i kosti im.DamirT je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:53A na kraju je istina negdje izmedju...FKBilder je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:26Ovdje ili ovi J*** i cine sve da otjeraju njega pa makar i klub se raspo,ili je ovaj Azmir stvarno seljak i po namazan svim bojama.Trece nema
I upravo tako istina je negdje izmedju....A opet sve preko ledja Slobode.
Niti je ovaj neki andjeo s neba mutan je ko Jala,a ova "carsija"je i gora ugasili bi nas i prije njega.....sve od zla oca i gore matere.
De jednom dogovorite se nek Sloboda bude pobjednik a ne da vam bude oruzje politicko ili za kusuranje pa mater vam J*** vise....
Ali najgore je kod nas ako nisi za carsiju, optuze te da si babukin. Isto tako ako nisi za njega, carsija si. Yebo ga ta podjela vise, isto kao da nismo svi iz istog grada.FKBilder je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:41Ne mogu da povjerujem da je Azmir toliko GLUP da dopusti OVO a nije mu prvi put da se bavi fudbalom u BiH,ili da povjerujem da je Denis neka postenjacina prrko noci posto a prodao bi Tuzlu za 1000 maraka,Slobodu za jos manje....A za Zelju i mater i oca i kosti im.DamirT je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:53A na kraju je istina negdje izmedju...FKBilder je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:26Ovdje ili ovi J*** i cine sve da otjeraju njega pa makar i klub se raspo,ili je ovaj Azmir stvarno seljak i po namazan svim bojama.Trece nema
I upravo tako istina je negdje izmedju....A opet sve preko ledja Slobode.
Niti je ovaj neki andjeo s neba mutan je ko Jala,a ova "carsija"je i gora ugasili bi nas i prije njega.....sve od zla oca i gore matere.
De jednom dogovorite se nek Sloboda bude pobjednik a ne da vam bude oruzje politicko ili za kusuranje pa mater vam **** vise....
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.