Neki poput Rizmajera ili Moline iz Rudara
P.S.Izvinjavam se na upadu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni je onaj Romero interesantan.
Ovu dvojicu sam spomenuo jer su vezni i ljevaci.
Mi nemamo druge opcije, ali zabrinjava da skoro tri mjeseca nema Statuta, da je Nijaz predstavljen kao čovjek od najvećeg Saninovog povjerenja i da je otjeran nakon 2 mjeseca.mavi je napisao/la: ↑14 mar 2026, 21:07Ovo danas je bilo solidno u drugom poluvremenu, nemamo dovoljno kvalitetnih igrača u rosteru, nadam se tjeranju škarta na ljeto i da stručne osobe dovedu igrače koji mogu dati ruke.
Sanin je tu, bez brige, ne odustaje ni pod tačkom razno od Želje, aktivan je u zadnjim danima.
Uostalom, druge opcije i nemamo nego dati podršku tom čovjeku, koji daje svoj novac.
Upravu si da je ovo forum Zelje, ali sam odgovorio u istom duhu na post, tako da ne vidim problem. Gori je post na koji sam replicirao.Valter je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:12Odakle dobijaš politicke instrukcije. Možda da za svoju kuću ostaviš svoja politička ubjeđenja, ovo je forum FK Željezničar.Argentina je napisao/la: ↑14 mar 2026, 17:40Haj na SDA skup i vici Bake, Bake, Sebija, Sebija. Gluposone maliMarokanci58 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 14:46
Popuši ti nama Bošnjacima, upratio sam ja odavno ko si ti.![]()
Radovac daleko od dobre opcije. Prokop nema veze sa pozicijom koju igra Radovac (nažalost slabo ima veze i sa svojom pozicijom), Milošević bi donekle mogao to odigrati. A Erik, Erik iz ove sezone ne može imati prednost ispred mene a ne nekog drugog. To I jeste porazno što smo spali na Samira.Railwayman30 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 22:20Utegao jeste,slazem se,ali je cudjo da Radovac ima prednost ispred Milosevica i Ericka i Prokopa na kraju krajeva.
Jel njima svima ugovor istice na kraju sezone?
Da. Svi imaju otvorene ugovore,da mogu ići kad god nadju bolje19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 22:39Jel njima svima ugovor istice na kraju sezone?
Jbt stari ovi vasi Španci, svi oko 30 godina, mislio sam da im je oko 25.![]()
Ma ovi bi pred manijacima letjeli,kvalitetnija ekipa od nase plus nemaju nikakvo sudenjeZigazaga je napisao/la: ↑14 mar 2026, 22:51Da. Svi imaju otvorene ugovore,da mogu ići kad god nadju bolje19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 22:39Jel njima svima ugovor istice na kraju sezone?
Jbt stari ovi vasi Španci, svi oko 30 godina, mislio sam da im je oko 25.![]()
Da,svi su u finim godinama.
Pisao sam već,meni je ubjedljivo najbolji od njih,najkonstantniji,Ronkal bek.Prespreman,služi se obema nogama. On je tek napunio 25 godina.
Mars sa teme pitaruBojudaosinebu je napisao/la: ↑15 mar 2026, 00:33Kakva jadna ekipa moras biti da u nasoj ligi izgubis kuci s igracem vise, i neko trazi neke pozitivne stvari. Tragedija