Premijer liga BiH - aktuelno

Argentina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Argentina » 13 mar 2026, 23:35

MikiPirs je napisao/la:
13 mar 2026, 23:24
nokee je napisao/la:
13 mar 2026, 23:16
Vorovus je napisao/la:
13 mar 2026, 22:49

Da bi neki klub bio u gornjem dijelu tabele, mora da bude dobro organizovan i da ima novac. Tu ti ne moze pomoci "rs rukovodstvo u nsbih".
Borac je u vrhu jer ima pare da placa dva bivsa igraca Rapida, Borusije Dortmund i druge i jer je dobro organizovan u odnosu na druge. Logistika u savezu ti moze pomoci u nekim slucajevima da nesto prevagne na tvoju stranu, ali to je 3% ukupnog uspjeha. Ako nemas sam onih 97% bices kao sadasnja Sloga.
Radnik sa Krstajicem i Krupa dok su Ilici gurali pare su imali ovo gore sto sam naveo kao potrebno.
Modrica je bila prvak jer je rafinerija gurala pare u klub, sam Milan Jelic im ne bi mogao osigurati ni sredinu tabele kao predsjednik saveza da nije bilo tih para.
Apsurdno je da ti ovo moram objasnjavati, a lafo pratis ligu i fudbal.
Eh ovako se digao Borac:
Prvo stizanje Sarajeva sa - 12 apsolutno sve zivo se zasiljilo Borcu da se stigne ta prednost, namirisala se tada krv i nikad do dana danasnjeg se to nije promjenilo. Tada je Sarajevo prodalo Rahmanovica i Tatara i istina da je slabije igralo ali 100% bi se sacuvala prednost da nije na sve strane se ostetio jedan klub da bi drugi osvojio.
Nakon toga pocinju se ulagati ozbiljne pare i ogromna lova je usla u klub od Europe gdje je Borac (logično) napravio ekipu i poceo da i na terenu pokazuje nesto, ne samo sudije.

Naravno kad 5 godina imas sve poluge u savezu i redovno budes prvak a znamo da samo prvak moze uzeti keš od Europe, da ces i pokupovati dobre igrace i imati kes da to sve platis.
Kad imas takav vjetar u ledja i kad ti protivnici ne smiju prici niti igrati fudbal jer idu crveni, penali itd.. Sve ide ko podmazano,..
Da ne spominjemo mutne radnje sa ostalim klubovima iz RS pa i pojedinim iz HR komponente.
Kakva crna organizacija, jedina organizacija je vama lezi u nsbih. Htjeli vi to priznati ili ne vi cete ostati upamćeni u historiji kao jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno.

Pa vi stvarno mislite da su svi ludi pa vide ovo ovako, samo vi pametni pa sebi pričate bajke i basne o organizaciji kluba itd.

Jednostavno cete ispuhati kad i politika SNSDa ispuše i ovi kriminalci iz saveza budu iza rešetaka. To je JEDINA realnost i istina. A vi nastavite sa bajkama.
Prestani mitomaniti, gdje to pise i gdje je to naznaceno da je Borac: “jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno”? Ajd molim te prosvijetli me i pokazu mi kako je to politicka organizacija vlasnik kluba?

P.S. Vasi prestavnici su danas 13.3.2026. sastancili sa politicarem, samo kazem ;)
Sve si upravi. Nastvljas po svom gdje neces da odgovoris kad ti se iznesu cinjenice. Borac je klub navijaca, oni upravljaju klubom, primjer koji je unimatan u svijetu.

Svi ostali su politicke prcije i gura ih Savez. Samo Borac protiv Saveza i sve uspijeva pobjediti.

P.S. Ti bas mislis ljudi glupi. To kao danas kad si mene uvjeravao da je 2000tih B komponenta zarila Savezom, a samo 1 titulu imao "B" klub. Ili da je Osimov mandat bio Zeljino stimanje i protiv vas, a vi 2 trofeja u te 3 sezone uzeli. Zapitaj se ko je mitoman, prije nego drugima to kazes.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 13 mar 2026, 23:39

Argentina je napisao/la:
13 mar 2026, 23:35
MikiPirs je napisao/la:
nokee je napisao/la:
13 mar 2026, 23:16

Eh ovako se digao Borac:
Prvo stizanje Sarajeva sa - 12 apsolutno sve zivo se zasiljilo Borcu da se stigne ta prednost, namirisala se tada krv i nikad do dana danasnjeg se to nije promjenilo. Tada je Sarajevo prodalo Rahmanovica i Tatara i istina da je slabije igralo ali 100% bi se sacuvala prednost da nije na sve strane se ostetio jedan klub da bi drugi osvojio.
Nakon toga pocinju se ulagati ozbiljne pare i ogromna lova je usla u klub od Europe gdje je Borac (logično) napravio ekipu i poceo da i na terenu pokazuje nesto, ne samo sudije.

Naravno kad 5 godina imas sve poluge u savezu i redovno budes prvak a znamo da samo prvak moze uzeti keš od Europe, da ces i pokupovati dobre igrace i imati kes da to sve platis.
Kad imas takav vjetar u ledja i kad ti protivnici ne smiju prici niti igrati fudbal jer idu crveni, penali itd.. Sve ide ko podmazano,..
Da ne spominjemo mutne radnje sa ostalim klubovima iz RS pa i pojedinim iz HR komponente.
Kakva crna organizacija, jedina organizacija je vama lezi u nsbih. Htjeli vi to priznati ili ne vi cete ostati upamćeni u historiji kao jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno.

Pa vi stvarno mislite da su svi ludi pa vide ovo ovako, samo vi pametni pa sebi pričate bajke i basne o organizaciji kluba itd.

Jednostavno cete ispuhati kad i politika SNSDa ispuše i ovi kriminalci iz saveza budu iza rešetaka. To je JEDINA realnost i istina. A vi nastavite sa bajkama.
Prestani mitomaniti, gdje to pise i gdje je to naznaceno da je Borac: “jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno”? Ajd molim te prosvijetli me i pokazu mi kako je to politicka organizacija vlasnik kluba?

P.S. Vasi prestavnici su danas 13.3.2026. sastancili sa politicarem, samo kazem ;)
Sve si upravi. Nastvljas po svom gdje neces da odgovoris kad ti se iznesu cinjenice. Borac je klub navijaca, oni upravljaju klubom, primjer koji je unimatan u svijetu.

Svi ostali su politicke prcije i gura ih Savez. Samo Borac protiv Saveza i sve uspijeva pobjediti.

P.S. Ti bas mislis ljudi glupi. To kao danas kad si mene uvjeravao da je 2000tih B komponenta zarila Savezom, a samo 1 titulu imao "B" klub. Ili da je Osimov mandat bio Zeljino stimanje i protiv vas, a vi 2 trofeja u te 3 sezone uzeli. Zapitaj se ko je mitoman, prije nego drugima to kazes.
Ako nema sta pametno reci, odskakutaj ;)
Ako imas dokaz da je Borac: “jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno”, pokazi?

Da 2000tih ste zarili i palili FSBiH sa ciljem kanalenja Borca, kako sam danas i napisao, nigdje titule nisam pisao niti spominjao ;) ali volite vi, tj to vam je u DNK, da glumite zrtve i kukate, jbg istorija nas je to naucila ;)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 13 mar 2026, 23:47

MikiPirs je napisao/la:
13 mar 2026, 23:39
Argentina je napisao/la:
13 mar 2026, 23:35
MikiPirs je napisao/la:

Ako nema sta pametno reci, odskakutaj ;)
Ako imas dokaz da je Borac: “jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno”, pokazi?

Da 2000tih ste zarili i palili FSBiH sa ciljem kanalenja Borca, kako sam danas i napisao, nigdje titule nisam pisao niti spominjao ;) ali volite vi, tj to vam je u DNK, da glumite zrtve i kukate, jbg istorija nas je to naucila ;)
Mitomane, mitomane.

Prvo, ja niaam rekao to za Borac. Vi ste politicka prcija, to sam rekao.

Drugo, 200otih ti je prvak bio 2x Siroki, pa Zrinjski, Leotar, Modrica, od tzv B klubova, samo Sarajebo i to 1x. Ako vas je neko kanalio onda je to Petar Jelic koji je bio na celu saveza. Nisam znao da je on Bosnjak, hajde da i to saznam.

Spominjes DNK, izigravanje zrtve, kukanje, na sta mislis? Predpostavljam da aludiras na naciju. Da ti odmah kazem, popisam se i tebi i ostalima na sve ovdje nacije. Na svu srecu ne pripadam ni jednoj banana naciji koja je na Balkanu.

Jesi li ti i jednu istinu danas napisao na forumu? Reci cu ti ja, nisi. Ali provala si, cuj 2000tih B komponenta drmala savezom, jeste jeste, posebno sa titulama Sirokog, Zrinjskog i Petra Jelica. Provala si, svaka cast.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 13 mar 2026, 23:55

Hm… Petar Jelic 2000tih sa cca 18 godina bio na vrhu saveza, zanimljivo ;)
Informacije radi, nije samo onaj koji je na vrhi saveza taj koji vedri i oblacio.

Zepce Limorad ;)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 mar 2026, 23:56

Argentina je napisao/la:
13 mar 2026, 20:25
ErosViverosViv je napisao/la:
13 mar 2026, 20:19
Argentina je napisao/la:
13 mar 2026, 20:11
Borac je bolja ekipa od nas, ali sutra mogu dobiti samo za zelenim stolom, a na terenu nema sanse da dobiju.
U KOST!!!
Ne razumijem
Mislim da nas ne mogu dobiti sutra. Znaju da igramo sutra na noz i da je pritisak tribina preveliki. Poceli smo napokon igrati cvrsce i grublje, tako da ima i taj faktor.

Moze se desiti da se neka glupost napravi na tribina, pa da prekinu tekmu i poslije bude 0:3.
Ma nigdje veze, previse se dize hajka i samo svojim igracima nabijate pritisak, a znate da su amateri.
Moze se desiti da izgubite sa dobrim sudjenjem, a oni zive za to. Kao kad smo ih mi prcali za var pa su dosli sa korektnim sudjenjem i uzeli nas.

Oni slabo rade sa sudijama kada su direktni susreti jer je to gledano. Dat ce ti 50-50 sudjenje pa ce poslati naredna 3 kola da te izyebu, dok ce svoje utakmice zavrsavati prije pocetka i tu se stvara bodovna razlika.

Previse ste sigurni da mozete na neki hajc pobjediti, a imate jednu pobjedu od kraja oktobra. Ovaj kukic je korektno sudio u bl, vjerujem da ce i na grbavici.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 14 mar 2026, 00:05

Lynx je napisao/la:
13 mar 2026, 23:34
Vorovus je napisao/la:
13 mar 2026, 22:49
Lynx je napisao/la:
13 mar 2026, 22:30
Govorim o tome koliko su klubovi iz rs-a konkurentni za gornji dio tabele. Najveći apsurd je to da nakon sto je rs dobio rukovodstvo u nsbih, nijedan klub nije igrao veću ulogu, za razliku od prethodnih pet godina kada si imao u vrhu npr. Radnik i Krupu. Uzmi posljednjih 15 godina, samo dva kluba iz rs-a igrala Europu, a 7 (ako sam dobro pobrojao) iz FBiH Europu. Ja čekam da vidim hoće li se pojaviti neki klub iz koji će biti egal sa klubovima iz gornjeg dijela tabele.
Da bi neki klub bio u gornjem dijelu tabele, mora da bude dobro organizovan i da ima novac. Tu ti ne moze pomoci "rs rukovodstvo u nsbih".
Borac je u vrhu jer ima pare da placa dva bivsa igraca Rapida, Borusije Dortmund i druge i jer je dobro organizovan u odnosu na druge. Logistika u savezu ti moze pomoci u nekim slucajevima da nesto prevagne na tvoju stranu, ali to je 3% ukupnog uspjeha. Ako nemas sam onih 97% bices kao sadasnja Sloga.
Radnik sa Krstajicem i Krupa dok su Ilici gurali pare su imali ovo gore sto sam naveo kao potrebno.
Modrica je bila prvak jer je rafinerija gurala pare u klub, sam Milan Jelic im ne bi mogao osigurati ni sredinu tabele kao predsjednik saveza da nije bilo tih para.
Apsurdno je da ti ovo moram objasnjavati, a lafo pratis ligu i fudbal.
Ja potenciram na tome kada već imaš podršku saveza i svoje ljude gore, zar je problem onda podržati još neki klub, a kada si na vlasti nije tesko ni pronaci i okupiti ljude zeljne investicije, tvoje je da poguraš što se tebe tiče a to možeš. Ako se toliki milioni iz budžeta rs mogu pumpati u Borac, zašto se dio sredstava ne bi mogao dodijeliti Radniku, Rudaru, Slogi, Slaviji itd, koji realno imaju tu perspektivu da budu u gornjem dijelu tabele. To je samo dokaz da je Borac jedini entitetski projekat, dok je drugo skoro sve zanemareno, osim manjeg dijela oko infrastrukture.
Tesko je pronaci ljude zeljne investicije jer ulaganje u fudbal nije profitabilno.
Da bi ti se koliko toliko isplatilo ili da bi bio na nuli, klub bi ti morao redovno izboriti izlazak u Evropu, sto je nekom manjem klubu skoro nemoguca misija pored Borca, Zrinjskog, Sarajeva, Veleza, Zeljeznicara.
Takodje, u tim mjestima ne postoji skoro nikakav interes za te klubove jer je sportski lokalpatriotizam kod Srba statisticka greska. Ulaganje samo da bi pokazivao misice FBiH-u je besmisleno ako Radnik ili Leotar ne mogu skupiti 600 ljudi na stadionu protiv Sarajeva.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 14 mar 2026, 00:15

Borac seljescar i sloga su vicini ( dodikovi) klubovi i uvjek se medjusobno pomazu i spasavaju. Seljescaru su potrebni bodovi za opstanak, sloga ih je pogurala a sutra ce i borac. Isto je bilo zadnji put kada su trebali ispasti i tada im je prva oga poklonila bodove pa kasnije i borac i jos neki kojima je naredjeno da im puste da pobijede.
Kad ode dodik i ta tri kluba ce opet u cvajtu. Nije da nisu navikli na nju.
Zadnja izmjena: Brundoo, dana/u 14 mar 2026, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 mar 2026, 00:17

Balorda je napisao/la:
13 mar 2026, 19:39
Pendulum je napisao/la:
13 mar 2026, 18:38
NoDi80 je napisao/la:
13 mar 2026, 17:51
Pada mali borac na velikoj Grbavici
Znači dvica k'o Trebević. :yawn:
Pogodio je Velež-Sarajevo, a mislio sam da nas je dokusurio.
Pa kad krene da lupa, mora nešto i da pogodi. Fulio je za Slogu, pogodio vas, sad je možda red da opet fuli da pada mali borac? :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 mar 2026, 00:38

MikiPirs je napisao/la:
13 mar 2026, 13:33
tutankamon1905 je napisao/la:
13 mar 2026, 13:31
Shategabri je napisao/la:
13 mar 2026, 13:28

Nem're, 6 boba razlika :kafa:
Moze moze, dolazi Borac u Mostar jos jednom. Samo im velez i Zeljo mogu nesto..ovo ostalo ne racunam.

Pa skupa sa susjedima proslavit titulu u zadnjem kolu pod nasim Bijelim Brijegom. Svi skupa kao u stara dobra vremena :bih:
Logicna stvar, Zelji cete gurnuti 100k Evra i oni ce se vama skloniti, jer su navikli Cro. kompomenti siriti noge - Zepce Limorad :D
I vama bi sevap bio financijski pogurat Siroki. Niko vam nije valjo ko oni. Em zapnu protiv Zrinje, em protiv vas skinu gace

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 mar 2026, 01:19

Borac će lagano uzet na Grbavici,Željo izborio opstanak..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 14 mar 2026, 01:55

rishovski je napisao/la:
14 mar 2026, 01:19
… i tebe masper sos u glavu udario

Zeljo kad bi ispao, i liga bi samim tim ispala.
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 14 mar 2026, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 mar 2026, 01:55

Lynx je napisao/la:
13 mar 2026, 22:30
MikiPirs je napisao/la:
13 mar 2026, 21:12
Lynx je napisao/la:
13 mar 2026, 21:01
Osim Borca, je li ijedna ekipa iz rs-a napravila neki pomak u ligi, makar da bude konkurent u gornjem dijelu tabele, izuzev one 1 sezone Sloge kada su završili u top 5 ako se ne varam. Jbt 90% prve lige nema uslova za premijer ligu, više klubova iz druge lige FBiH ima uslove :lol:
Osim Zrinjskog i Veleza (korak u Evropi) da li je iniedna ekipa iz FBIH napravila iskorak? ;)
Govorim o tome koliko su klubovi iz rs-a konkurentni za gornji dio tabele. Najveći apsurd je to da nakon sto je rs dobio rukovodstvo u nsbih, nijedan klub nije igrao veću ulogu, za razliku od prethodnih pet godina kada si imao u vrhu npr. Radnik i Krupu. Uzmi posljednjih 15 godina, samo dva kluba iz rs-a igrala Europu, a 7 (ako sam dobro pobrojao) iz FBiH Europu. Ja čekam da vidim hoće li se pojaviti neki klub iz koji će biti egal sa klubovima iz gornjeg dijela tabele.
Mozda bi bili u gornjem dijelu tabele, kad bi smjeli osvojiti koji bod protiv Borca :urnebes:

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 14 mar 2026, 02:35

Jel moguce da Ognjen Valjic gleda bukvalno loptu u golu, a govori da nije gol? Pa kako keru, yebo ti Vico pleme tvoje, pu yebo te fudbal ovaj, tacno treba istupiti , gleda u oci Harisa i laze :tokralju: yebo li ti Dobrica Cosis sestru

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 mar 2026, 04:32

GrbavicaHrammm je napisao/la:
14 mar 2026, 01:55
rishovski je napisao/la:

Jašta bi... Ispao je Glasgow Rangers u 4 ligu Škotske,pa šta... a đe Željo đe Rangers.. Ufatio se sperme ko pijan plota... :rol:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 14 mar 2026, 08:59

successminator je napisao/la:
13 mar 2026, 20:23
ultrazonfa je napisao/la:
13 mar 2026, 19:40
13 mar 2026, 13:56

Pa i vi ste uradili isto to, i to ne jednom nego više puta. Otkad čitam forum, vama niko nije spominjao Travnik 2014., ali vi ste mali milion puta spomenuli Žepče i Olimpik (neopravdano, uradili ste istu stvar u Bijeljini kolo prije toga) i vješto šutite o tome.

Ako su oni bez obraza, šta ste onda vi? :hmmmmm:
Sta je fazon sa Travnikom, ko je ostecen? Osim sto se tekma igrala za kladionicu?
Borcu nisu trebali bodovi, Travniku trebala pobjeda za opstanak ako se ne varam, Rudar iz Prijedora na kraju ispao.

Prvo poluvrijeme 2-0 za Borac, završilo 2-3 za Travnik.
Kakve veze ima sto je Rudar ispao kad je on imao 24 boda kao predzadnji, a Travnik 31 i zavrsio na 12 mjestu? Znaci i da je izgubio Travnik imao bi vise bodova od Rudara?

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2026, 09:19

Danas nek fudbal pobjedi, bez sudijske lakrdije i bez fokusa na njih, pred odicnom atmosferom i nabojem kako dolikuje jednom derbiju :pray:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 14 mar 2026, 09:21

KONTRASVIH je napisao/la:
14 mar 2026, 09:19
Danas nek fudbal pobjedi, bez sudijske lakrdije i bez fokusa na njih, pred odicnom atmosferom i nabojem kako dolikuje jednom derbiju :pray:
Tako je, provokacije sa tribina su dozvoljene, sve je ok samo da nema prekida i dalkeo bilo fizickog kontakta :) neka bolji pobjedi ;)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 mar 2026, 09:32

GrbavicaHrammm je napisao/la:
14 mar 2026, 01:55
rishovski je napisao/la:

Odakle bi liga ispala ? :rol:

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 14 mar 2026, 09:42

14 mar 2026, 08:59
13 mar 2026, 20:23
13 mar 2026, 19:40

Sta je fazon sa Travnikom, ko je ostecen? Osim sto se tekma igrala za kladionicu?
Borcu nisu trebali bodovi, Travniku trebala pobjeda za opstanak ako se ne varam, Rudar iz Prijedora na kraju ispao.

Prvo poluvrijeme 2-0 za Borac, završilo 2-3 za Travnik.
Kakve veze ima sto je Rudar ispao kad je on imao 24 boda kao predzadnji, a Travnik 31 i zavrsio na 12 mjestu? Znaci i da je izgubio Travnik imao bi vise bodova od Rudara?
Gledaš pogrešnu tabelu. Prije zadnjeg kola Rudar je imao 26 a Travnik 28 bodova. Izvoli, ovdje ti je objašnjeno.

ht.tp://sportlive.ba/index.php/sl-novosti/item/14112-borac-finansiraju-%C5%A1iroki-zvijezda-travnik

Zaboravio sam da ste prodali i Zvijezdi dva kola prije toga, Zvijezdi koja je bila baš loša ekipa to proljeće, i oni su mogli ispasti da nisu iznenađujuće pobijedili u Banjaluci. Uostalom, svi koji prate Borac malo duže znaju za tu utakmicu sa Travnikom.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 14 mar 2026, 09:42

MikiPirs je napisao/la:
13 mar 2026, 23:55
Hm… Petar Jelic 2000tih sa cca 18 godina bio na vrhu saveza, zanimljivo ;)
Informacije radi, nije samo onaj koji je na vrhi saveza taj koji vedri i oblacio.

Zepce Limorad ;)
Opet lazes i pravis se lud.
Ai glup si. Petar Jelic je najveca stimaljka sa pozivima ubrepku, kapitenskom u mladoj, guranje Modrice, zavaljivanje Borca itd, a sve od oca Milana koji je bio od politickog predsjednika do fudbalskog i u savezu i entitetu. Frajer ns vama statistiku nabijao uz odobrenje tate i politike RSa tadasnjeg. Ne pravi se mutav, Jelic i ekipa su vas izbacili kao u kosarci sto je Mile dizao Igokeu, a unistavao KK Borac.

Pogledaj trofeje ubtom periou, vec sam ti pisao, pa mi reci kakao B komponenta da svima stima osim sebi.

Divim to se lazima. Imas li ti sta tusko pa toliko lazes?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Hajdeee, Paromlinac, ristagrad, strogoca, Vanja8, zeljojedanjedini i 34 gosta.