Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 21:02

19TM87 je napisao/la:Ja bi zamolio urednike sportsport.ba da ne pisu vise oko transfera naseg dijamanta Edina DŽeke...sve dok zvanicno ne potpise za nekoga ili odluci ostat u wolfsburgu, jer ovo je vise postalo smjesno, a i kvarite svoju reputaciju(jer dnevno se napise najmanje 3 razlicite informacije koje pobijaju jedna drugu), koja je do sada bila na visokom nivou i davala mnoge spotrske informacije koje smo bas sa ovog portala saznavali.
ma jarane mora se tako...lakse uzeti neki trac sa nogometnog magazina koji oni umu sa indexa, nego prevesti nesto sa guardiana, eurosporta ili neke oficijalne stranice kluba...al jbg takv su tabolidii, sto je sportsport.ba i posto...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 18 jun 2009, 21:03

mone je napisao/la:ja mislim da nam je svima ovako

slika
Jeste boga mi, i ja sam poceo da razmisljam na italijanskim od kad se dzeko i ac milan spomonju. Iskreno ja bi volio da dzeko ostane jos jednu sezonu u VFL.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2009, 21:05

sve dok sportske novosti ne objave nije mjerodavno. one se najrevalatniji medij na nasemu prostoru, bez nekih senzacionalnih vijesti koje se na kraju ispostave izmišljenim

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2009, 21:45

Sta je sa odlaskom Olica za 20 miliona u romu ;)
Salim se,al' u biti si u pravu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jun 2009, 21:51

Ma nema se vise haman sta pricati o transferu. Vukovi traze 30 mill,Milanu to puno i jbg. Sad se dogovaraju,iako tu nece biti nista. Dzeku bih najvise volio vidjeti u Atletico Madridu.Igraju LP,imaju odlican vezni red,mlada ekipa, Forlan ce najvjerovatnije otici,i tu bi Dzeko odlicno odgovarao. Zabijao bi golova isto koliko i Forlan,jer bi ga "hranili" asistencijama maxi rodrigez,simao i aguero. Onda bi tek pokazao sta zna.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2009, 22:01

ma edinjo je stavio svoj potpis na ugovor sa milanom samo se ceka da se golfovi dogovore sa rosonerima. po meni kvota da ce preci u milan 1.30, da ce ostati u vukovima 3.90, da ce preci u neki drugi klub 7,20

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jun 2009, 22:02

Kockara starog :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2009, 22:11

Ma ovi iz Milana pravi cigani ba. Znaju kolika je cifra i onda ponude dva miliona manje i onda pregovaraju. Džeko bi se uklopio u gotovo svakom timu, al mislim da Talijani neigraju nogomet po njegovoj mjeri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 22:12

majestic24 je napisao/la:Ma nema se vise haman sta pricati o transferu. Vukovi traze 30 mill,Milanu to puno i jbg. Sad se dogovaraju,iako tu nece biti nista. Dzeku bih najvise volio vidjeti u Atletico Madridu.Igraju LP,imaju odlican vezni red,mlada ekipa, Forlan ce najvjerovatnije otici,i tu bi Dzeko odlicno odgovarao. Zabijao bi golova isto koliko i Forlan,jer bi ga "hranili" asistencijama maxi rodrigez,simao i aguero. Onda bi tek pokazao sta zna.
my man...pametno razmisljanje..i to bi bila najbolja odskocna daska za Edinha...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 jun 2009, 22:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ma nema se vise haman sta pricati o transferu. Vukovi traze 30 mill,Milanu to puno i jbg. Sad se dogovaraju,iako tu nece biti nista. Dzeku bih najvise volio vidjeti u Atletico Madridu.Igraju LP,imaju odlican vezni red,mlada ekipa, Forlan ce najvjerovatnije otici,i tu bi Dzeko odlicno odgovarao. Zabijao bi golova isto koliko i Forlan,jer bi ga "hranili" asistencijama maxi rodrigez,simao i aguero. Onda bi tek pokazao sta zna.
my man...pametno razmisljanje..i to bi bila najbolja odskocna daska za Edinha...
Gdje god bude isao neka poede i Misketa sa sobom.Jer poola golova su asistencije Misketa,ne zaboravimo to.
BosnaE

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 22:25

newton_heath_lyr je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Gdje god bude isao neka poede i Misketa sa sobom.Jer poola golova su asistencije Misketa,ne zaboravimo to.
sve moj ljudi :D pametno zboris drug...samo tesko da ce se ostvariti to ako predje u milan...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 19 jun 2009, 10:18

mislim da bi za Dzeku najpametnije bilo da ostane sa vukovima jos jednu sezonu,bojim se da bi u Milanu mogao propasti kao igrac,jest da bi love zaradio ali nije sve u parama
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jun 2009, 10:31

ja jos jednom kazem dzeko je pametan zna on gdje najbolje za njega nadam se da ce pametno odluciti koja je najbolja opcija za njega
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 jun 2009, 12:36

tanzla je napisao/la:Ako ne bude tacna informacija treba naci kompetentnog covjeka za malo ddosanja :D
http://www.--- SPAM ---/forum/default.aspx? ... idt=234480 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 jun 2009, 14:45

NoName je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ako ne bude tacna informacija treba naci kompetentnog covjeka za malo ddosanja :D
http://www.--- SPAM ---/forum/default.aspx? ... idt=234480 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jesam vidovit :)

ontopic: fakat mi je vise muka od silnih glasina oko Dzekinog transfera..Drag mi je kao rodjeni brat, ali ce raji na kraju dosaditi sve ovo...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 19 jun 2009, 15:14

Galliani: Još uvijek vjerujem da će Džeko doći

Potpredsjednik AC Milana Adriano Galliani s medijima je podijelio plan kluba na temu dovođenja pojačanja. Posebno mjesto u njegovom obraćanju zauzeo je BiH reprezentativac i Wolfsburgov napadač Edino Džeko...

- Nemam mnogo toga za reći, tek da je riječ o nogometašu koji nas vrlo zanima. Pregovaram s Wolfsburgom i vjerujem u pozitivan rasplet te priče - kazao je Galliani.

- Nadam se da ćemo s uspjehom okončati taj transfer, no ne pođe li nam to za rukom okrenut ćemo se dovođenju nekog drugog napadača. Nakon toga posla dovest ćemo i jednog centralnog braniča, jer naš trener Leonardo kroji formaciju 4-3-3 za sljedeću sezonu.

-Imali bismo Pata, Džeku, Filippa Inzaghija, Marca Borriella i Ronaldinha. Po mojem viđenju to bi trebalo dostajati što se napada tiče - zaključio je Galliani.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 19 jun 2009, 15:18

i ovaj Dzeko je postao pravo dosadan...nek se vec jednom izjasni sta hoce...ako hoce da ide nek ide...najgluplje je to kad odgovori( Dzeko ) sve ce znati za par dana... evo prodjose vec dvije sedmice od one njegove konferencije...pa nista!!! najbolje bi bilo ne pricati vise o njemu i zaboraviti na ovu temu!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2009, 15:44

bh hrvat je napisao/la:sve dok sportske novosti ne objave nije mjerodavno. one se najrevalatniji medij na nasemu prostoru, bez nekih senzacionalnih vijesti koje se na kraju ispostave izmišljenim
Haha, jesi ti ozbiljn a? Pa po njima su United i Liverpool trazili Sharbinia :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 jun 2009, 16:12

E i ja sam negdje vidio naslov to da traže tog Sharbinija. Nego nek mi neko kaže ko je taj, neki hokejaš, vatropolista??? :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 jun 2009, 16:14

NoName je napisao/la:E i ja sam negdje vidio naslov to da traže tog Sharbinija. Nego nek mi neko kaže ko je taj, neki hokejaš, vatropolista??? :mrgreen:
Hahaha, nije vaterpolista, to je onaj sto nas je potopio u opjevanoj prijateljskoj utakmici protiv Rijeke :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arnelv52, Baidu [Spider], bhfanatic14, legendarnadruga, torbica i 58 gostiju.