FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Rano je jos za cestitke jer rival nam je ekipa koja je nenadmasna u "igri kofera",a u to si se mogao i sam uvjeriti sinoc u Zenici gledajuci sudjenje Vukasovica.
Zamisli,svira se kraj u trenutku dok lopta leti u sesnaesterac Zelje u kojem su u tom momentu svi igraci! Ja to u Premijer Ligi BiH jos nisam vidio da se domacinu sudi,tj da se ne pusti tih 5-6 sekundi da se vidi sta ce se desiti!
U trecu ligu sa sibicarima!!!
Zamisli,svira se kraj u trenutku dok lopta leti u sesnaesterac Zelje u kojem su u tom momentu svi igraci! Ja to u Premijer Ligi BiH jos nisam vidio da se domacinu sudi,tj da se ne pusti tih 5-6 sekundi da se vidi sta ce se desiti!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ja vam glupe priče pa protiv Veleža Rovčanin u 87 minuti šuta sa 6-7m i Šeha jedva vadi loptu.Pa onda je i vama pustila Budućnost priče su vam otrcane i jadne,al vas razumijem jer su se mali klubovi uvijek palili na gigante u našim uslovima.
TM87
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Denis Ispušlić je napisao/la:Rano je jos za cestitke jer rival nam je ekipa koja je nenadmasna u "igri kofera",a u to si se mogao i sam uvjeriti sinoc u Zenici gledajuci sudjenje Vukasovica.
Zamisli,svira se kraj u trenutku dok lopta leti u sesnaesterac Zelje u kojem su u tom momentu svi igraci! Ja to u Premijer Ligi BiH jos nisam vidio da se domacinu sudi.
Boga mi 4. liga nam ne gine
Imam jedno pitanje za tebe, šta tebe toliko fascinira kod Želje pa stalno pišeš protiv njega? Nabijo ti Željo kompleks
P.S. Ponudili smo već pare sudiji za srijedu, ali još nije pristao, kaže čeka ponudu iz Banja Luke, pa ću ti javiti ovih dana šta je bilo
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jarane drama si glup, ali ono bas.Denis Ispušlić je napisao/la:Rano je jos za cestitke jer rival nam je ekipa koja je nenadmasna u "igri kofera",a u to si se mogao i sam uvjeriti sinoc u Zenici gledajuci sudjenje Vukasovica.
....ma ima Boga ni svo stimanje svijeta im nece pomoci....igra koju preferira onaj trener s podbuhlom glavom ne zasluzuje uopste ni da bude u borbi za titulu a kamoli sta vise.....vi do kraja cvrsto kako i igrate do sada i nema sanse da vas stignu....Denis Ispušlić je napisao/la:Rano je jos za cestitke jer rival nam je ekipa koja je nenadmasna u "igri kofera",a u to si se mogao i sam uvjeriti sinoc u Zenici gledajuci sudjenje Vukasovica.
Nema vise :P
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Evo pogledaj od 7.24 ako ne vjerujes meni,vjeruj svojim ocima! Ali najbolje bi ti bilo da pogledas cijeli ovaj snimak i da vidis da su vam ljudi trebali dati 10 golova,da nemate pojma o fudbalu i da biste bili deseti da ne kupujete utakmice i ne potplacujete sudije! Od 7.59 vam cijelo Bilino Polje skandira "Lopovi,lopovi,lopovi"...Kako vas nije sramota vise,svako kolo ciganluk?Buddy je napisao/la:Jarane drama si glup, ali ono bas.Denis Ispušlić je napisao/la:Rano je jos za cestitke jer rival nam je ekipa koja je nenadmasna u "igri kofera",a u to si se mogao i sam uvjeriti sinoc u Zenici gledajuci sudjenje Vukasovica.
[youtube][/youtube]
ŽEPČE 2005.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd ne budi smiješan u ligi petice pojedine sudije ne dopuštaju ni da se izvede korner ili slobodan udarac iz izgledne situacije i sviraju kraj...Uozbilji se,ba, isto si neko dijete...
A ništa ne komentarišeš što na ovom snimku nije prikazan nijedan start igrača Čelika, i da je svaki ofsajd opravdano dosuđen i da je 100 puta sumnjiviji gol Čelika nego što je sudac svirao kraj a lopta bila u zraku...
A ništa ne komentarišeš što na ovom snimku nije prikazan nijedan start igrača Čelika, i da je svaki ofsajd opravdano dosuđen i da je 100 puta sumnjiviji gol Čelika nego što je sudac svirao kraj a lopta bila u zraku...
Ž '21!
1,45 aaaaaaaaa **** me
Ako je ovaj isječak prikaz cijelog toka utakmice onda je čelik stvarno pokraden na svom stadionu. Željezničar je stavarno jadan klubić. Ali neka se koprcaju na ovaj način stvarno su smiješni pa to sad cijela liga i država vidi ko su oni zapravo. Kroz ovih par godina su se popišali na svoju "svijetlu" tradiciju.
Ako je ovaj isječak prikaz cijelog toka utakmice onda je čelik stvarno pokraden na svom stadionu. Željezničar je stavarno jadan klubić. Ali neka se koprcaju na ovaj način stvarno su smiješni pa to sad cijela liga i država vidi ko su oni zapravo. Kroz ovih par godina su se popišali na svoju "svijetlu" tradiciju.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
a ne visis go iz ofsajdaLEŠINAR je napisao/la:1,45 aaaaaaaaa **** me![]()
![]()
![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Covjeku vise ne govoris da je glup, nego jednostavno da je denisDenis Ispušlić je napisao/la:Evo pogledaj od 7.24 ako ne vjerujes meni,vjeruj svojim ocima! Ali najbolje bi ti bilo da pogledas cijeli ovaj snimak i da vidis da su vam ljudi trebali dati 10 golova,da nemate pojma o fudbalu i da biste bili deseti da ne kupujete utakmice i ne potplacujete sudije! Od 7.59 vam cijelo Bilino Polje skandira "Lopovi,lopovi,lopovi"...Kako vas nije sramota vise,svako kolo ciganluk?Buddy je napisao/la:Jarane drama si glup, ali ono bas.Denis Ispušlić je napisao/la:Rano je jos za cestitke jer rival nam je ekipa koja je nenadmasna u "igri kofera",a u to si se mogao i sam uvjeriti sinoc u Zenici gledajuci sudjenje Vukasovica.
[youtube][/youtube]
Bas si denis
Oni su trebali zabit ali kad ne znaju onda jednostavno ne znaju (jos su dali go iz ofsajda). Vi protiv Zrinjskog centra niste presli, a prvi ste na tabeli, Sarajevo sa juniorima vas gu.zi usred BL.
Pametniji si kad nista ne pises
Zbog čega bi mi patili molim te????? Zato što smo najbolji zato što nemamo sebi ravnognick je napisao/la:a ne visis go iz ofsajdajoj kako patite to je cudo...
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ovako nešto treba stvarno znati napisati. Ali razumijem te paćenik si ti pa tražiš dlaku u jajetu u blistavoj sezoni FK Borac i nađeš FK SA koje smo ove sezone dvaput pobjedili i to u SA iako su sudije svirale protiv nas tj. penal. Dođi malo sebi kad nemaš kome šibicaru.Buddy je napisao/la: Covjeku vise ne govoris da je glup, nego jednostavno da je denis![]()
Bas si denis
Oni su trebali zabit ali kad ne znaju onda jednostavno ne znaju (jos su dali go iz ofsajda). Vi protiv Zrinjskog centra niste presli, a prvi ste na tabeli, Sarajevo sa juniorima vas gu.zi usred BL.
Na temi Borca, ovaj popušlić, ispušlić, navijač Borca, piše o Želji. Ko tu sad pati?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
jesu dosadni ovi navijači ostalih klubova
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ja ako sam paćenik sta ste vi, stalno nas prozivate. Jeste ih dobili ali su igrom puno bolji bili od vas, svi smo vidili na TV-u i naravno opet vas jadnicke sudije je.bu kme kme kme sudije nas dijaju kme. Cuj sibicaru hahahaLEŠINAR je napisao/la:Ovako nešto treba stvarno znati napisati. Ali razumijem te paćenik si ti pa tražiš dlaku u jajetu u blistavoj sezoni FK Borac i nađeš FK SA koje smo ove sezone dvaput pobjedili i to u SA iako su sudije svirale protiv nas tj. penal. Dođi malo sebi kad nemaš kome šibicaru.Buddy je napisao/la: Covjeku vise ne govoris da je glup, nego jednostavno da je denis![]()
Bas si denis
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kao što ti tvrdiš da smo mi pokrali pola liga, tako i ja tvrdim da ste i vi pokrali 3/4 lige...Jedino niste potkupili Slobudu i Leotara...a ostalo ste dosad sve uspjeli...LEŠINAR je napisao/la:Zbog čega bi mi patili molim te????? Zato što smo najbolji zato što nemamo sebi ravnognick je napisao/la:a ne visis go iz ofsajdajoj kako patite to je cudo...
![]()
![]()
Ne kontam. Pokrali ste pola lige i mi opet prvi i patimo. Ajd bolan raspali roštilj nemoj tisra!
Ž '21!
LEŠINAR je napisao/la:Zbog čega bi mi patili molim te????? Zato što smo najbolji zato što nemamo sebi ravnognick je napisao/la:a ne visis go iz ofsajdajoj kako patite to je cudo...
![]()
![]()
Ne kontam. Pokrali ste pola lige i mi opet prvi i patimo. Ajd bolan raspali roštilj nemoj tisra!
koliko ste puta pobjedili zelju? vidis nesto na klipu a ne vidis go iz offsajda? i sta to govori o tebi nego da si pacenik, demantuj me necim i svaka ti cast...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ove sezone jedna pobjeda jedan poraz i nerješeno. Ako gledaš ligu i kup. Ma Ispušilić priča sam za sebe. Boli me za njim. Dokaži ti meni da niste kupili Veleža i da vas nije kupilo neko selo tamo kako se ono zove a da Žepče, pa možemo nastaviti priči.nick je napisao/la:LEŠINAR je napisao/la:Zbog čega bi mi patili molim te????? Zato što smo najbolji zato što nemamo sebi ravnognick je napisao/la:a ne visis go iz ofsajdajoj kako patite to je cudo...
![]()
![]()
koliko ste puta pobjedili zelju? vidis nesto na klipu a ne vidis go iz offsajda? i sta to govori o tebi nego da si pacenik, demantuj me necim i svaka ti cast...
eh ovako kako ste vi prosli na grbavici? koliko 3-4 gola ove sezone, uz to niste opucali po golu, lazem li? to sa zepcem ima na forumi nick triger ili nesto slicno ostavio je post ovdje potrazit cu...
Nevin dok se ne dokaže, tako to ide. Dakle, ti dokaži da se kupila tekma, ne nekim postovima na forumu, od nekog ko zna tetku od jednog veležovog igrača, nego fino sve na papiru da je kupljeno.LEŠINAR je napisao/la:LEŠINAR je napisao/la:Zbog čega bi mi patili molim te????? Zato što smo najbolji zato što nemamo sebi ravnognick je napisao/la:a ne visis go iz ofsajdajoj kako patite to je cudo...
![]()
![]()
Ove sezone jedna pobjeda jedan poraz i nerješeno. Ako gledaš ligu i kup. Ma Ispušilić priča sam za sebe. Boli me za njim. Dokaži ti meni da niste kupili Veleža i da vas nije kupilo neko selo tamo kako se ono zove a da Žepče, pa možemo nastaviti priči.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.