K'o sto bi Max rekao, ali onaj Max iz F1, klasika
Pokrio se usima i cuci u rupi, barem par dana. A onda ce doci sa nekom statistikom i reci kako pisemo gluposti
Mlatimo ih ko kuduz bademu, postali su nam omiljeni protivnik
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
K'o sto bi Max rekao, ali onaj Max iz F1, klasika
Reko da postavimo i mi ove friske neke statistikemilanist je napisao/la: ↑09 mar 2026, 04:28K'o sto bi Max rekao, ali onaj Max iz F1, klasika![]()
Pokrio se usima i cuci u rupi, barem par dana. A onda ce doci sa nekom statistikom i reci kako pisemo gluposti![]()
Mlatimo ih ko kuduz bademu, postali su nam omiljeni protivnik![]()

Marotta liga
A ne, Milan je
Trener im kaze da su mu rekli da je se provjeravalo, ali eto opet bolje znaju forumasiChivu: "For me there's a VAR and an AVAR that they checked, so they told me. I have nothing to say. I'm thinking about performance, mistakes, what we could do better. This team has 10 games to play, 30 points up for grabs, you have to march and take what we have done so far."
OK, ako ti je tako lakše prihvatiti poraz, vi ste napadali stvarali šanse, mi se branili i iz jednog šuta vam zabili gol, a poraženi ste isključivo zahvaljujući sudiji koji vas je sinoć pokrao i spriječio da osvojite 3 boda. Jel paše ovako, jel manje boli?Imp je napisao/la: ↑09 mar 2026, 08:42A ne, Milan je![]()
Milan je imao svoju fazu od zabijenog gola do kraja 1. pol. Sve ostalo je Inter "napadao" mada, nije baš nešto efikasno da je sjeval oko MM kao prošli derbi, ali i dalje je Inter imao više prilika i više se trudio napadati. Što je i logično, točno su radili ono što je Allegri htio i što Allegriju i Milanu najviše leži.
Poraz ovaj ko poraz mi uopće nije teško pao s obzirom na stanje na tablici i igru Milana (prosut će još bodova do kraja), tako da mislim da Scudetto nije uopće ugrožen, ali je mi je teško progutati pilulu da je Chivu teški amater koji se uopće ne zna prilagoditi protivniku. Iako će uzeti Scudetto (a nikad nisam za tjeranje trenera koji osvoji Scudetto). Točno ne znaš bili navijao da ostane ili da se ipak traži neka ozbiljnija opcija na klupi, jer Juve i Milan neće biti vječno ovako loši, a onda će se morati malo pametnije igrati i u derbijima.
Ma ybes firmu, imam ovako par nekretnina i tamam