bitno je da si stariji od meneBosco je napisao/la:
I vjerovatno da je starija nekoliko mjesecijer je moja generacija, a ja sam među najmlađima jer sam u novembru rođen.
e moj Bosco opet te žene muče ,samo nemoj da te ponovo moradnem spašavati
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bitno je da si stariji od meneBosco je napisao/la:
I vjerovatno da je starija nekoliko mjesecijer je moja generacija, a ja sam među najmlađima jer sam u novembru rođen.
nema na cemuHvala ti sto me plasis![]()
Ma ja aletika ofo onoPuma je napisao/la:nema na cemuHvala ti sto me plasis![]()
![]()
![]()
salim se, sta fali ako je iz pazarica, sportistkinja je jel, sigurno je fina curica
meščini tri ja sam 19 -togBosco je napisao/la:A koliko sam te ono legendo dana stariji ?Je li bijaše 2 ili 4 ?

Sanja je moja bavlju ovo ostalo je u prolazulegenda reala je napisao/la:meščini tri ja sam 19 -togBosco je napisao/la:A koliko sam te ono legendo dana stariji ?Je li bijaše 2 ili 4 ?
Mali ona može pješke do Sarajeva ba ,kako se uzrat išlo ,a Sanju si zaboravi ,a Štefan dolazi pa će te povesti njoj
E onda je 3.legenda reala je napisao/la:meščini tri ja sam 19 -togBosco je napisao/la:A koliko sam te ono legendo dana stariji ?Je li bijaše 2 ili 4 ?
Mali ona može pješke do Sarajeva ba ,kako se uzrat išlo ,a Sanju si zaboravi ,a Štefan dolazi pa će te povesti njoj
Ono što prelazi nivoe pa ima ona hidra i ona meduza.....?????Bernabéu je napisao/la:Stvarno je vrijeme grozno...![]()
btw. Znam da ovo smiješno zvuči, ali moram bratu skinuti neki dječijih igrica pa me zanima gdje mogu skinuti staru igru Hercules?
hvala unaprijed1
Nemojte da vam kisne glOOvaneutralan__ je napisao/la:Joj vremena.![]()
Evo kod nas nije prestala padati vise od 12 sati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.