Prva utakmica:
2 Maj, Ponedjeljak - (02:00h).
Povratak u neprespavane noći

Titova-Juga je napisao/la:Mene iskreno zabrinjava Captain Kirk.
On je jedan od najboljih, ako ne i najbolji odbrambeni igrac na svojoj poziciji.
Ne bi to bilo toliko zabrinavajuce da Kirk nije igrao sa Rose-om i na treninzima sigurno procitao dosta toga o Derricku, ali uzdam se u njegovu brzinu, naravno ocekujem da bude zdrav.
NEKA SE BOOZ VISE PROBUDI !
Evo jos jedan u nizu videa o buducem m.v.p.u.
[youtube][/youtube]
to mu je uzrok bio u zadnjoj utkamici i prezadnjoj...doduse u jednoj je on odigrao dosta dobro ne tako lose, ali ebiga prekrsaji su ono sto sam najvise mogao da primjetim u onoj seriji..haman je svaku seriju u napadu napravio dva prekrsaja...da je barem u odbrani ih napravio, a ne onako upropasti nam napad ebiga....nakon tih prekrsaja, naravno na njemu je pritisak, jer ve cu drugoj cetvrtini on je na 3 prekrsaja, pa je logicno da on nece u odbrani biti ono sto mi ocekujemo i naravno zelimodema je napisao/la:Uzrok lose igre Booza je povreda desnog noznog palca,tako da nije ni trenirao danas,vidjecemo hoce li moc igrat.Ako bude igrao,a bio u stanju kao s Indianom,bolje ga onda odmorit,zaljecit a s Tomasom i Gibsonom zaigrat celicnu odbranu.
kad_kako je napisao/la:nadam se da ce nas Carlito pojacati svojim neigranjem u iducoj utakmici radi povrede (k**ca) palca . Samo tako Carlito, ti to mozes.
od mene nema ni sec. postovanja, jer ga nije ni zasluzio. njegova nonstalantnost u odbrani, i nedostatak ocigledno poveceg dijela mozga me je na to dovelo.
kad_kako je napisao/la:nadam se da ce nas Carlito pojacati svojim neigranjem u iducoj utakmici radi povrede (k**ca) palca . Samo tako Carlito, ti to mozes.
od mene nema ni sec. postovanja, jer ga nije ni zasluzio. njegova nonstalantnost u odbrani, i nedostatak ocigledno poveceg dijela mozga me je na to dovelo.
tako je jer meni nije bilo jasno,zasto nije mogao da skoci onako visoko kao inace,primao je iz tog razloga i dosta blokada bio je i dosta sporiji,a onda je isao na silu i rezultat je bio ono sto smo vidjeli,meni je drago da se tad nije vadio na povredu vec je rekao pa ko je sad zdrav u ovom dijelu sezone.nek se oporavi trebat ce nam zdrav protiv garnetaSaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:nadam se da ce nas Carlito pojacati svojim neigranjem u iducoj utakmici radi povrede (k**ca) palca . Samo tako Carlito, ti to mozes.
haj nemoj zezat ziv bio....pa covjek je odigrao dosta dobro regularni dio sezone jos ste ovdje pricali kako je zasluzio i all star, a sad mu ebemo mater i tako dalje....da je oslabio oslabio je nakon druge povrede...pa mi pod kosem i nemamo nekog boljeg ko ce sutati, tako da je on nama jako potreban pa vi kako god hocete....ako ga ne ide lahko ga je izvesti i uvesti Gibsona, a neka nama njega zdravog, jer bice on onaj stari uvjeren sma ja u to
ipak 3 povrede i to jedna od 2 mjeseca pauze su morale ucinit svoje tek na godinu mi cemo dobit pravog Booza.Bitno je samo da ne igra povredjen nek se oporavi i onda kad god uleti da radi dobre stvari.2-1 S Hawksima 96-80 u poenima i 43-30 u skoku tu ce bit velika prednost BullsaSaltCityAttack je napisao/la:sto bi volio da Buzi bude junak ove serije majkemi ....volio bi brate jer znam koliko smo godinama trazili nekoga da je barem kao Boozer...naokon smo dobili njega i znamo da je on igrac koji ce ubaciti 20p u reketu i napraviti 10-11 skokova...ebajiga znam da mu je ta odbrana losija strana, ali neka ga ne mozemo sad zbog par zadnjih utkamica u sezoni i serije protiv Indiane mi da mu ebemo sve...i mne brate Deng **** pola utakmice, a pola mi on sam podize moral, pa stacu ne mogu mu ebat nista,jer znam da nam je jako koristan covjek u odbrani i kad ga ne ide ofanzivno
Titova-Juga je napisao/la:kad_kako je napisao/la:nadam se da ce nas Carlito pojacati svojim neigranjem u iducoj utakmici radi povrede (k**ca) palca . Samo tako Carlito, ti to mozes.
od mene nema ni sec. postovanja, jer ga nije ni zasluzio. njegova nonstalantnost u odbrani, i nedostatak ocigledno poveceg dijela mozga me je na to dovelo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha, tata jedini!
Samo slusam neka opravdanja za Boozera. Ma nije on zaslusio da ga se toliko opravdava. Te ona povreda, te ova povreda, pa ispo mu na poluvremenu ovaj dio mozga pa radi toga pravi po 2-3 ofanzivna faula u svakoj utakmici, u drugoj mu boxerice stisle m.uda, pa igra kao kacpi. Sta cemo slijedece koristiti kao opravdanje. Mozda moja losa energija prema njemu ce biti uzrok? nikad se nezna kako je krenulo.SaltCityAttack je napisao/la:sto bi volio da Buzi bude junak ove serije majkemi ....volio bi brate jer znam koliko smo godinama trazili nekoga da je barem kao Boozer...naokon smo dobili njega i znamo da je on igrac koji ce ubaciti 20p u reketu i napraviti 10-11 skokova...ebajiga znam da mu je ta odbrana losija strana, ali neka ga ne mozemo sad zbog par zadnjih utkamica u sezoni i serije protiv Indiane mi da mu ebemo sve...i mne brate Deng **** pola utakmice, a pola mi on sam podize moral, pa stacu ne mogu mu ebat nista,jer znam da nam je jako koristan covjek u odbrani i kad ga ne ide ofanzivno
Titova-Juga je napisao/la:[youtube][/youtube]
pa logicno covjek je stroj od trenerakad_kako je napisao/la:THIBS PROGLASEN ZA TRENERA GODINE
Zasluzeno!kad_kako je napisao/la:THIBS PROGLASEN ZA TRENERA GODINE
http://sports.espn.go.com/chicago/nba/n ... id=6460616
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.