hoš rakijeharry_90 je napisao/la:Bem ti Dzinovica,valja jos jedno otvoriti,rastuzi me sa pjesmo Kako boli me..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ona me brzo hvata,kasnijelegenda reala je napisao/la:hoš rakijeharry_90 je napisao/la:Bem ti Dzinovica,valja jos jedno otvoriti,rastuzi me sa pjesmo Kako boli me..
@scudetto
Takodje prijatelju
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:E pa drugovi moji laka vam noc i lijep provod za 1. maj.
- legenda reala
- Kontakt:
joj kako bi te ova ufatila ,jabuka 47-48 jaka ,samo bi se naježioharry_90 je napisao/la:Ona me brzo hvata,kasnijelegenda reala je napisao/la:hoš rakijeharry_90 je napisao/la:Bem ti Dzinovica,valja jos jedno otvoriti,rastuzi me sa pjesmo Kako boli me..haj jednu sa jaranom,ima tuborga koliko hoces
ma ne mogu ,slab sam ti ja pijanica skroz
Bosco
Nakloni se Kralju
pa 4 gola sam dao jbt
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 maj 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jes harry to je ta
Mada cura nije nesto ekstra lijepa ali je fina , sarmantna
Samo je problem sto je iz Pazarica 
@legenda
Ma nije niko pijanica,nije lose popit 1-2 piva,vec je lose kad popijes puno vise..
Ma nije niko pijanica,nije lose popit 1-2 piva,vec je lose kad popijes puno vise..
Ne treba ti nista drugo,ako je fina,danas ces tesko naci,a te lijepe su nafurane do bola,samo opusteno jarane..hebo mjesto odakle je,ne igra valjda to ulogu,jel ti bitnija ona ili pazaric ??Samo F.K.S !! je napisao/la:Jes harry to je taMada cura nije nesto ekstra lijepa ali je fina , sarmantna
Samo je problem sto je iz Pazarica
- sarajlija89
- Kontakt:
Haris se zovem
a sabana volim
ma zene su k....,realno...jbg...svasta sam ja vido bgm...al ima i finih...
samo,fazon je pricu imat i pozitivno lud bit...nema tu neke filozofije.Bgm sam ja i starije zene znao na tu foru...
Nije da se falim
..al eto..treba bit zanimljiv i samo lagano..negdje prodje,negdje ne...razumljivo..nismo svi isti...nista strasno i kad ne uspijes...ne moze uvijek...A sve dodje i prodje,ne treba ocajvati i kada ne ide...Vrijeme je nesto nevjerovatno..stari sudija i ucitelj..samo, steta sto ubija svoje ucenike
Jbt,po ovoj prici ja veliki fucker ispadoh
Ajd zdravo,odoh i ja..laku noc vam zelim
[youtube][/youtube]
Eto sto ga volim
Ne moze s njim niko pjevat...samo Serif
hahaaa baš što se ove curice lože na starije ,ma samo da je stariji može biti i konj
ma zene su k....,realno...jbg...svasta sam ja vido bgm...al ima i finih...
samo,fazon je pricu imat i pozitivno lud bit...nema tu neke filozofije.Bgm sam ja i starije zene znao na tu foru...
Nije da se falim
Jbt,po ovoj prici ja veliki fucker ispadoh
Ajd zdravo,odoh i ja..laku noc vam zelim
[youtube][/youtube]
Eto sto ga volim
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
takodjerscudetto je napisao/la:E pa drugovi moji laka vam noc i lijep provod za 1. maj.
i samo jos jedan pozdrav za jednog forumasa, prepoznat ce se on

zar nisi bio reko da je iz Hrasnice, ako je to ta istaSamo je problem sto je iz Pazarica![]()
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 01 maj 2011, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma brate ona dok dodje iz pazarica u rajvosa 100 godina 
Puma zezno sam se "malo"
Puma zezno sam se "malo"
Zna imenjak sta valja

Ma haj sta fali,malo cekas,u carsiju je odvedes,kafica itd..ako si kakve srece umocices ranije,ak ne strpis seSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma brate ona dok dodje iz pazarica u rajvosa 100 godina
Puma zezno sam se "malo"
hahah, nemos pametnijeg, evo napis'o sam, necu da se kladimdon_burza je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:ljudi samo da vas pozz, idalje ne pisem po forumu, al eto, kad ste svi na okupu, da se pozz jos jednom...
ajd kladimo da ces napisati jos jedan post u sta hoces
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
A šta ako vam se neka cura sviđa, a znate je samo iz viđenja, iz škole ? Niste sa njom nikada pričali niti bilo šta. Šta onda ?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
samo je zonfa sto je ona ljuta na mene :/
identicna situacija se meni desava...Bosco je napisao/la:A šta ako vam se neka cura sviđa, a znate je samo iz viđenja, iz škole ? Niste sa njom nikada pričali niti bilo šta. Šta onda ?
Edin TM87 je napisao/la:hahah, nemos pametnijeg, evo napis'o sam, necu da se kladimdon_burza je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:ljudi samo da vas pozz, idalje ne pisem po forumu, al eto, kad ste svi na okupu, da se pozz jos jednom...
ajd kladimo da ces napisati jos jedan post u sta hoces
ma sta bi gdje ode
koji ti je qurac?
neko ruzio?
Thomas Müller - Fußballgott
E jbg. Opet se namecu pitanja, poput ''Koliko godina ima i da li je starija ili mlada od tebe?'' ili ''Koji je razred?''..Bosco je napisao/la:A šta ako vam se neka cura sviđa, a znate je samo iz viđenja, iz škole ? Niste sa njom nikada pričali niti bilo šta. Šta onda ?
Budi jos malo konkretniji..
Zadnja izmjena: polga, dana/u 01 maj 2011, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- legenda reala
- Kontakt:
priđeš joj i ispričate se ,pa ja ,ko je tebi kriv što živiš u velikom gradu pa ih ne znašBosco je napisao/la:A šta ako vam se neka cura sviđa, a znate je samo iz viđenja, iz škole ? Niste sa njom nikada pričali niti bilo šta. Šta onda ?
Puma **** ,nisi moro stavljat sliku ,znao sam da je meni upućeno ,pozdrav i tebi
Joj ovog malog što se folira što je on iz Sarajeva ko fol a on iz Žepe (pa kuće veća rupa)
nisi malo, nego podostaPuma zezno sam se "malo"
cudne su ti cure "otamo", bio sam ja sa jednom, imala je tesko ruku u pm
zivota mi, kad te udari, polomi ti sve
Call the coroner!
Išli smo nekada u školu, poznajem njenog dobrog prijatelja. Pažnju mi je privukla u zadnjih mjesec dana jer sam je vidio nekoliko puta i svidjela mi se jer je ljepuškasta. Svi kažu da je super cura, ali i pomalo djetinjasta i neozbiljna. Nit ja nju lično znam dobro, nit ona mene. Samo iz viđenja.
I vjerovatno da je starija nekoliko mjesecijer je moja generacija, a ja sam među najmlađima jer sam u novembru rođen.
I vjerovatno da je starija nekoliko mjesecijer je moja generacija, a ja sam među najmlađima jer sam u novembru rođen.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hvala ti sto me plasisPuma je napisao/la:nisi malo, nego podostaPuma zezno sam se "malo"![]()
cudne su ti cure "otamo", bio sam ja sa jednom, imala je tesko ruku u pm![]()
zivota mi, kad te udari, polomi ti sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.