Oj Hary jesi opasan ,bježi tamo pucaću te kamenom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Oj Šabane ,šta je sa tobom jbt ,pusti je malom kolegi sarajliji to je njegov kalibar

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svaka cast na vjernostisarajlija89 je napisao/la:hahahascudetto je napisao/la:Bitno je da si je zabegeniso a sad je proslijedi na posudbu do 18![]()
BGm, znas kakva je...mislim, godine nisu vazne..al eto,jel legalno???...![]()
Ima jedna od 15...Allaha mi ja ljepse nista u zivotu nisam vidio...Nemoguce bgm...al da ne pretjerujm
![]()
Al nemoguca bgm...ide u sportsku gim..ako ima ko da ide dole,da mu preporucim![]()
i jos sam jednu medicinarku veceras upozno4. raz...ta vec moze proc
![]()
Mada, imam zenu i vjeran sam..al eto...volim zene sta cu...
Neka on ide sa vama, ubite gaharry_90 je napisao/la:Ima li ista gore nego kada cujete da vas neprijatelj treba da ide sa vama da slavi prvi majmajmunu sve kombinacije otpale,pa se nama utrpao,sad mi javise,ja rekao necu ici,ako ce on biti sa nama,eno ih se dogovaraju sta da rade
- - - - - -
P.S. Ima jedna treba zavolio sam je nenoramlno, ali ona ima decka.
pomagaj te
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Brate pusti se treba samo ti zivce kidaju 
hahahhahaha.. sta si ovo veseo veceras,haman te tri gola u ss ligi raspolozilalegenda reala je napisao/la:
Oj Hary jesi opasan ,bježi tamo pucaću te kamenom![]()
Zasto se meni uvijek svidjaju cure koje imaju momka ??
Najvise volim cure koje imaju kovrdzavu kosu
@Elegant
Ostala raja je ok snjim,samo ja nisam..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 01 maj 2011, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo ti pomoc,taj savjet sto si dao @harry_90 primjeni na tom decku i treba je tvojaElegant je napisao/la:Neka on ide sa vama, ubite gaharry_90 je napisao/la:Ima li ista gore nego kada cujete da vas neprijatelj treba da ide sa vama da slavi prvi majmajmunu sve kombinacije otpale,pa se nama utrpao,sad mi javise,ja rekao necu ici,ako ce on biti sa nama,eno ih se dogovaraju sta da rade
i zakopaj te ga.
- - - - - -
P.S. Ima jedna treba zavolio sam je nenoramlno, ali ona ima decka.![]()
pomagaj te
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
harry najbolje su plavke jos ako su male i imaju obline taman 
bio sam u slicnoj situaciji, i nisam nista poduzimao, i udala se nedavno jbg.P.S. Ima jedna treba zavolio sam je nenoramlno, ali ona ima decka.
pomagaj te
a dvije godine sjedio iza nje u klupi, tenkre
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa evo.kazem ako ko ima u sportskoj...imam trebu,beton..jos ravakuSarajlija razocaro si me tita mi ja kontam prepustices mladjem bratu te maloljetnice , a ti tako
A loze se one na starije jbg..sta ces
Lakse je ove mladje zato..91,92,93..mjera
@scudetto
a vjeruj da je za godinu nisam prevario, jos
@elegant
i ja sam tako u mladim danima..i jos se odo alkoholu bio
Vrijeme ti je stari sudija,nauci te...sve dodje i prodje..samo sabura..i ganjaj druge trebe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima takvih po Tuzli,ali nemaju kovrdzavu kosu,to ih zezaSamo F.K.S !! je napisao/la:harry najbolje su plavke jos ako su male i imaju obline taman
Mi smo na faxu, zajedno spremamo ispite.Puma je napisao/la:bio sam u slicnoj situaciji, i nisam nista poduzimao, i udala se nedavno jbg.P.S. Ima jedna treba zavolio sam je nenoramlno, ali ona ima decka.
pomagaj te![]()
a dvije godine sjedio iza nje u klupi, tenkre
Valjda se nece udati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ova "moja" plava , za glavu manja od mene ima obline , a Tuzla nas spojilaharry_90 je napisao/la:Ima takvih po Tuzli,ali nemaju kovrdzavu kosu,to ih zezaSamo F.K.S !! je napisao/la:harry najbolje su plavke jos ako su male i imaju obline taman
samo cu vam reci od biraca nema je.baca ako budete birali necete daleko dogurati

Da, ako zelis guziti, ali ne i ako si fakat zaljubljen u curu..Interista je napisao/la:samo cu vam reci od biraca nema je.baca ako budete birali necete daleko dogurati![]()
Ko zeli provesti ostatak zivota sa curom koja mu se ne svida?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
bil natego ovuInterista je napisao/la:samo cu vam reci od biraca nema je.baca ako budete birali necete daleko dogurati![]()

Thomas Müller - Fußballgott
Jel to ona sto si je uhvatio za guz ?? U najljepsem si se gradu spojioSamo F.K.S !! je napisao/la:Ova "moja" plava , za glavu manja od mene ima obline , a Tuzla nas spojilaharry_90 je napisao/la:Ima takvih po Tuzli,ali nemaju kovrdzavu kosu,to ih zezaSamo F.K.S !! je napisao/la:harry najbolje su plavke jos ako su male i imaju obline taman
Ja sam imao curu sa oblinama,zabavljali se 6 mjeseci,a sisa ko moje dvije glave,uvijek je dala da naslonim glavu na jastucice

Gledaj ove..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 01 maj 2011, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
govorim ti moje iskustvo iz ranijeg dobaMi smo na faxu, zajedno spremamo ispite.
Valjda se nece udati.
eee i ja sam sad na faxu, a kod nas na faxu puno vise djevojaka ne go muskih
pa sam se sad i promjenio, sto kaze @sarajlija samo treba mjenjati
Call the coroner!
- legenda reala
- Kontakt:
koda sam dobio hiljadu na kladioniciharry_90 je napisao/la:hahahhahaha.. sta si ovo veseo veceras,haman te tri gola u ss ligi raspolozilalegenda reala je napisao/la:
Oj Hary jesi opasan ,bježi tamo pucaću te kamenom![]()
ides li gdje sutra ??
ma reko sam ba sutra spavam do 12 jutros usto u 9 juče u 7 ,e ima sutra da nadoknadim ,pa možda kasnije malo se gdje privalim na roštilj ili na janje bolje
Veliki Sarajlija (Šaban),a baš što se ove curice lože na starije ,ma samo da je stariji može biti i konj
Pa svi zavolili neku a ona ima dečka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bem ti Dzinovica,valja jos jedno otvoriti,rastuzi me sa pjesmo Kako boli me.. 
E pa drugovi moji laka vam noc i lijep provod za 1. maj.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 21 gost.