KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Halilovic ako ima imalo obraza treba reci dosta i penzija, lik na silu se gura pa cak u repku.
Salic pa sta reci za ovog drvosjecu, da covjek ne povjeruje kakva lopata.
Najjace mi je bilo sto Pasalic fol nesto tersa na klupi Plummeru, pa picko jedna tersaj Aticu, Halilovicu ako smijes, Partizanu da je trebalo bilo bi 60+.
Posjeta odlicna ali oko ulaza moraju malo poraditi.
Salic pa sta reci za ovog drvosjecu, da covjek ne povjeruje kakva lopata.
Najjace mi je bilo sto Pasalic fol nesto tersa na klupi Plummeru, pa picko jedna tersaj Aticu, Halilovicu ako smijes, Partizanu da je trebalo bilo bi 60+.
Posjeta odlicna ali oko ulaza moraju malo poraditi.
Sve je na forumu rečeno, nema se šta dodati i idemo dalje. Jedino mi nije jasan podatak da je na utakmici bilo prisutno 5100 gledatelja, subjektivan osjećaj je bar 6000 jer je sve bilo puno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ponovicu jos jednom ono sto pisem fakticki od pocetka sezone, a s najboljom namjerom i nadom da ce to promijeniti....
Muha, moras sve igrace tretirati isto da bi postao dobar i postovan trener.Ti to ne radis i od pocetka sezone imas one kojima nista ne govoris ili ne smijes reci ma sta radili na parketu, kako se ponasali i koliko grijesili(Atic, Halilovic, pa i Salic) i one koji ti sluze da na njima pokazes svoj trenerski autoritet (Zubac, Delalic, Joesar, Lopez...).
Igraci su kvarna roba, oni sve to vide i nemoguce je da se makar u sebi ne zapitaju kako to da, kad ja napravim gresku ide povisen ton ili klupiranje, a kad neko drugi napravi istu gresku, to se presuti!??
Tako se ne gradi kvalitetna ekipa tj.grupa u kojoj svi treba da izgaraju jedan za drugog.
Muha, moras sve igrace tretirati isto da bi postao dobar i postovan trener.Ti to ne radis i od pocetka sezone imas one kojima nista ne govoris ili ne smijes reci ma sta radili na parketu, kako se ponasali i koliko grijesili(Atic, Halilovic, pa i Salic) i one koji ti sluze da na njima pokazes svoj trenerski autoritet (Zubac, Delalic, Joesar, Lopez...).
Igraci su kvarna roba, oni sve to vide i nemoguce je da se makar u sebi ne zapitaju kako to da, kad ja napravim gresku ide povisen ton ili klupiranje, a kad neko drugi napravi istu gresku, to se presuti!??
Tako se ne gradi kvalitetna ekipa tj.grupa u kojoj svi treba da izgaraju jedan za drugog.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Match
BOS - PAR
Top8 - R2, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Sunday, 08.03.2026 20:00 CET
5100
Venue: Zetra Olympic Hall
BOS - PAR
Top8 - R2, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Sunday, 08.03.2026 20:00 CET
5100
Venue: Zetra Olympic Hall
...šta je ono .....mene sramota u kući bilo da sam ton smanjio.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.