26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Memić bi se trebao oporaviti, Šunjić na klupi, Hadžikadunića nema u protokolu danas, Barišić sigurno otpao, Džeko blago kuburi s leđima.. Sutra je spisak vjerovatno.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Za nas su najbitniji Memić, Šunjić, i Džeko. Hadžikadunić je Tzv role player. Čelik ga može nadomjestiti za te potrebe.
Nešto kontam…možda ovi naši momci imaju sitne povrede pa sami traže da odmore i oporave se pred baraž? Možda je čudno razmišljanje, ali moguće…
Samo da svi dođu zdravi, svaki izostanak za nas je katastrofalan. 2 vikenda još, znači dvije ligaške utakmice i 2 utakmice Evrope za ove što igraju.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:50Za nas su najbitniji Memić, Šunjić, i Džeko. Hadžikadunić je Tzv role player. Čelik ga može nadomjestiti za te potrebe.
Nešto kontam…možda ovi naši momci imaju sitne povrede pa sami traže da odmore i oporave se pred baraž? Možda je čudno razmišljanje, ali moguće…![]()
Hoce li vise svanuti 26. mart?
Imam osjecaj da godinu dana iscekujem ovo.
Imam osjecaj da godinu dana iscekujem ovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dok mi docekamo tekmu Svjetsko se nece ni igrat
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Upravo, al svaki takav protiv nas igra na svom vrhuncu.Edincapitano je napisao/la: ↑05 mar 2026, 23:05Gledam ovog Johnsona u Palaceu protiv Tottenhama, jarane ja ne kontam ko je njega platio 40 miliona funti..
Ovaj momak da je rodjen u Zenici, mozda bi igrao u Turskoj maksimum, K od igraca.
Barišić je definitivno otpisan za baraž, a vjerujem i hadzikadunic posto ni njega nema nikako u sastavu.
Znači od stopera ostali smo na Muharemović, Katić i Mujakić.
Pretpostavljam da će pozvati i Malića kao stopera ovaj put jer će imati gazibegovica kao dedicev backup i onda će uz to vjerojatno dobiti još neko priliku za poziv izmedju Radeljica, Čelika i Mikulića. Čelika je išao gledati pa ako bude zadovoljan možda on bude pozvan kao nagradu da malo ugrije klupu. Ako ne, vrlo moguće da će to biti i nezasluženo Radeljic.
Pretpostavljam da će pozvati i Malića kao stopera ovaj put jer će imati gazibegovica kao dedicev backup i onda će uz to vjerojatno dobiti još neko priliku za poziv izmedju Radeljica, Čelika i Mikulića. Čelika je išao gledati pa ako bude zadovoljan možda on bude pozvan kao nagradu da malo ugrije klupu. Ako ne, vrlo moguće da će to biti i nezasluženo Radeljic.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako je Mujakić zasluženo na spisku, a Radeljić nezasluženo..iako on igra Evropu i igra poprilično dobro?DeeWa je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:16Barišić je definitivno otpisan za baraž, a vjerujem i hadzikadunic posto ni njega nema nikako u sastavu.
Za finale potencijalna vijest.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Sta mislite da li bi moglo neko iznenađenje biti na spisku
Pa za mene je i Mujakić nezasluženo na spisku, ali za Mujakica se zna da će biti jer je jedan od selektor ovih miljenika, a za Radeljica se ne zna. U tome je razlika.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:23Kako je Mujakić zasluženo na spisku, a Radeljić nezasluženo..iako on igra Evropu i igra poprilično dobro?DeeWa je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:16Barišić je definitivno otpisan za baraž, a vjerujem i hadzikadunic posto ni njega nema nikako u sastavu.
Pretpostavljam da će pozvati i Malića kao stopera ovaj put jer će imati gazibegovica kao dedicev backup i onda će uz to vjerojatno dobiti još neko priliku za poziv izmedju Radeljica, Čelika i Mikulića. Čelika je išao gledati pa ako bude zadovoljan možda on bude pozvan kao nagradu da malo ugrije klupu. Ako ne, vrlo moguće da će to biti i nezasluženo Radeljic.![]()
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mujakic ima 40% jace motoricke sposobnosti od Radeojica sto ce biti kljucna stvar protiv Velsa.DeeWa je napisao/la: ↑09 mar 2026, 00:47Pa za mene je i Mujakić nezasluženo na spisku, ali za Mujakica se zna da će biti jer je jedan od selektor ovih miljenika, a za Radeljica se ne zna. U tome je razlika.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:23Kako je Mujakić zasluženo na spisku, a Radeljić nezasluženo..iako on igra Evropu i igra poprilično dobro?DeeWa je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:16Barišić je definitivno otpisan za baraž, a vjerujem i hadzikadunic posto ni njega nema nikako u sastavu.
Pretpostavljam da će pozvati i Malića kao stopera ovaj put jer će imati gazibegovica kao dedicev backup i onda će uz to vjerojatno dobiti još neko priliku za poziv izmedju Radeljica, Čelika i Mikulića. Čelika je išao gledati pa ako bude zadovoljan možda on bude pozvan kao nagradu da malo ugrije klupu. Ako ne, vrlo moguće da će to biti i nezasluženo Radeljic.![]()
Za Radeljica mislim da on nema sta da trazi u repci.
Evo da probam pogoditi full spisak, iako se nadam da će nas stručni štab iznenaditi dodatkom Ermina Mahmića.
Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Muharemović, Katić, Mujakić, Čelik, Hadžikadunić
Kolašinac, Karić, Dedić, Gazibegović, Malić
Šunjić, Tahirović, Bašić, Gigović, Hadžiahmetović, Burnić
Alajbegović, Bajraktarević, Memić
Džeko, Demirović, Tabaković, Baždar
Ne vjerujem da će pucati sebi u noge nepozivanjem jednog od Malić/Gazibegović, a znamo da su npr. Burnić i Mujakić realno nekvalitet dostojan reprezentacije, ali su nukleus Barbine repke.
Volio bih da nas iznenadi kao grom iz vedra nema kao što smo tek na spisku saznali da Gigović igra za nas, Baždar i slični. Međutim, sumnjam da će se to desiti ovaj put i da idu 'provjerena imena'.
Ne vjerujem da će pucati sebi u noge nepozivanjem jednog od Malić/Gazibegović, a znamo da su npr. Burnić i Mujakić realno nekvalitet dostojan reprezentacije, ali su nukleus Barbine repke.
Volio bih da nas iznenadi kao grom iz vedra nema kao što smo tek na spisku saznali da Gigović igra za nas, Baždar i slični. Međutim, sumnjam da će se to desiti ovaj put i da idu 'provjerena imena'.
- Goalgetter
- Kontakt:
U koliko sati je objava spiska?
Vjerovatno 11-12.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno su van stroja ili roviti Hadžikadunić, Dedić, Memić, Šunjić i Džeko. To je pet od 20 igrača sa spiska iz novembra.CAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 04:53Evo da probam pogoditi full spisak, iako se nadam da će nas stručni štab iznenaditi dodatkom Ermina Mahmića.
Nije bio na spisku ali je zbog povrede ovaj vikend ranije završio utakmicu Nidal Čelik u Lensu, osjetio je bol u zadnjoj loži.
Još dva igrača su definitivno otpala zbog povreda, a to su Luka Kulenović i Adrian Leon Barišić.
Imam osjecaj da ce biti makar jedno novo ime.
Mislim da su to lakše povrede koje će se riješiti do baraža.SanaBosna je napisao/la: ↑09 mar 2026, 09:46Trenutno su van stroja ili roviti Hadžikadunić, Dedić, Memić, Šunjić i Džeko. To je pet od 20 igrača sa spiska iz novembra.CAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 04:53Evo da probam pogoditi full spisak, iako se nadam da će nas stručni štab iznenaditi dodatkom Ermina Mahmića.
ja se nadam kenanu busuladzicu i ajdinu hasicu u sredini i ako se hadzikadunic nebi oporavio onda anelu husicu i eminu hasicu u odbrani.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cekaj, Radeljic iz "mrtvog HNL" ne treba biti na spisku, a Husic iz iste te Rijeke i Hasic iz predzadnje ekipe trebaju dobiti poziv pred najbitnije utakmice u zadnjih par godina?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja nesto ne vjerujem da ce sva trojica Šturmovaca dobiti poziv.CAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 04:53Evo da probam pogoditi full spisak, iako se nadam da će nas stručni štab iznenaditi dodatkom Ermina Mahmića.
Ne pozivam se na insajderske informacije nekih sa foruma (
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.
.jpg)