FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
38
11%
Treći
114
32%
Četvrti
72
20%
Peti
27
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
27
8%

Ukupno glasova: 355

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 09 mar 2026, 00:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 mar 2026, 18:48
H8Z7 je napisao/la:
08 mar 2026, 18:23
Jedini način da se ovo završi, odnosno da imamo normalno suđenje jeste da Tan povuče veze koje ima dođe do Čeferina (Aleksandra) i on uradi nešto. Klub je skoro nemoćan uraditi išta konkretnije. Drugi način, meni izuzetno mrži je kroz domaću politiku, a tu smo svjesnija kakva je situacija.
Tan to nije uradio ni dok je bio u klubu, kamoli tek sad kad nema nikakvih poveznica s klubom.
Sam si odgovor dao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 09 mar 2026, 01:14

DoktorXabaras je napisao/la:
09 mar 2026, 00:17
rimljanin90 je napisao/la:
08 mar 2026, 23:34
08 mar 2026, 22:56
Da, da, trebamo se okrenuti politici oni će nas spasiti, da, oni isti koji privatnom klubu daju 6 miliona KM za stadion, premijeru KS koji na Grbavici pjeva sa plavim šalom pjeva Tifinu pjesmu, političarima čija djeca učestvuju u razbojništvima prema našim navijačima, da oni će nas spasiti, da oni isti koji sa ponosom i bez imalo srama nose bedževe i šalove Veleža, Zrinskog, Borca da, oni će nas pripaziti da, ti isti će u Parlamentima raspravljati o našim licencama i mjenjati zakone koji će nama pogodovati da, da, i kad budemo 7,8 na tabeli davati će nam po 100.000 KM za razvoj šampiona, da na kraju eno ih svi sa našim šalovima stoje pred Titovom čekaju kako da pomognu, neki nose gotove projekte stadiona, odobrene pare, spremni da finasiraju akademiju, sve spremno samo da Mirvić ode.

Kako je to Mladen Marić u onom TV prilogu objasnio Kad Sadama ne bude tako će i nama biti kad Mirvića ne bude..
Od svega je tebi problem sto neki politicar za zelju navija. Kada ce te shvatiti da ima vecih problema nama od kona?
Ne znam kako si iz mog pređenja nas i ostalih kubova sa politikom zaključio da mislim da su nam kone problem??? je.be mi se za njih naveo sam ih samo kao primjer.

Imamo 101 problem za koje pojedinci misle da će se riješiti odlaskom Mirvića.
Reci mi molim te koji je to onda put našeg kluba izlaskom privatnog kapitala osim političkog, koji to političar sa ponosom nosi naš dres? kao što to radi Nikšić, Čović, Uk, Dodik, ko je to spreman da se zauzme za nas i pokuša zaštiti od ovakvih nepravdi koje nam serviraju.
A odakle tebi da ja mislim da je rjesenje odlazak mirvica?
Pa ocito zeljo nije banalan primjer cim idalje spominjes uka. Kao da je uk uradio nesto za zelju. Probali smo imati politicku podrsku magode ali znamo kako je to zavrsilo kada bosnjo iz fsks ne da da maknes s treceg mjesta. Nema nama spasa u skorije vrijeme

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 09 mar 2026, 02:14

08 mar 2026, 21:27
Idalje mirvic problem...
Jedini problem kojeg imamo je on.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2026, 04:29

Brundoo je napisao/la:
09 mar 2026, 02:14
08 mar 2026, 21:27
Idalje mirvic problem...
Jedini problem kojeg imamo je on.
Nemoj tako, naljutit ce se pa otici 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 09 mar 2026, 07:03

09 mar 2026, 01:14
09 mar 2026, 00:17
08 mar 2026, 23:34

Od svega je tebi problem sto neki politicar za zelju navija. Kada ce te shvatiti da ima vecih problema nama od kona?
Ne znam kako si iz mog pređenja nas i ostalih kubova sa politikom zaključio da mislim da su nam kone problem??? je.be mi se za njih naveo sam ih samo kao primjer.

Imamo 101 problem za koje pojedinci misle da će se riješiti odlaskom Mirvića.
Reci mi molim te koji je to onda put našeg kluba izlaskom privatnog kapitala osim političkog, koji to političar sa ponosom nosi naš dres? kao što to radi Nikšić, Čović, Uk, Dodik, ko je to spreman da se zauzme za nas i pokuša zaštiti od ovakvih nepravdi koje nam serviraju.
A odakle tebi da ja mislim da je rjesenje odlazak mirvica?
Pa ocito zeljo nije banalan primjer cim idalje spominjes uka. Kao da je uk uradio nesto za zelju. Probali smo imati politicku podrsku magode ali znamo kako je to zavrsilo kada bosnjo iz fsks ne da da maknes s treceg mjesta. Nema nama spasa u skorije vrijeme
Nisam mislio direktno na tebe, nego sam se preko odgovora tebi referirao na ove tastatura navijače koji nemaju 8 KM u đepu a uredno znaju kako bi sa Mirvićevim parama riješili suđenje.

Kako nije Uk uradio jel prije 10 dana im dao milion KM za tribinu, samo zato što su kao izmisli da imaju neki problem na gradilištu a takvih nazovi problema će biti još puno dok sve ne završe a najmanje od tog će zaista otići za izgradnju, sve će to pojesti razni Bičakčići, Hodžići..

Mi Magodu nismo koristili ni za šta, nego je Magoda pokušao iskoristiti nas, kao najveći klub u državi, za ubiranje svojih političkih poena riješavajući kao navodno sarajevski fudbal jer mi imamo najveći problem sa NSBiH i to je pokušao da iskoristi i uvukao nas u tu priču od koje je samo on trebao imati koristi. Bogu hvala pa smo se povukli, gdje sad ta njegova borba kad nas nema u tom. Imaju ostali klubovi koji su ostali, što ih ne zastupa? Klasični politički manipulator i jasan dokaz da mi trenutno nemamo nikog van kluba ko će štiti naše interese.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 mar 2026, 09:37

Stanje, poslije nekog kiksa, redovno. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 mar 2026, 10:00

Pendulum je napisao/la:
09 mar 2026, 09:37
Stanje, poslije nekog kiksa, redovno. :kafa:
Draze mi je vidjeti 50 stranica kritike nego tvoj optimizam poslije svakog poraza :D

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 mar 2026, 10:19

VolimoSarajevo je napisao/la:
08 mar 2026, 22:03
Normalno da je mirvic kriv,kad ima oraha u dzepu zato i ne smije nista.
Ebe mi se za Mirvića. Al hajd evo zamisli da nema ti oraha. Sta konktetno od može u ovoj situaciji? KONKRETNO mi navedi, pusti šuplje price..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 mar 2026, 10:20

Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 22:39
nokee je napisao/la:
07 mar 2026, 20:59
Brundoo je napisao/la:
07 mar 2026, 20:52

Niko to nije rekao.
Procitaj ponovo.
E nisam znao da se treba zaslužiti da ti se navlači. Pa kralju koje ti logike koristiš? Ne moze ekipa igrati lose a da dobije, pa onda to sudija vidi i navlači kontra ekipi 🤣🤣 e svasta ovdje pročitati..
Brundo vrati se u spilju..
Treba zasluziti da te POŠTUJU! A kad te postuju nece ti ni ovako klati.
:urnebes: :urnebes: :rol:

Sa Zekićem karindjali sve redom pa du nas poštovali jelde?

Tivra se u pećinu zivota ti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 30 gostiju.