FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
41
12%
Drugi
38
11%
Treći
114
32%
Četvrti
72
20%
Peti
27
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
27
8%

Ukupno glasova: 355

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 08 mar 2026, 21:13

pitar je napisao/la:
08 mar 2026, 21:09
Moglo bi biti kazni i suspenzija i to baš.
Zašto ?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 08 mar 2026, 21:14

siroliver69 je napisao/la:
08 mar 2026, 19:22
Treba držati ovaj hajc oko suđenja do srijede i pljuvati sve redom, zbog Kupa. Iskreno, yebe mi se za namješteno prvenstvo, Kup me zanima i to moramo uzeti. I Super kup.
Uzet ćemo ****,pored svih lakrdija sa studijama i igra nam je za **** htjeli mi to priznati ili ne...

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 08 mar 2026, 21:19

Zato moliti Boga dragog da Mirvic napusti sve i onda krenuti otvoreno u rat sa kariminalcima.S nekim ko muda ima tj Zoran Mamic i Violeta.Nadam se da ce to uskoro biti..U protivnom da dovedes Guardiolu i 22 Halanda neces biti prvi.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 08 mar 2026, 21:22

Neza je napisao/la:
08 mar 2026, 09:57
Oba penala čista, crveni karton nije trebao biti i šiljio je za Rudar. Međutim i prije crvenog kartona Rudar je dolazio pred naš go, probijali nas kroz sredinu i po strani, imali i prečku. Ne smiješ na Koševu Rudaru dati ništa, čak i sa crvenim kartonom.

Znam da me neki ne vole na forumu jer pričam istinu, ali jel vi stvarno mislite da mi možemo igrati fudbal dok su nam bekovi Mujkić i Beganović? Onog Hujbera igrači Rudara zaobilazili kao na autoputu neku babu od 70 godina. Menalo vrhunski igrač, treba da igra lijevo krilo, Brazilac dobar, Gojković dobar, o Ljajiću ne treba trošiti riječi. Šta je sa Banićem? Svaku loptu koju mu vrate on izbija, a ako je ne izbije onda su velike šanse da će mu ukrasti loptu i zabiti gol. Ima preko 10 godina da je Guardiola rekao Joe Hart-u da ne računa na njega jer ne zna da igra nogom. Pogledajte Zrinjsi i Borac i vidite koliko često njihovi golmani nabijaju loptu pod pritiskom. Nemamo mi tim još, nama je treće mjesto maksimala. Sad na ljeto ćemo ostati opet bez najboljih igrača i dovest ćemo neke polu-amatere.
Drug, ako imalo poznajes pravila igre drugi penal nije postojao jer je lopta pogodila prsa, lakat i nadlakticu. Nije bila ispruzena ruka od tijela da povecava tijelo. Ali slazem se da smo igrali lose. Da nije bilo upitnog drugog zutog mi bi to rutindki priveli kraju. Poenta je da nas kradu sudije vec godinama i to se nece lako promijeniti sa ovim kriminogenim Savezom. U ovoj ligi sve se unaprijed zna po potanju pehara. Smjenjuju se Svinje i cetalji iz BL. Onaj kup prosle g nam je poklonjen da se malo zamazu oci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 mar 2026, 21:26

VolimoSarajevo je napisao/la:
08 mar 2026, 21:19
Zato moliti Boga dragog da Mirvic napusti sve i onda krenuti otvoreno u rat sa kariminalcima.S nekim ko muda ima tj Zoran Mamic i Violeta.Nadam se da ce to uskoro biti..U protivnom da dovedes Guardiolu i 22 Halanda neces biti prvi.
Zaboravi da će Mirvić otići, pomiriti se sa tim i stati uz klub koliko možemo. Mi smo previše razjedinjeni, kao i u vrhu države, zato nam se ovo i dešava.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 08 mar 2026, 21:27

Idalje mirvic problem...

Herson

Post Postao/la Herson » 08 mar 2026, 21:36

VolimoSarajevo je napisao/la:
08 mar 2026, 21:19
Ko da krene otvoreno i protiv koga? Kako ste naivni, jbt.
Savez i sudije su samo izvršioci, a direktive dolaze zna se odakle. Bez odlučnog političkog odgovora, ovdje nema napretka ni centrimetra. Prestanite živjeti u zabludi da ijedan klub može mijenjati stanje na bilo koji način.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 08 mar 2026, 21:52

rimljanin90 je napisao/la:
08 mar 2026, 21:27
Idalje mirvic problem...
nevjerovatno je kakvi ograniceni ljudi imaju pristup internetu… odgleda 5 godina lakrdija i onda im Mirvic kriv… i ne treba nam biti bolje kad ovako razmisljaju
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 mar 2026, 21:53

Neko gore napisa da će biti žestokih kazni, ako je tako onda je to i bio razlog Bandićevog suđenja.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 08 mar 2026, 21:59

Bajroni je napisao/la:
08 mar 2026, 20:52
haris004 je napisao/la:
08 mar 2026, 00:28
Pa šteli se ostanak Rudaru kao klubu iz RS-a opstanak glupani, kako bi sljedeće godine opet imali barem 4 kluba i prohodnost do europe. Pogotovo ako kup donese prohodnost do EL.
Nije nemoguće da će pokušat spasit i Rudar i Slogu, da dođu na pet klubova.
Posušje da bude zadnje i po mogučnosti seljo, kojem opet mogu oduzet licencu i klubu iz federalne lige zarad Sloge i kluba iz lige RS-a.
Donekle tacno, njima je cilj da bude bar 5 klubova iz RS. To je onaj celavi Tegeltija javno rekao dok je jos bio predsjednik Borca.
Ali tesko da ce i Sloga i Rudar ostati. Sve ce pokusati da bar Sloga ostane
Problem je što više nema granice za ovu kriminalnu organizaciju.
Počelo je sa izbacivanjem Mladosti zarad Doboja, bez ikakvog razloga. Poslije toga Stupčanica za Posušje.
Nama je počelo biti loše suđenje u gostima protiv Borca, kasnije protiv Zrinjskog i Širokog, nastavilo se u svakoj utakmici gdje osjete da nismo na 200%. Ovo protiv zadnje ekipe na Koševu je jasan pokazatelj da granica više nema, i da ako oni tako odrede mi možemo izgubiti svaku utakmicu kada im zatreba.
U budućnosti je jasno da nema granice. Mi ako bi napustili utakmicu zbog kriminalnog suđenja, ili mi ili seljo, oduzeli bi nam licencu garant, a mi bi se međusobno naslađivali nek komšiji crkne krava.
Nije daleko da dođemo u situaciju da imamo dva Bošnjačka kluba, od čega bi jednog glat izbacili kroz silna namještanja.

Sve dok se ovdje aktivno ne uključi tužilaštvo, dok se Bošnjaci međusobno ne grupišu bit će nam ovako. Nikakav vanjski faktor tipa Uefa i Fifa, nikakav sud u Lozani, nego ovdje u BiH. Pravila igre su se ovdje promijenila.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 08 mar 2026, 22:03

Normalno da je mirvic kriv,kad ima oraha u dzepu zato i ne smije nista.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 08 mar 2026, 22:07

U19

Sloga - FKS 2-1

Čengić jeb ti sve. ovog lažnog trenera treba odmah otpustiti.3 utakmice 3 loše odigrane

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 08 mar 2026, 22:19

Eto mi cemo se boriti da imamo ljude u savezu i posteno sudjenje. Mi cemo se boriti da ime FK Sarajevo bude respektabilno.
Neka Mirvic bude u amarici, nema veze sto je on broj 1 u klubu, nije njegova obaveza da stiti klub, zar ne.

Ljudi nam bombe postavljaju po stadionu, ovi govore nije do mirvica 😂
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 mar 2026, 22:26

Isti debili pisu o o mirvicu. Tacno je da je mirvic kriv. Kriv je sto je budala zato sto ulaze pare u ovu vukojebinu od lige i drzave. Eto ni brat mu nije nista pametniji. Svako ko ovdje ulaze u fudbal nije normalan

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 08 mar 2026, 22:26

Jet2Holiday je napisao/la:
08 mar 2026, 22:19
Eto mi cemo se boriti da imamo ljude u savezu i posteno sudjenje. Mi cemo se boriti da ime FK Sarajevo bude respektabilno.
Neka Mirvic bude u amarici, nema veze sto je on broj 1 u klubu, nije njegova obaveza da stiti klub, zar ne.

Ljudi nam bombe postavljaju po stadionu, ovi govore nije do mirvica 😂
Jok do mene i do tebe je hahaahahahh
Amin Amin Amin da ode sto prije!

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 08 mar 2026, 22:45

boki86 je napisao/la:
08 mar 2026, 22:26
Isti debili pisu o o mirvicu. Tacno je da je mirvic kriv. Kriv je sto je budala zato sto ulaze pare u ovu vukojebinu od lige i drzave. Eto ni brat mu nije nista pametniji. Svako ko ovdje ulaze u fudbal nije normalan
Sto vrijedjas ljude?

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 mar 2026, 22:56

Da, da, trebamo se okrenuti politici oni će nas spasiti, da, oni isti koji privatnom klubu daju 6 miliona KM za stadion, premijeru KS koji na Grbavici pjeva sa plavim šalom pjeva Tifinu pjesmu, političarima čija djeca učestvuju u razbojništvima prema našim navijačima, da oni će nas spasiti, da oni isti koji sa ponosom i bez imalo srama nose bedževe i šalove Veleža, Zrinskog, Borca da, oni će nas pripaziti da, ti isti će u Parlamentima raspravljati o našim licencama i mjenjati zakone koji će nama pogodovati da, da, i kad budemo 7,8 na tabeli davati će nam po 100.000 KM za razvoj šampiona, da na kraju eno ih svi sa našim šalovima stoje pred Titovom čekaju kako da pomognu, neki nose gotove projekte stadiona, odobrene pare, spremni da finasiraju akademiju, sve spremno samo da Mirvić ode.

Kako je to Mladen Marić u onom TV prilogu objasnio Kad Sadama ne bude tako će i nama biti kad Mirvića ne bude..

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 mar 2026, 23:17

Šta ćeš se okretat policiji i državnim institucijama kad skoro svaki sudija radi i zarađuje hljeb u istim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 08 mar 2026, 23:34

DoktorXabaras je napisao/la:
08 mar 2026, 22:56
Da, da, trebamo se okrenuti politici oni će nas spasiti, da, oni isti koji privatnom klubu daju 6 miliona KM za stadion, premijeru KS koji na Grbavici pjeva sa plavim šalom pjeva Tifinu pjesmu, političarima čija djeca učestvuju u razbojništvima prema našim navijačima, da oni će nas spasiti, da oni isti koji sa ponosom i bez imalo srama nose bedževe i šalove Veleža, Zrinskog, Borca da, oni će nas pripaziti da, ti isti će u Parlamentima raspravljati o našim licencama i mjenjati zakone koji će nama pogodovati da, da, i kad budemo 7,8 na tabeli davati će nam po 100.000 KM za razvoj šampiona, da na kraju eno ih svi sa našim šalovima stoje pred Titovom čekaju kako da pomognu, neki nose gotove projekte stadiona, odobrene pare, spremni da finasiraju akademiju, sve spremno samo da Mirvić ode.

Kako je to Mladen Marić u onom TV prilogu objasnio Kad Sadama ne bude tako će i nama biti kad Mirvića ne bude..
Od svega je tebi problem sto neki politicar za zelju navija. Kada ce te shvatiti da ima vecih problema nama od kona?

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 09 mar 2026, 00:17

rimljanin90 je napisao/la:
08 mar 2026, 23:34
DoktorXabaras je napisao/la:
08 mar 2026, 22:56

Od svega je tebi problem sto neki politicar za zelju navija. Kada ce te shvatiti da ima vecih problema nama od kona?
Ne znam kako si iz mog pređenja nas i ostalih kubova sa politikom zaključio da mislim da su nam kone problem??? je.be mi se za njih naveo sam ih samo kao primjer.

Imamo 101 problem za koje pojedinci misle da će se riješiti odlaskom Mirvića.
Reci mi molim te koji je to onda put našeg kluba izlaskom privatnog kapitala osim političkog, koji to političar sa ponosom nosi naš dres? kao što to radi Nikšić, Čović, Uk, Dodik, ko je to spreman da se zauzme za nas i pokuša zaštiti od ovakvih nepravdi koje nam serviraju.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.