Zašto ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzet ćemo ****,pored svih lakrdija sa studijama i igra nam je za **** htjeli mi to priznati ili ne...siroliver69 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:22Treba držati ovaj hajc oko suđenja do srijede i pljuvati sve redom, zbog Kupa. Iskreno, yebe mi se za namješteno prvenstvo, Kup me zanima i to moramo uzeti. I Super kup.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Zato moliti Boga dragog da Mirvic napusti sve i onda krenuti otvoreno u rat sa kariminalcima.S nekim ko muda ima tj Zoran Mamic i Violeta.Nadam se da ce to uskoro biti..U protivnom da dovedes Guardiolu i 22 Halanda neces biti prvi.
Drug, ako imalo poznajes pravila igre drugi penal nije postojao jer je lopta pogodila prsa, lakat i nadlakticu. Nije bila ispruzena ruka od tijela da povecava tijelo. Ali slazem se da smo igrali lose. Da nije bilo upitnog drugog zutog mi bi to rutindki priveli kraju. Poenta je da nas kradu sudije vec godinama i to se nece lako promijeniti sa ovim kriminogenim Savezom. U ovoj ligi sve se unaprijed zna po potanju pehara. Smjenjuju se Svinje i cetalji iz BL. Onaj kup prosle g nam je poklonjen da se malo zamazu oci.Neza je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:57Oba penala čista, crveni karton nije trebao biti i šiljio je za Rudar. Međutim i prije crvenog kartona Rudar je dolazio pred naš go, probijali nas kroz sredinu i po strani, imali i prečku. Ne smiješ na Koševu Rudaru dati ništa, čak i sa crvenim kartonom.
Znam da me neki ne vole na forumu jer pričam istinu, ali jel vi stvarno mislite da mi možemo igrati fudbal dok su nam bekovi Mujkić i Beganović? Onog Hujbera igrači Rudara zaobilazili kao na autoputu neku babu od 70 godina. Menalo vrhunski igrač, treba da igra lijevo krilo, Brazilac dobar, Gojković dobar, o Ljajiću ne treba trošiti riječi. Šta je sa Banićem? Svaku loptu koju mu vrate on izbija, a ako je ne izbije onda su velike šanse da će mu ukrasti loptu i zabiti gol. Ima preko 10 godina da je Guardiola rekao Joe Hart-u da ne računa na njega jer ne zna da igra nogom. Pogledajte Zrinjsi i Borac i vidite koliko često njihovi golmani nabijaju loptu pod pritiskom. Nemamo mi tim još, nama je treće mjesto maksimala. Sad na ljeto ćemo ostati opet bez najboljih igrača i dovest ćemo neke polu-amatere.
Zaboravi da će Mirvić otići, pomiriti se sa tim i stati uz klub koliko možemo. Mi smo previše razjedinjeni, kao i u vrhu države, zato nam se ovo i dešava.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:19Zato moliti Boga dragog da Mirvic napusti sve i onda krenuti otvoreno u rat sa kariminalcima.S nekim ko muda ima tj Zoran Mamic i Violeta.Nadam se da ce to uskoro biti..U protivnom da dovedes Guardiolu i 22 Halanda neces biti prvi.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Idalje mirvic problem...
Ko da krene otvoreno i protiv koga? Kako ste naivni, jbt.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑08 mar 2026, 21:19Zato moliti Boga dragog da Mirvic napusti sve i onda krenuti otvoreno u rat sa kariminalcima.S nekim ko muda ima tj Zoran Mamic i Violeta.Nadam se da ce to uskoro biti..U protivnom da dovedes Guardiolu i 22 Halanda neces biti prvi.
Savez i sudije su samo izvršioci, a direktive dolaze zna se odakle. Bez odlučnog političkog odgovora, ovdje nema napretka ni centrimetra. Prestanite živjeti u zabludi da ijedan klub može mijenjati stanje na bilo koji način.
nevjerovatno je kakvi ograniceni ljudi imaju pristup internetu… odgleda 5 godina lakrdija i onda im Mirvic kriv… i ne treba nam biti bolje kad ovako razmisljaju
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Neko gore napisa da će biti žestokih kazni, ako je tako onda je to i bio razlog Bandićevog suđenja.
Problem je što više nema granice za ovu kriminalnu organizaciju.Bajroni je napisao/la: ↑08 mar 2026, 20:52Donekle tacno, njima je cilj da bude bar 5 klubova iz RS. To je onaj celavi Tegeltija javno rekao dok je jos bio predsjednik Borca.haris004 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:28Pa šteli se ostanak Rudaru kao klubu iz RS-a opstanak glupani, kako bi sljedeće godine opet imali barem 4 kluba i prohodnost do europe. Pogotovo ako kup donese prohodnost do EL.
Nije nemoguće da će pokušat spasit i Rudar i Slogu, da dođu na pet klubova.
Posušje da bude zadnje i po mogučnosti seljo, kojem opet mogu oduzet licencu i klubu iz federalne lige zarad Sloge i kluba iz lige RS-a.
Ali tesko da ce i Sloga i Rudar ostati. Sve ce pokusati da bar Sloga ostane
Počelo je sa izbacivanjem Mladosti zarad Doboja, bez ikakvog razloga. Poslije toga Stupčanica za Posušje.
Nama je počelo biti loše suđenje u gostima protiv Borca, kasnije protiv Zrinjskog i Širokog, nastavilo se u svakoj utakmici gdje osjete da nismo na 200%. Ovo protiv zadnje ekipe na Koševu je jasan pokazatelj da granica više nema, i da ako oni tako odrede mi možemo izgubiti svaku utakmicu kada im zatreba.
U budućnosti je jasno da nema granice. Mi ako bi napustili utakmicu zbog kriminalnog suđenja, ili mi ili seljo, oduzeli bi nam licencu garant, a mi bi se međusobno naslađivali nek komšiji crkne krava.
Nije daleko da dođemo u situaciju da imamo dva Bošnjačka kluba, od čega bi jednog glat izbacili kroz silna namještanja.
Sve dok se ovdje aktivno ne uključi tužilaštvo, dok se Bošnjaci međusobno ne grupišu bit će nam ovako. Nikakav vanjski faktor tipa Uefa i Fifa, nikakav sud u Lozani, nego ovdje u BiH. Pravila igre su se ovdje promijenila.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Normalno da je mirvic kriv,kad ima oraha u dzepu zato i ne smije nista.
U19
Sloga - FKS 2-1
Čengić jeb ti sve. ovog lažnog trenera treba odmah otpustiti.3 utakmice 3 loše odigrane
Sloga - FKS 2-1
Čengić jeb ti sve. ovog lažnog trenera treba odmah otpustiti.3 utakmice 3 loše odigrane
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Eto mi cemo se boriti da imamo ljude u savezu i posteno sudjenje. Mi cemo se boriti da ime FK Sarajevo bude respektabilno.
Neka Mirvic bude u amarici, nema veze sto je on broj 1 u klubu, nije njegova obaveza da stiti klub, zar ne.
Ljudi nam bombe postavljaju po stadionu, ovi govore nije do mirvica
Neka Mirvic bude u amarici, nema veze sto je on broj 1 u klubu, nije njegova obaveza da stiti klub, zar ne.
Ljudi nam bombe postavljaju po stadionu, ovi govore nije do mirvica
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Isti debili pisu o o mirvicu. Tacno je da je mirvic kriv. Kriv je sto je budala zato sto ulaze pare u ovu vukojebinu od lige i drzave. Eto ni brat mu nije nista pametniji. Svako ko ovdje ulaze u fudbal nije normalan
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Jok do mene i do tebe je hahaahahahhJet2Holiday je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:19Eto mi cemo se boriti da imamo ljude u savezu i posteno sudjenje. Mi cemo se boriti da ime FK Sarajevo bude respektabilno.
Ljudi nam bombe postavljaju po stadionu, ovi govore nije do mirvica![]()
Amin Amin Amin da ode sto prije!
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da, da, trebamo se okrenuti politici oni će nas spasiti, da, oni isti koji privatnom klubu daju 6 miliona KM za stadion, premijeru KS koji na Grbavici pjeva sa plavim šalom pjeva Tifinu pjesmu, političarima čija djeca učestvuju u razbojništvima prema našim navijačima, da oni će nas spasiti, da oni isti koji sa ponosom i bez imalo srama nose bedževe i šalove Veleža, Zrinskog, Borca da, oni će nas pripaziti da, ti isti će u Parlamentima raspravljati o našim licencama i mjenjati zakone koji će nama pogodovati da, da, i kad budemo 7,8 na tabeli davati će nam po 100.000 KM za razvoj šampiona, da na kraju eno ih svi sa našim šalovima stoje pred Titovom čekaju kako da pomognu, neki nose gotove projekte stadiona, odobrene pare, spremni da finasiraju akademiju, sve spremno samo da Mirvić ode.
Kako je to Mladen Marić u onom TV prilogu objasnio Kad Sadama ne bude tako će i nama biti kad Mirvića ne bude..
Kako je to Mladen Marić u onom TV prilogu objasnio Kad Sadama ne bude tako će i nama biti kad Mirvića ne bude..
Šta ćeš se okretat policiji i državnim institucijama kad skoro svaki sudija radi i zarađuje hljeb u istim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Od svega je tebi problem sto neki politicar za zelju navija. Kada ce te shvatiti da ima vecih problema nama od kona?DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:56Da, da, trebamo se okrenuti politici oni će nas spasiti, da, oni isti koji privatnom klubu daju 6 miliona KM za stadion, premijeru KS koji na Grbavici pjeva sa plavim šalom pjeva Tifinu pjesmu, političarima čija djeca učestvuju u razbojništvima prema našim navijačima, da oni će nas spasiti, da oni isti koji sa ponosom i bez imalo srama nose bedževe i šalove Veleža, Zrinskog, Borca da, oni će nas pripaziti da, ti isti će u Parlamentima raspravljati o našim licencama i mjenjati zakone koji će nama pogodovati da, da, i kad budemo 7,8 na tabeli davati će nam po 100.000 KM za razvoj šampiona, da na kraju eno ih svi sa našim šalovima stoje pred Titovom čekaju kako da pomognu, neki nose gotove projekte stadiona, odobrene pare, spremni da finasiraju akademiju, sve spremno samo da Mirvić ode.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne znam kako si iz mog pređenja nas i ostalih kubova sa politikom zaključio da mislim da su nam kone problem??? je.be mi se za njih naveo sam ih samo kao primjer.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 23:34Od svega je tebi problem sto neki politicar za zelju navija. Kada ce te shvatiti da ima vecih problema nama od kona?DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:56Da, da, trebamo se okrenuti politici oni će nas spasiti, da, oni isti koji privatnom klubu daju 6 miliona KM za stadion, premijeru KS koji na Grbavici pjeva sa plavim šalom pjeva Tifinu pjesmu, političarima čija djeca učestvuju u razbojništvima prema našim navijačima, da oni će nas spasiti, da oni isti koji sa ponosom i bez imalo srama nose bedževe i šalove Veleža, Zrinskog, Borca da, oni će nas pripaziti da, ti isti će u Parlamentima raspravljati o našim licencama i mjenjati zakone koji će nama pogodovati da, da, i kad budemo 7,8 na tabeli davati će nam po 100.000 KM za razvoj šampiona, da na kraju eno ih svi sa našim šalovima stoje pred Titovom čekaju kako da pomognu, neki nose gotove projekte stadiona, odobrene pare, spremni da finasiraju akademiju, sve spremno samo da Mirvić ode.
Imamo 101 problem za koje pojedinci misle da će se riješiti odlaskom Mirvića.
Reci mi molim te koji je to onda put našeg kluba izlaskom privatnog kapitala osim političkog, koji to političar sa ponosom nosi naš dres? kao što to radi Nikšić, Čović, Uk, Dodik, ko je to spreman da se zauzme za nas i pokuša zaštiti od ovakvih nepravdi koje nam serviraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.
.png)