Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sutra nesto lagano rostilj i koja rakijca
ja sa zenom i dva jarana sa zenama i tamam nema galame
ja sa zenom i dva jarana sa zenama i tamam nema galame
Thomas Müller - Fußballgott
- legenda reala
- Kontakt:
pa ćoro jedan, ja računam da sam pogodio ,šta me briga što oni ne računaju i to znači da sam se izjednačio sa čobanom Devilom na listi strijelacaBosco je napisao/la:Ja ti već rekoh da se bonus par ne broji kao gol osim ako neka utakmica nije odgođena, a ja ne vidjeh da je neka bila odgođena.legenda reala je napisao/la:
Bosco
ne pravi se lud ,a Dortmund ,jesi ćorav
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ljudi samo da vas pozz, idalje ne pisem po forumu, al eto, kad ste svi na okupu, da se pozz jos jednom... 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- neutralan__
- Kontakt:
Kod mene ista situacija,samo navecer ako nam kisa ne pokvari planove.sarajlija89 je napisao/la:Sa familijom, rostiljada kod mene kuci...bice nas![]()
![]()
navecer u grad aBd sa curom...to je to.
Nekako mi ljepse tako,umori se covjek kad negdje ide..a inace taj 1. maj mi je pravo gotivan...
Vec sljedece sedmice, jedan dobar dernek se sprema
Imal treba kod vas??
Svima zelim sutra lijep provod i nemojte se opijati,ne valja vam to.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
pekarka eno mesi lebaclegenda reala je napisao/la:
Milutine đe ona pekarka ,jesi je zguzio(pokaži Šabanu ,onaj klip od sinoć kako je natireš)
da vidi trebe
[youtube][/youtube]
Edin TM87 je napisao/la:ljudi samo da vas pozz, idalje ne pisem po forumu, al eto, kad ste svi na okupu, da se pozz jos jednom...
ajd kladimo da ces napisati jos jedan post u sta hoces
- legenda reala
- Kontakt:
hej uzo ja 5 guma i nakog ,granja ,sve složio ,još onog nakog smeća i toga ,i polio naftom ,ma to gori ko ludo ,OTNYS_YNWA je napisao/la:@sarajlija, svaka cast za avatar. Iako sam manijak, za tu akciju i gol legende duboki naklon.
@legendo, kako si me sada podsjetio na djetinjstvo. Uvijek sam ja bio taj koji je palio logorsku, a ona djecica su skupljala materijal. Nema nista bolje. Imali smo najbolju vatru na daleko i na siroko sigurno.
joj da mi je jedno pet Fapovih guma ,kako bi gorilo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
@legendo
Vidio sam klip
jak je onaj film
nalozis se 
@OTNYS_YNWA
i Dzelo je dao golcinu na toj tekmi
[youtube][/youtube]
A Dzejms je legenda...uvijek cu ga se sjecati
Jbt..Gusu lobovo
P.s.
Imam neku trebu, 16 godina,al je beton...smijem je begenisat
jel legalno to

Vidio sam klip
jak je onaj film
@OTNYS_YNWA
i Dzelo je dao golcinu na toj tekmi
[youtube][/youtube]
A Dzejms je legenda...uvijek cu ga se sjecati
P.s.
Imam neku trebu, 16 godina,al je beton...smijem je begenisat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima li ista gore nego kada cujete da vas neprijatelj treba da ide sa vama da slavi prvi maj
majmunu sve kombinacije otpale,pa se nama utrpao,sad mi javise,ja rekao necu ici,ako ce on biti sa nama,eno ih se dogovaraju sta da rade 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja cu sa familijom iduce nedjelje rostiljati, a i bice lijepo vrijeme, tako da sutra mozda samo skoknem do Vrelaka, mada ne vjerujem u to ali eto
zelim vam svima dobar provod, nemojte pretjerivati sa alkoholom, pretjerujte sa rostiljem
zelim vam svima dobar provod, nemojte pretjerivati sa alkoholom, pretjerujte sa rostiljem
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bitno je da si je zabegeniso a sad je proslijedi na posudbu do 18 
- legenda reala
- Kontakt:
Pa babo joj možeš biti ,jbt
(al kad napuni 20 ,biće tamam)
Ogledaj se na Internistu ,on guzi trebe od 25 a njemu nema ni 19
Al kako je Slavko trlja ,a i dobra je ova pekarka ,bogami
Hary ,kaki bolan neprijatelji jbt ,čuj kake gluposti valja ko mali Lebron
ma ja se danas najo i naroštiljo ,sutra neću ništa ,spavam sutra do 12 jbm ti prvi maj
Ogledaj se na Internistu ,on guzi trebe od 25 a njemu nema ni 19
Al kako je Slavko trlja ,a i dobra je ova pekarka ,bogami
Hary ,kaki bolan neprijatelji jbt ,čuj kake gluposti valja ko mali Lebron
ma ja se danas najo i naroštiljo ,sutra neću ništa ,spavam sutra do 12 jbm ti prvi maj
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 maj 2011, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Brate kod mene ista situacija samo sto ja to ne yebem ni 1 % ako mi sta vec zasmeta lagano ga skotrljam niz sumu pa nek se yebeharry_90 je napisao/la:Ima li ista gore nego kada cujete da vas neprijatelj treba da ide sa vama da slavi prvi majmajmunu sve kombinacije otpale,pa se nama utrpao,sad mi javise,ja rekao necu ici,ako ce on biti sa nama,eno ih se dogovaraju sta da rade
ma cim moze dokuci da upali svjetlosarajlija89 je napisao/la:
Imam neku trebu, 16 godina,al je beton...smijem je begenisatjel legalno to
![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
cuj 16 godina stipu je nime
Mladje je sladje , a i nisam puno mladji 2 godina rego-ledo 
ma gdje je legalnoImam neku trebu, 16 godina,al je beton...smijem je begenisatjel legalno to
![]()
ne znam, meni je to premlado, ja inace volim starije, ali ako izgleda starije, odradi ti to
Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahascudetto je napisao/la:Bitno je da si je zabegeniso a sad je proslijedi na posudbu do 18
BGm, znas kakva je...mislim, godine nisu vazne..al eto,jel legalno???...
Ima jedna od 15...Allaha mi ja ljepse nista u zivotu nisam vidio...
Al nemoguca bgm...ide u sportsku gim..ako ima ko da ide dole,da mu preporucim
i jos sam jednu medicinarku veceras upozno
Mada, imam zenu i vjeran sam..al eto...volim zene sta cu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jasta ce nego odraditi,u danasnjem vaktu bolje su od 16 nego od 26 godina 
Ako budemo obojica isli,bice belaja,nije se tesko potuci,znam se udarat,ali to izbjegavam da se tucem,jer me je strah nekog udarit,sta ti znas sta tvoj udarac moze proizvesti,ne bih sebi oprostio nikad jbt.. sjecam se kad sam bio manji,igrali fudbala,neki me zezao,udario me nogom sto mu nisam loptu dodao,meni pukne film,i njegovom glavom covjeku po haubi,dijete otislo krvavo kuci,ja se usrao od strahascudetto je napisao/la:Brate kod mene ista situacija samo sto ja to ne yebem ni 1 % ako mi sta vec zasmeta lagano ga skotrljam niz sumu pa nek se yebeharry_90 je napisao/la:Ima li ista gore nego kada cujete da vas neprijatelj treba da ide sa vama da slavi prvi majmajmunu sve kombinacije otpale,pa se nama utrpao,sad mi javise,ja rekao necu ici,ako ce on biti sa nama,eno ih se dogovaraju sta da rade
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
harry isti ja boji se udarat druge
Ma zvizni ga brate niko nije od batina umro (al u kur.cu )
Sarajlija razocaro si me tita mi ja kontam prepustices mladjem bratu te maloljetnice , a ti tako
Sarajlija razocaro si me tita mi ja kontam prepustices mladjem bratu te maloljetnice , a ti tako
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 25 gostiju.