FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://sportsport.ba/fudbal/njemacka-c ... tem/517704
Treba razmisliti o novim metodama, na nasem stadionu.
Treba razmisliti o novim metodama, na nasem stadionu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Jedini način da se ovo završi, odnosno da imamo normalno suđenje jeste da Tan povuče veze koje ima dođe do Čeferina (Aleksandra) i on uradi nešto. Klub je skoro nemoćan uraditi išta konkretnije. Drugi način, meni izuzetno mrži je kroz domaću politiku, a tu smo svjesnija kakva je situacija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tan to nije uradio ni dok je bio u klubu, kamoli tek sad kad nema nikakvih poveznica s klubom.H8Z7 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 18:23Jedini način da se ovo završi, odnosno da imamo normalno suđenje jeste da Tan povuče veze koje ima dođe do Čeferina (Aleksandra) i on uradi nešto. Klub je skoro nemoćan uraditi išta konkretnije. Drugi način, meni izuzetno mrži je kroz domaću politiku, a tu smo svjesnija kakva je situacija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da shrek to zeli, mi bi imali perfektno sudjenje.
Utuvite to sebi u glave. On je vicin ker.
Utuvite to sebi u glave. On je vicin ker.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
-
Laganini1986
- Kontakt:
- siroliver69
- Kontakt:
Treba držati ovaj hajc oko suđenja do srijede i pljuvati sve redom, zbog Kupa. Iskreno, yebe mi se za namješteno prvenstvo, Kup me zanima i to moramo uzeti. I Super kup.
Uzet ćeš malo sutra, sve mi se čini da su ga odredili željkanu.siroliver69 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:22Treba držati ovaj hajc oko suđenja do srijede i pljuvati sve redom, zbog Kupa. Iskreno, yebe mi se za namješteno prvenstvo, Kup me zanima i to moramo uzeti. I Super kup.
Evo jedan primjer; za siću moze uvijek naci par momaka koji ce posjetiti sudiju nakon lakrdije, porazgovaraju sa njim, i sutradan tog sudiju pronadju polomljenih ruku nogu i prsta sa zutim kartonom i obrazlozenjem da je zuti karton dobio zbog najernog grubog prekrsaja na utakmici Sarajevo-Rudar.
Siguran sam da naon toga nikada nijedan sudija nas ne bi namjerno ostetio.
Znam dva slučaja, gdje je sudija zaista napadnut. Sudiju Lemezovica su Robijaši napali, na petlji na izlazu iz Zenice 1998 i Red Army sudiju Topalovica, na autoputu 2021 godine.Brundoo je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:27Evo jedan primjer; za siću moze uvijek naci par momaka koji ce posjetiti sudiju nakon lakrdije, porazgovaraju sa njim, i sutradan tog sudiju pronadju polomljenih ruku nogu i prsta sa zutim kartonom i obrazlozenjem da je zuti karton dobio zbog najernog grubog prekrsaja na utakmici Sarajevo-Rudar.
Rece bipolarac, i ne vidjevsi da Zrinjski svaku utakmicu u ligi mijenja 3 do 5 igraca !!!Lucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:45Kod Borca, kao i kod Zrinjskog, udarnih 11 i formacija su uglavnom uvijek isti, osim u kupu, koji im nije toliko bitan.Bajroni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:23Prava ekipa ne smije dozvoliti da je zadnja ekipa na tabeli nadigra pa i sa igracem manje. Borac zabi 2 gola Sirokom sa igracem manje. Realno mi smo bili ocajni i pored uzasnog sudjenja. Patimo se mi vec duze vrijema al nas je malo sreca pratila. Nesto jednostavno ne stima. Iz utakmice u utakmicu luta se sa prvih 11. Stalne rotacije igraca remete ritam i donose nesigurnost. Pa nismo vise na pripremama da se stalno igraci rotiraju. Zna li se vise ko je prva postava ili ne.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nadam se da imaš manje od 18 godina, jer u suprotnom ako si punoljetan ti si prijatelju sazrio za neke klinike.Brundoo je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:27Evo jedan primjer; za siću moze uvijek naci par momaka koji ce posjetiti sudiju nakon lakrdije, porazgovaraju sa njim, i sutradan tog sudiju pronadju polomljenih ruku nogu i prsta sa zutim kartonom i obrazlozenjem da je zuti karton dobio zbog najernog grubog prekrsaja na utakmici Sarajevo-Rudar.
U maju cu napuniti 18DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:42Nadam se da imaš manje od 18 godina, jer u suprotnom ako si punoljetan ti si prijatelju sazrio za neke klinike.Brundoo je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:27Evo jedan primjer; za siću moze uvijek naci par momaka koji ce posjetiti sudiju nakon lakrdije, porazgovaraju sa njim, i sutradan tog sudiju pronadju polomljenih ruku nogu i prsta sa zutim kartonom i obrazlozenjem da je zuti karton dobio zbog najernog grubog prekrsaja na utakmici Sarajevo-Rudar.
Hoce li neko prekinut ovaj cirkus. Jeli vrijeme za napad?
Ma moraju prekinut ovaj cirkus. Zato što FK Sarajevo privlači pažnju, sponzore, navijače, skaute, trenere, menadžere, investitore. Sve što rade na našu štetu, rade na štetu države. Uprkos svemu što nam oduzimaju bodove, namještaju nas da budemo 3. svake godine 8 igrača od 10, heeeej. Ta gamad treba da zna da od 10 najvećih transfera trenutno iz BiH, 8 igrača dolazi iz FK Sarajeva, halooo 8 igrača od 10 najvećih transfera ikad iz Premijer lige ili sadašnje WWin lige. Neka to ostane zapisano!
Nije to nikakvo siljenje zbog Listice vec iskljucivo mrznja prema Sarajevu grneralno. Sjeti se onog nepostojeceg penala Zrinjskom u zadnjim minutama tekme jos davne 2017 kad osvajaju titulu ispred Zelje. Pored SH komponente na zalost nas mrze i ovi iz unutrasnjosti. I tako ce ostati fok je ova garnitura u Savezuajdohordas je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:24Ja ne vidim drugi razlog. Iz vrha nismo nikome prijetnja...bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:09Ma ne vidim ja tu SB u borbi za poziciju 3 nemaju kvalitet .ajdohordas je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:07Nije isključeno da je zbog Širokog ovo danas. Da smo dobili, odlijepili bi im se. Zauzvrat, oni su se Borcu sklonili u BL.
Jedino ako je dotičnom palo napamet da bude malo u centru pažnje sa svojim odlukama danas.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Gdje nam je @duškajurišić 
Donekle tacno, njima je cilj da bude bar 5 klubova iz RS. To je onaj celavi Tegeltija javno rekao dok je jos bio predsjednik Borca.haris004 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 00:28Pa šteli se ostanak Rudaru kao klubu iz RS-a opstanak glupani, kako bi sljedeće godine opet imali barem 4 kluba i prohodnost do europe. Pogotovo ako kup donese prohodnost do EL.
Nije nemoguće da će pokušat spasit i Rudar i Slogu, da dođu na pet klubova.
Posušje da bude zadnje i po mogučnosti seljo, kojem opet mogu oduzet licencu i klubu iz federalne lige zarad Sloge i kluba iz lige RS-a.
Ali tesko da ce i Sloga i Rudar ostati. Sve ce pokusati da bar Sloga ostane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

.png)