FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

el-fighter
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2009, 22:14

Ma Barca samo treba zadržati ovaj igrački kadar i ništa nedirati jer već imaju dream team. Što se tiče pojačanja imaju dosta dobru klupu, zato nevidim razlog za kupovinom nekih boljih pojačanja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 jun 2009, 22:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ne znam ne treba mjenjati nista samo na mjesto henrya ibru ,villu ili ribery i opet je to dream team !!
Pa vi nemate para za jednog od te trojice

Znate li vi da imate budzet od max €35 mil?

hhh :mrgreen:
ma nismo mi real, nama ne treba rekonstrukcija citavog tima, vec jedan igrac, tek toliko da ima svjeze krvi u timu... :D :D :D
pa too :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 19 jun 2009, 00:41

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ne znam ne treba mjenjati nista samo na mjesto henrya ibru ,villu ili ribery i opet je to dream team !!

ma nismo mi real, nama ne treba rekonstrukcija citavog tima, vec jedan igrac, tek toliko da ima svjeze krvi u timu... :D :D :D
Tako je, ne kupuju pare nego ime kluba 8-) , kao npr. za villu čim se barca umješala u pregovore , real odmah odusto :P
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jun 2009, 00:54

ko je odustao :?: :?: :?: vidjecemo cij ce biti :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jun 2009, 00:57

BrneeH je napisao/la:

vi morate potrositi 500 miliona da bi barsi mogli sta a i tad je pitanje...barsa pravi igrace i ne znam ponosis se sa vecim budjetom...kako bi volio da fifa napravi pravilo do koje cifre moze vrijedit igrac i kolko se moze potrositi para za transvere...pa da vidim gdje bi bilo pola klubova ovih "jakih"
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 19 jun 2009, 01:00

JameS je napisao/la:ko je odustao :?: :?: :?: vidjecemo cij ce biti :mrgreen:
pa nadam se da Villa još uvijek razmišlja glavom, samo u Barci može osvajat titule 8-)
David Villa #7

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jun 2009, 01:04

Barcelona_1899 je napisao/la:
pa nadam se da Villa još uvijek razmišlja glavom, samo u Barci može osvajat titule 8-)
il mu se pare u glavi vrte...a zbog cega mislis da s Realom ne bi nista osvojio :?:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jun 2009, 09:48

JameS je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:
il mu se pare u glavi vrte...a zbog cega mislis da s Realom ne bi nista osvojio :?:
za sve ostalo tu je Barcelona :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jun 2009, 09:57

Valdes potpisao ugovor sa Barcomm :D red je bio vala : :D:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 jun 2009, 10:15

nidjo_barca je napisao/la:Valdes potpisao ugovor sa Barcomm :D red je bio vala : :D:D
Daj nam izvor pa da se uvjerimo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jun 2009, 11:18

Manadze Victora Valdesa Ginés Carvajal rekao je za radio RAC 1 da ce za koji dan biti postpisano produzenje ugovora sa Valdesom.
http://fcbtransfers.****/2009/0 ... newal.html
David Coroles ce najvjerovatnije svoju karijeru nastaviti u Recreativo Huelvi. Njegov agent José Tarraga potvrdio je za sportski list as da je dogovor sa Huelvom skoro postignut. Inace Corolesu ugovor istice ovo ljeto.
http://fcbtransfers.****/2009/0 ... -with.html
Dmitrij Seluk, menadzer Yaya Tourea je rekao za radio Ona FM da ce se sljedece sedmice znati konacan rasplet dogadjaja i da je posao skoro pa dogovoren.
http://fcbtransfers.****/2009/0 ... -week.html
Kako prenosi Katalonski list Sport Barcelona je zainteresovana za dvadesettrogodisnjeg Ashley Younga. Ako posao sa Riberyem propadne Bacina rezervna opcija je Young za kojeg Aston Villa trazi 30 miliona.
http://fcbtransfers.****/2009/0 ... -left.html
Kako navodi Madridski sportski list Marca Getafe je zainteresovan da u svoje redove dovede na posudbu Bojana Krkica.
http://fcbtransfers.****/2009/06/3_19.html
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 19 jun 2009, 12:50

Txiki kako kaže ove dane radi punom parom, jer juče su se agenti u Barci sastajali čitav dan. Najprije su bili agenti Kun Aguera(to je i agent Piqueja i vjerovatno če ubrzo biti i agenti Bojana), agent Puyola i Inieste(zbog produženja i nagrada za uspješnu sezonu), tu je bio i agent Milana Bronzetti(vjerovatno zbog Eto'o-ja), onda je došao Valdes, bez agenta na sastanak sa Txikijem i Laportom, a navečer je imao sastanak sa upravom, gdje je pojasnio trenutno stanje oko novih potencialnih transfera, dogovorima i kontaktima, koje je uspostavio sa agentima. Rekao je upravi, da je Riberya skoro pa nemoguče dovesti, zbog napravljenog buma sa strane Pereza, rekao da če 9ka biti ili Villa ili Ibrahimović a za ljevog bočnog ili Zhirkov ili Filipe.

Barca neče kupovati zamjenu za Dani Alvesa, tako da Bruno odpada i vjerovatno če u Valenciju. Na Alvesovi poziciji če i dalje igrati kao njegova zamjena Puyol, a ukoliko Henrique se vrati možda čak i on.

Agent Edersona iz Lyona je potvrdio zanimanje Barce za tog mladiča.

U idučim satima možemo očekivati da bude več na Barcini stranici, da je Victor produžio sa Barcom do 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jun 2009, 12:54

pa taman to sto nam fali...
volio bi da Ibra dodje, i Filipi kao zamjena za Abidala, odnosno mozda bude i prva opcija, a ostalo mozda cak i nista ne treba...jos u prvi tim prebaciti Thiaga i Asulina i vise nista ne treba...
a prodati Eta i da Bojan ne ide na posudbu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jun 2009, 13:08

Nek je tacno da imamo budzet od 35 miliona eura. Tada bih ja uradio sljedeca dva poteza. Prodao bih Eto^o-a za 80 miliona eura (ako je tacna ponuda Man. City-a) i takodjer bih prodao Henry-a za 20 miliona eura. Kad se to sve sabere imamo onda 135 miliona eura za nova pojacanja. Doveo bih Fabregasa za 45 miliona eura, Villu pod uvjetima koje je navela Barcelona, tj. 40 miliona i dva igraca i Felipe-a za 15 miliona eura i to je to. Znaci ukupni torsak bi iznosio 100 miliona eura, a dobili bi tri kvalitetna igraca. Razlog zbogkojeg bi prodao Henry-a je taj sto se covijek zasitio osvojio je sve sto se moglo osvojiti i mislim da nece vise pokazivti toliku zelju za nove domete (daj Boze dagrijesim). I evo kako bi izgledao prvi sastav za iducu sezonu.

-----------------------------Valdes----------------------------
Alves-------------Pique-------------Puyol------------Abidal
-----------------------------Toure-----------------------------
-------------------Xavi--------------Fabregas----------------
Messi--------------------------------------------------Iniesta
------------------------------Villa------------------------------

Sta mislite o mom razmisljanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jun 2009, 13:13

amerosm je napisao/la:Nek je tacno da imamo budzet od 35 miliona eura. Tada bih ja uradio sljedeca dva poteza. Prodao bih Eto^o-a za 80 miliona eura (ako je tacna ponuda Man. City-a) i takodjer bih prodao Henry-a za 20 miliona eura. Kad se to sve sabere imamo onda 135 miliona eura za nova pojacanja. Doveo bih Fabregasa za 45 miliona eura, Villu pod uvjetima koje je navela Barcelona, tj. 40 miliona i dva igraca i Felipe-a za 15 miliona eura i to je to. Znaci ukupni torsak bi iznosio 100 miliona eura, a dobili bi tri kvalitetna igraca. Razlog zbogkojeg bi prodao Henry-a je taj sto se covijek zasitio osvojio je sve sto se moglo osvojiti i mislim da nece vise pokazivti toliku zelju za nove domete (daj Boze dagrijesim). I evo kako bi izgledao prvi sastav za iducu sezonu.

pametno pametno, samo bi s moralo dovesti jos jedno krilo...
neznam , Mata mozda, mozda Capel...mada bi ja vise volioIbru nego Villu, al to je sad stvar licnog ukusa...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2009, 16:02

amerosm je napisao/la:Nek je tacno da imamo budzet od 35 miliona eura. Tada bih ja uradio sljedeca dva poteza. Prodao bih Eto^o-a za 80 miliona eura (ako je tacna ponuda Man. City-a) i takodjer bih prodao Henry-a za 20 miliona eura. Kad se to sve sabere imamo onda 135 miliona eura za nova pojacanja. Doveo bih Fabregasa za 45 miliona eura, Villu pod uvjetima koje je navela Barcelona, tj. 40 miliona i dva igraca i Felipe-a za 15 miliona eura i to je to. Znaci ukupni torsak bi iznosio 100 miliona eura, a dobili bi tri kvalitetna igraca. Razlog zbogkojeg bi prodao Henry-a je taj sto se covijek zasitio osvojio je sve sto se moglo osvojiti i mislim da nece vise pokazivti toliku zelju za nove domete (daj Boze dagrijesim). I evo kako bi izgledao prvi sastav za iducu sezonu.

Fino razmišljanje,samo da li bi iko za 32-godišnjeg Henryja dao 20 miliona evra?Čisto sumnjam.Dobra ti je ova ekipa ali trebao bi još jedan dobar lijevi bek pošto je Abidal x puta pokazao da je kiks igrač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jun 2009, 16:39

el-fighter je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Valdes potpisao ugovor sa Barcomm :D red je bio vala : :D:D
Daj nam izvor pa da se uvjerimo.
http://fcbtransfers.****/2009/0 ... newal.html

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jun 2009, 16:47

alan_kardec je napisao/la:

hmm... ja vise volim kad igraju iniesta i xavi u sredini :D umjesto ville mozda Ibra ... a fabregas rekao da bi volio u barcu al ne joss :S a lijevo krilo mozda silva il nekoo :D nezz sadd

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 19 jun 2009, 17:11

villa ne ide nigdje !!!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 19 jun 2009, 17:17

BrneeH je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la: Tako je, ne kupuju pare nego ime kluba 8-) , kao npr. za villu čim se barca umješala u pregovore , real odmah odusto :P
**** te u informaciju :mrgreen:
Je**** pomiri se sa realnošću :mrgreen:
David Villa #7

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.