Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Formula 1
Mislim da je ovo Ferrari svjesno uradio, nije uvodio vozače u pit stop,svjesni su svoga tempa na hardu. Nije ovo loše za start utrke
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Upravo ovo. Vidljivo je to iz dijela gdje su imali svjeziji hard dosta od Mercedesovog, a nisu smanjivali zaostatak nikako.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 10:15Mislim da je ovo Ferrari svjesno uradio, nije uvodio vozače u pit stop,svjesni su svoga tempa na hardu. Nije ovo loše za start utrke
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ja zadovoljan, 3 i 4 mjesto. Top, za razliku od proslih godina. 
2014. je bila bolja od ovog
Kvalifikacije ne mozes da vozis na 100%, moras da radis LICO, kao da gledam WEC a ne F1
ova preticanja u trci su toliko smijesna i WWE level fejk i skoro nista ne znace kad odmah narednu krivinu mozes izgubiti poziciju zbog baterije
DRS nije bio idealan ali je za ovo neki drugi univerzum
F1 treba da je vrhunac performansi u motosportu i trkanje na 100% a ne menadzment energije, za to postoje trke izdrzljivosti
Kvalifikacije ne mozes da vozis na 100%, moras da radis LICO, kao da gledam WEC a ne F1
ova preticanja u trci su toliko smijesna i WWE level fejk i skoro nista ne znace kad odmah narednu krivinu mozes izgubiti poziciju zbog baterije
DRS nije bio idealan ali je za ovo neki drugi univerzum
F1 treba da je vrhunac performansi u motosportu i trkanje na 100% a ne menadzment energije, za to postoje trke izdrzljivosti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ridikules.Ko je ovo smislio nije za zivota 
Nema vise neke napetosti, a ni akcije, nema onih ludih pretjecanja, ovdje cjelu sezonu nece bit sudara izmedu dva vozaca, a nece bit ni track limit kad u zavojima idu ko baba i djed preko pjesackog....
Ovo je formula bez muda i pravog utrkivanja
Ovo je formula bez muda i pravog utrkivanja
Prosle sezone 45 preticanja u Melbourneu, jutros 120 ja mislim...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ti izgleda nisi gledao trku, ako je kad bilo preticanja onda je jutros bilo. Ovi novi sistemii su izgleda omogocili konstantno utrrkivanje i kad te neko obidje da ga lakse mozes pratiti, sto onda automatski otvara prostor za vise preticanja. Da Ferrari nije zeznuo strategiju, oni su bili vise nego konkureentni Mercedesu tako da je ovo borba izmedju 4 vozaca u najmanju ruku plus Max kad bude startao iz vrha - sigurno nece biti za otpada. Cak se i Hadjar dobro drzao dok mu auto nije otkazao.
Sve u svemu, trkanje kao trkanje po meni - iznenadjujuce dobro. Misio sam da ce biti odron.
Najbolje je bilo za vrijeme Sumahera, Montoye, Alonsa, Fisikele, Coultharda, Barikela itd. Sjedi u bolid, stavi gume i vozi. Nije bilo ni ovih DRS-ova ni baterije ni pravila. Ovo sad je njesra. 
Ma da sigurno xD Uporedi bolid iz 2000 i bolide iz 1980 - nebo i zemllja. Ovi su imai toliko elektronike i pomagala da je to mnogo veca razlliika nego tipa 2000 i sada. Da ne spominjem automatski mjenjac iz tog doba koji je previse pomagao...
Tako da da... nostalgija je cool ali cinjenice su cinjenice
Bez obzira na sve morali su povuci bar jednog vozaca, jer su svskako imali tempo za 3-4. Cak i u momentima kad je Ham sugerisao nije bilo kasno.Napapijri je napisao/la: ↑08 mar 2026, 10:23Upravo ovo. Vidljivo je to iz dijela gdje su imali svjeziji hard dosta od Mercedesovog, a nisu smanjivali zaostatak nikako.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 10:15Mislim da je ovo Ferrari svjesno uradio, nije uvodio vozače u pit stop,svjesni su svoga tempa na hardu. Nije ovo loše za start utrke
Treba sacekati makar pola sezone pa neke zakljucke donijeti. 2022. je bila top prvih utrka, svi smo mislili da su novi bolidi donijeli utrkivanje. Nakon toga znamo sta se desilo. Ako se preticanja stalno budu desavala i to naizmjenicno, nije ni to ona prava stvar.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mercedes odličan prvi favorit bez sumnje, Ferari drugi. Mislim da je RedBul brži od Meklarena vidjećemo u Kini sad za sedam dana.
Na onom ogromnom pravcu u Kini ima da se bolidi sami gase na pola puta
Govorio sam za Linblada da je veći talenat od Antonelija, kakva vožnja malog
Na onom ogromnom pravcu u Kini ima da se bolidi sami gase na pola puta
Govorio sam za Linblada da je veći talenat od Antonelija, kakva vožnja malog
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Tek vidim da Piastri se sam razbio pa nije vozio danas utrku. Nastavlja s užasnim vožnjama koje traju s kraja sezone
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ferrari maestralan u taktici. Ljudi uvijek sami sebe unište, možda i nije mogao Ferrari puno jer nisu sa 12 krugova novijim gumama smanjili nijedne sekunde već su zaostali još. Ali, svejedno, i tu neku malu šansu su im uništili.
Mercedes najbolji pa onda Ferrari a za Maxa ne znamo gdje je jer je imao užasne kvalifikacije. Lando je cijeli vikend spor i ne znamo gdje je McLaren zbog Piastria koji je cijeli vikend brži.
Mercedes najbolji pa onda Ferrari a za Maxa ne znamo gdje je jer je imao užasne kvalifikacije. Lando je cijeli vikend spor i ne znamo gdje je McLaren zbog Piastria koji je cijeli vikend brži.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja samo kazem koji je period F1 bio najbolji, to je zasigurno od 00' do 07'. Nakon toga je sve gore i gore, a ovo trenutno je vrhunac krkanluka i propasti.delko je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:24Ma da sigurno xD Uporedi bolid iz 2000 i bolide iz 1980 - nebo i zemllja. Ovi su imai toliko elektronike i pomagala da je to mnogo veca razlliika nego tipa 2000 i sada. Da ne spominjem automatski mjenjac iz tog doba koji je previse pomagao...
Tako da da... nostalgija je cool ali cinjenice su cinjenice![]()
Maxu VSC nije isao u prilog, morao je kompromitovati strategiju. I opet 6.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 mar 2026, 14:45Ferrari maestralan u taktici. Ljudi uvijek sami sebe unište, možda i nije mogao Ferrari puno jer nisu sa 12 krugova novijim gumama smanjili nijedne sekunde već su zaostali još. Ali, svejedno, i tu neku malu šansu su im uništili.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ali Ferari mnogo vise ima prostora za napredak u odnosu na Mercedes
Tamo do ljetne pauze moraju samo smanjiti stetu koliko god je moguce. I znamo da ce Ferari voditi nakon prve krivine 100%, pogotovo u Kini.
ovo je **** od Formule, ljudi oduzimaju gas na pravcu i tu je sve jasno po pitanju ovih pravila
Vracaj DRS, izgidosmo. Ali stvarno ako bude ovako i buducnosti, mislim da ove baterije i sva sra.nja nece toliko zazivjeti. Nesto ce oni morati mijenjati. Cuj krenes na pravac i moras gledat kad da stisnes gas...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je