FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa šteli se ostanak Rudaru kao klubu iz RS-a opstanak glupani, kako bi sljedeće godine opet imali barem 4 kluba i prohodnost do europe. Pogotovo ako kup donese prohodnost do EL.
Nije nemoguće da će pokušat spasit i Rudar i Slogu, da dođu na pet klubova.
Posušje da bude zadnje i po mogučnosti seljo, kojem opet mogu oduzet licencu i klubu iz federalne lige zarad Sloge i kluba iz lige RS-a.
Nije nemoguće da će pokušat spasit i Rudar i Slogu, da dođu na pet klubova.
Posušje da bude zadnje i po mogučnosti seljo, kojem opet mogu oduzet licencu i klubu iz federalne lige zarad Sloge i kluba iz lige RS-a.
Ako reakcija kluba bude jedina ova dječija foto šop slika onda smo baš u belaju ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Gledao sam stotine lakrdija unazad 20 godina,ali da na Kosevu navlaci nekakvom yebenom Rudaru da izmislja nam crveni,ponistava cist gol,svira nepostojeci penal to jos nisam nikada vidio nit se ikada moglo desiti.Ovo je bas ozbiljno sta je ovaj smrad pocinio yebo mu Beus mrtve usta.Nek popisa svoju fifa znacku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vrlo jednostavno, politika igra utakmice a ne igraci. Dodik preko Vice gura Borca i pored toga u cilju im je da ne ispadnu dva kluba iz RS. Covic preko Beusa i pulena gura Zrinjskog, ako nista rasporede titule svake godine. I u zadnje vrijeme vidimo da Velez ima guranje od sudija, kakav Rahimic i igraci koji su isprani kroz razne klubove.. Niksic odradjuje posao sa svojim jaranima. Tako da u kupu nam opet slijedi komedija, a nece biti lahko ni za trece mjesto do kraja.
+1broj6 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 01:09Vrlo jednostavno, politika igra utakmice a ne igraci. Dodik preko Vice gura Borca i pored toga u cilju im je da ne ispadnu dva kluba iz RS. Covic preko Beusa i pulena gura Zrinjskog, ako nista rasporede titule svake godine. I u zadnje vrijeme vidimo da Velez ima guranje od sudija, kakav Rahimic i igraci koji su isprani kroz razne klubove.. Niksic odradjuje posao sa svojim jaranima. Tako da u kupu nam opet slijedi komedija, a nece biti lahko ni za trece mjesto do kraja.
-
stokastoka23
- Kontakt:
durić irfan, raščić muhidin, sarajčić midhet, jabandžić muris, šećerbegović elmir, adnan džemidžić - ove parazite, dezertere, izdajnike drzave, najvecu olos, i prodane duse - ovo kad se skloni i slicni njima u svim sektorima politike, drustva i sporta, ove fekalije kad odstranimo tad ce nam biti bolje, do tada se nemojte čudit što če*nik i ujo rade šta rade, da nije ovih gore nabrojanih sve bi drugačije bilo. Do tada sportski pozdrav.
Davno je ovdje sve izgubilo smisao. Treba da igramo yebeni fudbal a kako ćeš kad te yebu gdje stignu. Da smo igrali protiv kluba iz kantonske lige, protivnik nije bitan uopste, kad te hoće yebat yeban si. Davno smo trebali izac i polupat prostorije saveza i sve govana sto je u njemu. Yebem im majke svima da im yebem. Podrška svima u klubu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Danas sve sto je mogao pogresno da uradi, uradio je.Jet2Holiday je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:32Al kakva neinteligencija Mujkica i kakav faul pravi kod kornera, kad je lopta u nasim nogama.
Prije toga duboko u nadoknadi umjesto da zadrzi loptu i da se zagradi kod korner zastavice decko pokusava da napuca igraca Rudara i oni tu dobijaju napad iz kojeg se izrodilo sve ovo. Strasno koliko je los u posljednje vrijeme.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Tako je! Oni su najveći kancer našeg fudbala.stokastoka23 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 02:14durić irfan, raščić muhidin, sarajčić midhet, jabandžić muris, šećerbegović elmir, adnan džemidžić - ove parazite, dezertere, izdajnike drzave, najvecu olos, i prodane duse - ovo kad se skloni i slicni njima u svim sektorima politike, drustva i sporta, ove fekalije kad odstranimo tad ce nam biti bolje, do tada se nemojte čudit što če*nik i ujo rade šta rade, da nije ovih gore nabrojanih sve bi drugačije bilo. Do tada sportski pozdrav.
Bave se samo A-reprezentacijom Vico im dao seloktora i boli ga kurko, riješio se dva problema, zadovoljio ove uhljupe i široke narodne mase a ovamo radi šta hoće.
Pogledaj samo Kantone i klubove iz tih mjesta oni nemaju stabilnog drugoligaša a kamoli klub u prvoj ligi, a da ih interesuje šta rade ostalim klubovima uživaju sve moguće privilegije od saveza i je.be im se.
Ustane čovjek na sehur i razmišlja o ovim izdajnicima, Bože dragi.
Ne nazire se nikakav izlaz na zalostLucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:16Bilo mi je odavno jasno, ali danas je postalo definitivno, Savez je odlaskom rahmetli Dine Begića, predat u ruke Srbima i Hrvatima/Vici i Beusu, tako da ćemo gledati duopol Borca i Zrinjskog, kad su titule u pitanju (kup im nije toliko bitan), sve do kraja njihovih mandata u Savezu, koji se ne nazire. Brojni Bošnjaci iz Izvršnog odbora, ce uvijek šutiti, jer im je dobro, ublehare, ništa ne rade, putuju sa reprezentacijom u biznis klasi, odsjedaju po Hiltonu i najboljim hotelima, a dnevnice i enormne plate su redovne. Dovoljno je samo klimati glavom Vici i raditi sta im se kaže. Sljedeću sezonu se baciti na Kup jer donosi kvalifikacije Evropske lige, titulu u startu prekrižiti.zagorski je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:05Ova liga je vec odavno izgubila smisao, a NS je okupirana institucija kao i niz drugih drzavnih institucija preko kojih se neprijatelji drzave sada vec otvoreno bahate i rade na tome da se i liga i drzava ogadi svima,a sve to zaradi visih politickih i nacionalistickih ciljeva.
U svemu tome je opet problem ta cuvena B komponenta koja je vec odavno nevitna tj potkupljena i korumpirana i tu lezi sustina problema, dok se tu ne dese neke radikalne promjene na bolje nema ovdje selameta.
Nek denis stojnić vrati dres! Hz, mislim.na sjever, otisli kući nakon utakmice - pa sinoc su trebali bar sve polupat ako vec fuzicki ne mogu doci do sudija i Ivana Beusa. Uz njih bi ostalo i pola istoka. Sve dok ne padne mrtva glava nekog a da Bogda pala, oni ce raditi sto hoce. Pa nek su Hz isle u siroki i pravile dar mar jel to sad nema ni 5 mudonja da jos veceras plabe auto Antonia Bandića?
- napoleon72
- Kontakt:
Sto ga ti ne zapali brate? Najlakse je reci "treba neko".ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:32Nek denis stojnić vrati dres! Hz, mislim.na sjever, otisli kući nakon utakmice - pa sinoc su trebali bar sve polupat ako vec fuzicki ne mogu doci do sudija i Ivana Beusa. Uz njih bi ostalo i pola istoka. Sve dok ne padne mrtva glava nekog a da Bogda pala, oni ce raditi sto hoce. Pa nek su Hz isle u siroki i pravile dar mar jel to sad nema ni 5 mudonja da jos veceras plabe auto Antonia Bandića?
Dzaba prozivate te "izdajnike drzave", skinut ces njih i doci ce isti. Bosnjak je najjadnija nacija na planeti, za 50 KM ce babin mezar prodat. Ako vam ne treba jaci dokaz pogledajte reprezentaciju, i sta rade Barbarez, Spahic, Dzeko i kompanija. Da je ikom stalo do drzave i pravde ne bi s Vicom skakali po svlacionici i grlili ga nego bi bojkotovali rad saveza kao kad se igraci nisu htjeli 2008. godine odazvat na poziv selektoru radi problema u savezu. Danas su svi prodani, sto kaze Mile Kekin "nista nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava". Faruk Hadzibegic ode Vici na neke dane fudbala u RSu, o cemu vise da pricamo??
Ovo malo drzave sto imamo je Allahova milost i nista drugo. Da smo svom patriotizmu ostali prepusteni, nestalo bi nas za 10 dana.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nemoguce je da mi iz sarajevskog kantina nemamo ljude u nsbh vec 8 mjeseci, ok ako je neki problem, zar je moguce da mi nemamo u kantonu pravnike advokate pamet da sjedemo svi i uradimo to kako treba i izaberemo ljude koji ce prestavljat nas, stiti nas, i branit nase interese.
A de fakto evo 5 godina nas kantonalni savez radi izricito na stetu FK SARAJEVU i ponekad stetu zelji kad je zatim potrebno vici i beusu.
Nemoguce je da se toliko Vico i Beus u cahuricio da mu 30 hiljada simpatizera nesmije napravit mirni protest a da nepricam o nemirnim protestima.
Al opet kazem mi kad colpi nesmijemo nista mi smo kondomi mlakonje.
Ocito Mirvic nema ljude (sto je normalno covjek nije u bh vec 25 godina) nepoznaje dobar broj ljudi, nemoze jos da dokuci do pravi ljudi koji ce ga zastitit nasavjetovat. Sta ces ti sa magodom covjek je kondom nikakva prava nema nista nemoze dok nepita nekog tamo. Ko konobar odjelo lijpo cisto sat se sija osisan obrijan, i kad ga pitas gdje ti je gazda kaze enoga pije kafu kad ono tip debeo u papucama izlizanom maicom i kljucevina od mercedesa na stolu i riban naocalama. Kad sjedes sanjim on ono mali donesi nam kafu pice i ti onda korob i kmet oko njega hodas a on narucio dvije kole, dvije kafe i kuiselu sve 25 maraka, a ti ako uzmes kafu u 9 sati na racun firme a on te vidi kaze to ce ti bit odbijeno od plate nismo se tako dogovorili.
Prestat pokusavat sa ojebinama nebitnim ljudima branit interes kluba.
Vrijeme je da nas klub u skedecih 10-15 dana sa niksicem stetom ademovucem dinam muzurom lezbejkama i fortom i kaze imate opciju, posto niste nista uradili za FK SARAJEVO odkad ste u politici +-20 godina sad ste 4 godine po vertikali 8 godina u kantonu, nikakvu zastitu od vica beusa, negradite nista, a mi smo klub koji je u zadnjih 10 godina vise platio penzionog nego svi klubovi zajedno, sami finansiramo kamp pravimo zgrade 4-5 m km, jedini u federaci klub iz b komponente koji konstantno svake godine nastupa u evropi, i na kraju jedini klub kojem se travnjak pravi 320 dana (90 dana rok) i nazalost to je sve sto se napravilo..mi smo klub koji mora da ide u drugi kanton grad da igra euro tekme jer najbogati kanton u drzavi koji ima jacu ekonomiju o ostatka federacije nije ustanju da ima svoj stadion koji ispunjava cat 4. A federacijamoze da ulupa u velezov stadion klub 15-20m km da ulazi uzeljin stadion 10-15 m km.
E sad premijer federacije nemoze bit niko osim iz SARAJEVA, nista mostar konjic jablanica tuzla ovo ono striktno SARAJEVO
NASE LJUDE UBACUJETE U SUDISKE ODBORE U NS BH I REKONSTRUKCIJA KOSEVA ISTOK I ZAPAD I TO OD NULE. Nebudul svi papiri crtezi sve sto treba gotovo do jula a bageri vec u avgustu ici djonom na sdp nip i ns. SDA POSTAVIT ako pristanu da ova dva uslova TOTALNA ZASTITA FK SARAJEVO, i stadion renoviran 25 m km minimum.
Ja sam bio i jesam totalno protiv sda al ako ce ubacit ljude koji ce branit interes FK SARAJEVO prvo pa sve drugo, nakon jucesnje kradje pristo bi i na to zlo da vodi.
Jer niksic lagano gura velez dragan zrinjski forto zelja nas niko.. K U R C I N A
DINO konakovic jedino sto kaze da navija za nas to je sve. A ovako kad nas Vico kara suti ko sprcena zirafa
A de fakto evo 5 godina nas kantonalni savez radi izricito na stetu FK SARAJEVU i ponekad stetu zelji kad je zatim potrebno vici i beusu.
Nemoguce je da se toliko Vico i Beus u cahuricio da mu 30 hiljada simpatizera nesmije napravit mirni protest a da nepricam o nemirnim protestima.
Al opet kazem mi kad colpi nesmijemo nista mi smo kondomi mlakonje.
Ocito Mirvic nema ljude (sto je normalno covjek nije u bh vec 25 godina) nepoznaje dobar broj ljudi, nemoze jos da dokuci do pravi ljudi koji ce ga zastitit nasavjetovat. Sta ces ti sa magodom covjek je kondom nikakva prava nema nista nemoze dok nepita nekog tamo. Ko konobar odjelo lijpo cisto sat se sija osisan obrijan, i kad ga pitas gdje ti je gazda kaze enoga pije kafu kad ono tip debeo u papucama izlizanom maicom i kljucevina od mercedesa na stolu i riban naocalama. Kad sjedes sanjim on ono mali donesi nam kafu pice i ti onda korob i kmet oko njega hodas a on narucio dvije kole, dvije kafe i kuiselu sve 25 maraka, a ti ako uzmes kafu u 9 sati na racun firme a on te vidi kaze to ce ti bit odbijeno od plate nismo se tako dogovorili.
Prestat pokusavat sa ojebinama nebitnim ljudima branit interes kluba.
Vrijeme je da nas klub u skedecih 10-15 dana sa niksicem stetom ademovucem dinam muzurom lezbejkama i fortom i kaze imate opciju, posto niste nista uradili za FK SARAJEVO odkad ste u politici +-20 godina sad ste 4 godine po vertikali 8 godina u kantonu, nikakvu zastitu od vica beusa, negradite nista, a mi smo klub koji je u zadnjih 10 godina vise platio penzionog nego svi klubovi zajedno, sami finansiramo kamp pravimo zgrade 4-5 m km, jedini u federaci klub iz b komponente koji konstantno svake godine nastupa u evropi, i na kraju jedini klub kojem se travnjak pravi 320 dana (90 dana rok) i nazalost to je sve sto se napravilo..mi smo klub koji mora da ide u drugi kanton grad da igra euro tekme jer najbogati kanton u drzavi koji ima jacu ekonomiju o ostatka federacije nije ustanju da ima svoj stadion koji ispunjava cat 4. A federacijamoze da ulupa u velezov stadion klub 15-20m km da ulazi uzeljin stadion 10-15 m km.
E sad premijer federacije nemoze bit niko osim iz SARAJEVA, nista mostar konjic jablanica tuzla ovo ono striktno SARAJEVO
NASE LJUDE UBACUJETE U SUDISKE ODBORE U NS BH I REKONSTRUKCIJA KOSEVA ISTOK I ZAPAD I TO OD NULE. Nebudul svi papiri crtezi sve sto treba gotovo do jula a bageri vec u avgustu ici djonom na sdp nip i ns. SDA POSTAVIT ako pristanu da ova dva uslova TOTALNA ZASTITA FK SARAJEVO, i stadion renoviran 25 m km minimum.
Ja sam bio i jesam totalno protiv sda al ako ce ubacit ljude koji ce branit interes FK SARAJEVO prvo pa sve drugo, nakon jucesnje kradje pristo bi i na to zlo da vodi.
Jer niksic lagano gura velez dragan zrinjski forto zelja nas niko.. K U R C I N A
DINO konakovic jedino sto kaze da navija za nas to je sve. A ovako kad nas Vico kara suti ko sprcena zirafa
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kakav istok, bio sam jucer na istoku. Mrsko im ustati zadnjih 10 minuta i navijati. Svi sjede a utakmica se rezultatski lomi. Ma da ustanu minutu i navijaju ja bih rekao svaka cast. U psovanju su najjaci, samo konj moze dovesti dijete na onu tribinu da ono slusa...ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:32Nek denis stojnić vrati dres! Hz, mislim.na sjever, otisli kući nakon utakmice - pa sinoc su trebali bar sve polupat ako vec fuzicki ne mogu doci do sudija i Ivana Beusa. Uz njih bi ostalo i pola istoka. Sve dok ne padne mrtva glava nekog a da Bogda pala, oni ce raditi sto hoce. Pa nek su Hz isle u siroki i pravile dar mar jel to sad nema ni 5 mudonja da jos veceras plabe auto Antonia Bandića?
Svaka cast sjeveru i navijanju svih 90 minuta, ostalo niko nema u sebi trunke kuveta
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nista silom necemo postoci. Mi jedino sto mozemo jeste ugurati svog čovjeka kao sto Zrinjski ima Beusa ili da p.o.s.k.o.k krene cesljati nsbih i u zatvor Beusa i ostalu kompaniju
Sve stoji, ali zemunce nakon onog “sada nije vrijeme za razgovor” ne treba podrzati pa taman se mi ugasili kao klub.
Davno je ovo postalo smor gledat zato je sve manje raje na tekmi i zavladala letargija,jednostavno smo se utopili u ovo sivilo i sve sto se dogadja kako u drzavi tako i sport nije na zalost zaobidjen.Dolazak na tekme poput ove je postao cisti mazohizam gdje znas sta ce ti raditi i rade vec godinama al ti i dalje ides i poturas se.Davno se trebalo na ovo sve reagovat a nismo jedini klub kojem se ovo radi i radit ce se sve dok se nesto drasticno u savezu ne promjeni
Kad sam imao 25 isao sam i po sudu zaglavljivao zbog Sarajva sad vala neću. Moẓ̌da bih s tobom ako hoces otisao i posjetio i bandica i beusa i ove iz var sobe. Ne pristajem na priču:"Bošnjaci su..." samo imena i prezimena kao sto si napisao za Faruka, tako trebamo i sve one iz UO NS BiH, iz kantonalnog saveza sve do onih u nasem Klubu kojima je vrhunac reakcije ironični izbor Bandića za igrača utakmice. Dakle samo imena i prezimena ljudi stalno i stalno objavljivati zbog kojih je naš fudbal ovakav. Tužno je da nikog ono juće ne frustrira na način da Bandića i ostale juće pretuće, zapali mu auto, prepadne ženu, djecu... Nije u pitanju "Mirvićev Klub" u pitanju je to da vlaše iz hercegone po nalogu vlaha iz hercegovine te ponižava gdje god stigne i gdje god može oa čak i na Koševu. E zbog toga pitam jel to mi ne znamo ko nekad krenut preko ograde na sudiju, uci mu u svlačionicu, jel to ne znamo ostat na parkingu?! Bio sam s djecom na istoku zurili smo na iftar poslije pa i taj termin u 3 sata je sumnjiv - mozda se i kalkulisalo s tim stavi ih u tri da igraju, zakolji ih a oni ce morat ici zbog iftara sa stadiona. Dobra stvar, jedina dobra stvar, juce je jedino to sto je jedan portal imenom i prezimenom napisao Ivan Beus je delegirao sve sudije i delegata juce i svi su redom hrvati.napoleon72 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:45Sto ga ti ne zapali brate? Najlakse je reci "treba neko".ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:32Nek denis stojnić vrati dres! Hz, mislim.na sjever, otisli kući nakon utakmice - pa sinoc su trebali bar sve polupat ako vec fuzicki ne mogu doci do sudija i Ivana Beusa. Uz njih bi ostalo i pola istoka. Sve dok ne padne mrtva glava nekog a da Bogda pala, oni ce raditi sto hoce. Pa nek su Hz isle u siroki i pravile dar mar jel to sad nema ni 5 mudonja da jos veceras plabe auto Antonia Bandića?
Dzaba prozivate te "izdajnike drzave", skinut ces njih i doci ce isti. Bosnjak je najjadnija nacija na planeti, za 50 KM ce babin mezar prodat. Ako vam ne treba jaci dokaz pogledajte reprezentaciju, i sta rade Barbarez, Spahic, Dzeko i kompanija. Da je ikom stalo do drzave i pravde ne bi s Vicom skakali po svlacionici i grlili ga nego bi bojkotovali rad saveza kao kad se igraci nisu htjeli 2008. godine odazvat na poziv selektoru radi problema u savezu. Danas su svi prodani, sto kaze Mile Kekin "nista nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava". Faruk Hadzibegic ode Vici na neke dane fudbala u RSu, o cemu vise da pricamo??
Ovo malo drzave sto imamo je Allahova milost i nista drugo. Da smo svom patriotizmu ostali prepusteni, nestalo bi nas za 10 dana.
Bošnjo krene da se brani tek kad mu na vrata dodje sa nozem da ga kolje. Al tad obicno bude kasno. Do tad suti i trpi jer smo glupi ko quracnapoleon72 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:45Sto ga ti ne zapali brate? Najlakse je reci "treba neko".ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 mar 2026, 04:32Nek denis stojnić vrati dres! Hz, mislim.na sjever, otisli kući nakon utakmice - pa sinoc su trebali bar sve polupat ako vec fuzicki ne mogu doci do sudija i Ivana Beusa. Uz njih bi ostalo i pola istoka. Sve dok ne padne mrtva glava nekog a da Bogda pala, oni ce raditi sto hoce. Pa nek su Hz isle u siroki i pravile dar mar jel to sad nema ni 5 mudonja da jos veceras plabe auto Antonia Bandića?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sta ce klub, osim posta na FB, uraditi da se zastiti?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laganini1986 i 9 gostiju.

.png)