Instalirali svoje ljude u savez, teško je naći utakmicu gdje je Velež negdje oštećen.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nek nas kasape kad smo miševi . Ja bi pravio cirkus sudijama po cijenu da nas izbace iz lige . 5 godina nas hebu mi ko ovce ovdje nema rijesenja na fino s bagrom moras seljački. Danas kad je trebao da gleda var u 95 min trebalo je razbiti onaj ekran pa nek gleda materi.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 07 mar 2026, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
I kažu slaba posjeta i 500 bolesnika je puno da dođe da gleda ovo klanje,još to naša bagra odobrava,zato je i države sve manje i slijedi nam nestanak,bolje nismo ni zaslužili
-
ajdohordas
- Kontakt:
Dobro onaj brat napisa na temi općenito neku noć...
Ovdje rat nije problem, rat je rješenje. I da nas puste da se porokamo pa ko živ ko mrtav. Al da se niko ne miješa.
Ko ostane, početi graditi sve od nule i to je to.
Ovako više ne ide stvarno.
U doboju svinjska mast, u Banjaluci se ori Ratko Mladić, nama ne daju prismrdit dobroj formi i kontinuitetu. Mladost izbaciše, Veleža kasape kad god su prijetnja.
Znači klubovi iz Federacije apsolutno odsječeni od svega.
Ovdje rat nije problem, rat je rješenje. I da nas puste da se porokamo pa ko živ ko mrtav. Al da se niko ne miješa.
Ko ostane, početi graditi sve od nule i to je to.
Ovako više ne ide stvarno.
U doboju svinjska mast, u Banjaluci se ori Ratko Mladić, nama ne daju prismrdit dobroj formi i kontinuitetu. Mladost izbaciše, Veleža kasape kad god su prijetnja.
Znači klubovi iz Federacije apsolutno odsječeni od svega.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A kako se zasluzi navlacenje?Ne razumijem ti pricu Bgm i ne znam kako neko moze podrzavati ovako izivljavanje nad svojim klubom da smo ne znam ti kako lose odigrali.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:51
Jesi li ti gledao utakmicu?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:37A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21
Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.
Drugo poluvrijeme smo iskasapljeni i neka smo, nije da nismo zasluzili.
Mislio sam da je Cvitanovic dobar trener ali neko kome Krdzalic pocinje utakmicu i kome Beganovic provede vise od 1 minute na terenu, to sigurno nije.
Cestitke Rudaru na vise nego zasluzenom bodu.
Mrzim ovu bosnjacku logiku,losa igra=mozes nas kasapiti koliko hoces.
Sto za nas ne navlaci na strani kad smo bolji?
Sto mi ne mozemo iz lose igre pobjediti 1:0/2:1 ko citava liga?Sto moramo bit bolji da bi imali posteno sudjenje?
Mi smo sami sebi najveci dusmani.
Rudar je bio bolji od nas i zato je vise nego zasluzeno osvojio bod.
Za nas ne navlaci jer nismo zasluzili. Pustili smo klub niz vodu.
Jedva cekam da vidim navlacenje za nas i izmisljene penale na gostovanju kad budemo bolji.Pa bolan Spahicu u kupu protiv nas za 5x jaci faul klosar Sivac oprostio drugi zuti a nama ovaj jos veci klosar daje drugi zut za situaciju koja nije ni faul.Hajde super,i nama ce garant halalit crveni u Mostaru i Sirokom sljedece sedmice.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo je samo zaključak iz onoga što pišete.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:52Niko to nije rekao.fks74 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:46Bravo za napisano, čuj neka nas kolju jer smo slabi. Nema te ekipe na svijetu, koja će uvijek igrati dobro čitavo prvenstvo. Zašto mi ne bi pobijedili, kada loše igramo ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:37
A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.
Sto mi ne mozemo iz lose igre pobjediti 1:0/2:1 ko citava liga?Sto moramo bit bolji da bi imali posteno sudjenje?
Procitaj ponovo.
E nisam znao da se treba zaslužiti da ti se navlači. Pa kralju koje ti logike koristiš? Ne moze ekipa igrati lose a da dobije, pa onda to sudija vidi i navlači kontra ekipiBrundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:52Niko to nije rekao.fks74 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:46Bravo za napisano, čuj neka nas kolju jer smo slabi. Nema te ekipe na svijetu, koja će uvijek igrati dobro čitavo prvenstvo. Zašto mi ne bi pobijedili, kada loše igramo ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:37
A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.
Procitaj ponovo.
Brundo vrati se u spilju..
Ma i da nas ne zakolju pitao bih vas da li bi vi na posao dolazili sa istim entuzijazmom ako znas da sta god uradis da ce ti razjebat i unistit.
Nije problem kakvo ce sudjenje bit u mostaru nego kako ovo utice na psihu igraca.I oni su ljudi prije svega i njima je pun **** da 90 minuta igras i da te neko J**+.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Čuj Brunde... Za nas ne navlači jer nismo zaslužili
Majko moja mila šta je sa ljudima...
Majko moja mila šta je sa ljudima...
Medo brundo ne ponasaj se ludo
Sistemsko uništavanje države BiH.
Nije ovo više stvar suđenja, titule, kupa. Ovo je stvar da se ujedinjenim snagama dvije komponente u savezu, kroz sport, zeli obezvrijediti sve što ima veze sa drzavom BiH. Kriminal koji je prisutan u savezu su poktili sa svih strana, kroz razne Ceferine i paravane iza koji se skrivaju.
Ne može tu Mamić pomoći, to se rastura na mnogo većim nivoima.
Jednostavno stanje u državi, u politici se preslikalo na sport u ovom slučaju fudbal.
I pametno oni to rade, mora se priznati. Sad ce malo ušutkati sa par utakmica normalnim suđenjem pa opet. Sloga ili Rudar moraju opstati u ligi valjda je to svima jasno, dva iz RS ne mogu ispasti. Ne budite djeca.
I tako sve dok je Vico na čelu.. Mi se jednostavno nemamo čemu nadati. Ja se nadam kad dodje jednog dana kraj tome, a mora doci za 5 za 5 godina, da cemo ovu prciju SNSD FC Borac gurnuti u provaliju za sva vremena. Odvratniji klub ne znam da mi je ikad bio.
Od Sloga, Rudara, sudija, krsenja ekipa pred utakmice s njima, termina utakmica... Sve sve su poklopili. I prolazi im, normala.
Što je najgore ja ne znam sta se tu može promjeniti i uraditi.
Nije ovo više stvar suđenja, titule, kupa. Ovo je stvar da se ujedinjenim snagama dvije komponente u savezu, kroz sport, zeli obezvrijediti sve što ima veze sa drzavom BiH. Kriminal koji je prisutan u savezu su poktili sa svih strana, kroz razne Ceferine i paravane iza koji se skrivaju.
Ne može tu Mamić pomoći, to se rastura na mnogo većim nivoima.
Jednostavno stanje u državi, u politici se preslikalo na sport u ovom slučaju fudbal.
I pametno oni to rade, mora se priznati. Sad ce malo ušutkati sa par utakmica normalnim suđenjem pa opet. Sloga ili Rudar moraju opstati u ligi valjda je to svima jasno, dva iz RS ne mogu ispasti. Ne budite djeca.
I tako sve dok je Vico na čelu.. Mi se jednostavno nemamo čemu nadati. Ja se nadam kad dodje jednog dana kraj tome, a mora doci za 5 za 5 godina, da cemo ovu prciju SNSD FC Borac gurnuti u provaliju za sva vremena. Odvratniji klub ne znam da mi je ikad bio.
Od Sloga, Rudara, sudija, krsenja ekipa pred utakmice s njima, termina utakmica... Sve sve su poklopili. I prolazi im, normala.
Što je najgore ja ne znam sta se tu može promjeniti i uraditi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Još i onaj neki mali mamlaz iz Prijedora prišao na pola metra od VAR monitora stao tik uz sudiju i govori kako je čist penal i niko da mu prođe ida ga udalji, Krste kad je krenuo na njega onaj drot ga zaustavi i još ga udari onim štitom. Majku vam hoštaplersku.
Niko od nas ne spori loše sudijske odluke, ali odgovorno tvrdim da se nismo smjeli dovesti u situaciju da Rudar bude u egalu, posebno u prvom poluvremenu u kojem ništa nismo odigrali. Nama se ključni igrači nisu vidjeli na terenu, Rudar nam uspavao sredinu terena, hajmo malo o tome pisati, jer danas nije sve bilo do sudije i do protivnika i mi smo bili akter ove predstave. Možemo samo zahvaliti Baniću što nismo zijanili, al generalno mislim da će naredne tekme odrediti sudbinu Maria na klupi, jer po meni imamo ozbiljne igrače da bi ti Rudar u sred Koševa radio dar mar i neutralisao te toliko da me možeš pasa sastaviti. Iskreno se nadam da će Mario i ekipa pronaći rješenje za ovu mini krizu ako se može tako nazvati situacija u kojoj se nalazimo. Mada, držimo to treće mjesto i tu ne bi rrebalo biti problema.
Evo nase nade, nase dike, naseg "F"-ovca... De nam objasni kako samo Husref i 4231 dolaze u obzir.Lucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:50Cvitanović ako ne prođe Velež, slobodno nek produži za Zagreb. Da mu bivši nadređeni iz Dinama i bivsi saigrac, nije nas sportski direktor, on ne bi mogao u Kustošiji dobiti angažman. Ovo sta on radi sa sastavom i formacijom, nije skoro ništa drugacije od onog što su radile prijašnje ublehe koje su nas vodile.SHZ82 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:44na stranu ova organizovana kradja koja je realizovana preko sudijskog kriminalca bandica, ali mi smo danas lose izgledali.
pocinjemo nesto kao 3421, pa nakon 20min idemo na 433 sto izgleda malo bolje. Cvitanovic je poceo da previse komplikuje, ok je da imas dva sistema spremna sa igracima na terenu, ali ekipe poput Rudara se mora rijesiti u prvih 20min, a ne pustiti da se nesto razigravaju i da imaji veci posjed od nas, jer tada i sudijska lakrdija dolazi do izrazaja.
Onda sta se desava sa Beganovicem lik je postao obicna kurcina, cisti krivac za drugi gol.
Jedino pozitivno ke da smo dobili napadaca, koji je bas jak u duelu, fino prenosi lopte, ali ocito ce mu trebati jos par utakmoca da dodje do izrazaja bas, nadam se d ado tad nece grohnut i pogubit se.
Velez vam je zadnja sansa da spasite sezonu, pa eto vidite dokle cete sa Ademom, Cimirotom, Ristovskim zvijezdama tima.
I da Musa ide na suspenziju, jer veceras ce mu se prezentovati kako se Sarajevo krade, ide na hladjenje da mu se vise Doboj ne ponovi.
Lp
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Vidis da su se balije prodale.
Pa nakon lakrdije ove danas, dodje ti admin i napise da nece tolerisati pisanje o mogucim kriminalnim radnjama na ovom forumu
Sta treba, cvijece donositi bandicu. Ljubit mu stopala, kao sto vi ljubite vici?
Bosnjo se prodao, prodat ce i majku, zbog licnog interesa.
Pa nakon lakrdije ove danas, dodje ti admin i napise da nece tolerisati pisanje o mogucim kriminalnim radnjama na ovom forumu
Sta treba, cvijece donositi bandicu. Ljubit mu stopala, kao sto vi ljubite vici?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
naravno u pravu si, naravno da sva ova najsvjezija lakrdija u Doboju, protiv Veleza kup i veceras ne moze na stranu, niti sve sta se desavalo proslih sezona.Oerde je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:47A ne moze to na stranu ba, to je moglo kad je vico uzeo savez pa nam oteo titulu, mi losi i tako dalje. Sta na stranu nepostojeci crveni, dva penala i ponisteni golovi za koje ne mozemo bi vidjeti sta je rec. Na stranu kradja frajer nam ukro aut za metar? Na koju stranu da stavimo to?SHZ82 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:44na stranu ova organizovana kradja koja je realizovana preko sudijskog kriminalca bandica, ali mi smo danas lose izgledali.
pocinjemo nesto kao 3421, pa nakon 20min idemo na 433 sto izgleda malo bolje. Cvitanovic je poceo da previse komplikuje, ok je da imas dva sistema spremna sa igracima na terenu, ali ekipe poput Rudara se mora rijesiti u prvih 20min, a ne pustiti da se nesto razigravaju i da imaji veci posjed od nas, jer tada i sudijska lakrdija dolazi do izrazaja.
Onda sta se desava sa Beganovicem lik je postao obicna kurcina, cisti krivac za drugi gol.
Jedino pozitivno ke da smo dobili napadaca, koji je bas jak u duelu, fino prenosi lopte, ali ocito ce mu trebati jos par utakmoca da dodje do izrazaja bas, nadam se d ado tad nece grohnut i pogubit se.
Velez vam je zadnja sansa da spasite sezonu, pa eto vidite dokle cete sa Ademom, Cimirotom, Ristovskim zvijezdama tima.
I da Musa ide na suspenziju, jer veceras ce mu se prezentovati kako se Sarajevo krade, ide na hladjenje da mu se vise Doboj ne ponovi.
ali mislio sam vise da krenemo od sebe, mi smo lose otvorili utakmicu, nakon gola smo stali, nije bilo energije i realno veceras smo nasom losom igrom iako smo i u tom slucaku imali 2:0 dozvolili ovom kriminalcu da nas uzdrma i poremeti.
jer to je cilj saveza tj ustasko-srpskog udruzenja, da nas uzdrma da vise mislimo o svemu osim o fudbalu i da dizemo halabuku na svaku gresku i da tu padamo psihicki pred revans u Mostaru gdje nam se svakako dprema klaonica, zatim Siroki gdje smo opet jako osjetljivi i na kraju superkup sa Zrinjskim.
Nema sanse da se smirimo i odigrsmo kvalitetno slijedece 3 utakmice
- PeppermintSA
- Kontakt:
Organski mi se gade Husrefovi pušikurci zajedno sa šefom im. Međutim, Lucas je dijelom u pravu. Ovo što Cvitanović radi u zadnje vrijeme je sve KONTRA onoga što je radio u prvoj polusezoni i što nas je dovelo do tog izuzetnog niza. Naime, za razliku od ZZ, zabetonirao je prvih 11 uz maksimalno jednu do dvije promjene, odlučio se za formaciju s 3 nazad i to je vremenom išlo sve bolje i bolje. Kako je počeo izdrkavati se sa sastavom, šatro odmarajući pojedine igrače i prilagođavajući se protivniku, ne ličimo ni na šta. Kako ljudi ne kapiraju da pod 1) pola uspjeha je automatizam. Ne neke šatro savremene nebuloze, da svake utakmice mijenjaš po 5 igrača u prvoj postavi vode u PONOR. 2) Nemaš bekove za 4 pozadi. Da bi igrao s 4 pozadi moraš imati defanzivno kvalitetne bekove. Naši bekove su svi od reda defanzivne rupe. Stoga, jedino šta možeš je igrati sa 3 štopera. I to je upravo Mario radio i odlično ga je služilo. Jedino se u derbiju prešaltao na 4 pozadi ISKLJUČIVO zato što mu je ljevonogi Maroodza bio suspendovan, a NE MOŽEŠ igrati s tri štopera bez ljevonogog ili makar dešnjaka koji jednako dobro igra s lijevom. Kad god bi probali s Bralićem koji nema lijevu nogu, izgledalo bi užasno. Hoću reći, Citanović je pronašao recept što se tiče formacije i odabira igrača u prvoj sezoni. Ja ne znam otkud ovo divljanje. Da li je neiskustvo posrijedi ili neki igrači imaju klauzule da moraju odigrati određeni broj minuta u sezoni, kako se uveliko priča, ja ne znam. Međutim, ovo ne ide na dobro. Loše igramo. Na stranu rezultat, na stranu sudijska otimačina. Mi loše igramo i čini mi se da sve lošije i lošije igramo. Jedino smo protiv Posušja u ovoj polusezoni izgledali dobro. Sve ostale tekme su bile teška muka. E sad, ako ostavimo formaciju i tandrkanje početnih 11 po strani, meni zabrinjava užasan manjak trke, pokretljivosti i presinga. Mi ba ne možemo lopte osvojiti, a kada imamo loptu toliko smo statični da oči krvare. Odgovorno tvrdim da igramo najsporiji fudbal u ligi. Ja ne znam šta oni rade na treninzima, ali meni ovo sve uopšte ne ulijeva neku nadu.NazorUso je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:22Evo nase nade, nase dike, naseg "F"-ovca... De nam objasni kako samo Husref i 4231 dolaze u obzir.Lucas je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:50Cvitanović ako ne prođe Velež, slobodno nek produži za Zagreb. Da mu bivši nadređeni iz Dinama i bivsi saigrac, nije nas sportski direktor, on ne bi mogao u Kustošiji dobiti angažman. Ovo sta on radi sa sastavom i formacijom, nije skoro ništa drugacije od onog što su radile prijašnje ublehe koje su nas vodile.SHZ82 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:44na stranu ova organizovana kradja koja je realizovana preko sudijskog kriminalca bandica, ali mi smo danas lose izgledali.
Lp
I da, POTPUNO sam PROTIV tjeranja Cvitanovića, da me krivo na shvatite. Neka ga, smatram da je dobar trener i pozitivan lik. ALI, treba objektivno diskutovati i ukazivati na probleme.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Čim je krenuo da gleda trebao je neko s klupe razbiti ekran pa nek kod matere gleda, neki predstavnik kluba ili neko koga i ako kazne nije steta . Samo radikalno i seljacki s ovom bagrom ne moze drugačije.DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:22Još i onaj neki mali mamlaz iz Prijedora prišao na pola metra od VAR monitora stao tik uz sudiju i govori kako je čist penal i niko da mu prođe ida ga udalji, Krste kad je krenuo na njega onaj drot ga zaustavi i još ga udari onim štitom. Majku vam hoštaplersku.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Poslije rata su uvijek ljudi govorili kako im nije čudo sto su na nama genocid izvrsili . Nazalost mi smo jedan pogan narod i nema gore sorte od balije.Jet2Holiday je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:31Vidis da su se balije prodale.
Pa nakon lakrdije ove danas, dodje ti admin i napise da nece tolerisati pisanje o mogucim kriminalnim radnjama na ovom forumu![]()
bordobijeli je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:42DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:22Još i onaj neki mali mamlaz iz Prijedora prišao na pola metra od VAR monitora stao tik uz sudiju i govori kako je čist penal i niko da mu prođe ida ga udalji, Krste kad je krenuo na njega onaj drot ga zaustavi i još ga udari onim štitom. Majku vam hoštaplersku.
Čim je krenuo da gleda trebao je neko s klupe razbiti ekran pa nek kod matere gleda, neki predstavnik kluba ili neko koga i ako kazne nije steta . Samo radikalno i seljacki s ovom bagrom ne moze drugačije.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 22 gosta.

.png)