FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovog studiju zapamtite ce nagraditi onaj iu Uefe .
Malo se priča o tom debilčiću, koji radi u državnom ministarstvu finansija, a kasapio nas je na svakoj tekmi ili iz kombija ili kao glavni (čitaj revanš kupa u BL).
Bratove mu kosti j.
U komentaru sam dao isključivo osvrt na prvo poluvrijeme.fks74 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:29Majstore poluvrijeme si igrao sa igračem manje.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Igra zabrinjava, sva podrška ekipi i treneru, ali treba biti samokritičan i reći makar za prvo poluvrijeme da ono ne liči ni na šta i na tome treba poraditii posvetiti se analizi očajne igre. Sporo, tromo i bezidejno ...![]()
Glave su vruće zbog svega što nam se dešava, ali realno igra ja bila loša od prve minute i Rudar je bio agresivniji, okomitiji prema golu, jednostavno smo bili spori, bezidejni i anemični.
Pad forme je očigledan bez obzira na ljude u žutom.
Pad forme mora imati svako a ovakvo suđenje ne mora,na kraju ćemo mi još ispasti i krivi,pored nas ovakvih i ovakvog razmišljanja bolje od genocida i ne zaslužujemoDjulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:04U komentaru sam dao isključivo osvrt na prvo poluvrijeme.fks74 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:29Majstore poluvrijeme si igrao sa igračem manje.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Igra zabrinjava, sva podrška ekipi i treneru, ali treba biti samokritičan i reći makar za prvo poluvrijeme da ono ne liči ni na šta i na tome treba poraditii posvetiti se analizi očajne igre. Sporo, tromo i bezidejno ...![]()
Glave su vruće zbog svega što nam se dešava, ali realno igra ja bila loša od prve minute i Rudar je bio agresivniji, okomitiji prema golu, jednostavno smo bili spori, bezidejni i anemični.
Pad forme je očigledan bez obzira na ljude u žutom.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Opkolila je raja i kombi poslje utakmice, murija i neki debil u civilu su ih spasili.
Eto sad ispada i da smo ih rasuli igrom, ne znam šta sam pogrešno rekao, igra katastrofalna prvo poluvrijeme i za svaku je analizu. Drugo poluvrijeme ne komentarišem zbog crvenog kartona.
Pa može li objektivnije ?
Pa može li objektivnije ?
To je kljuc. Protesti pred savezom. Ima li nas ko povesti, ne samo mlade nego i nas koji smo u godinama ali volimo fudbal i Sarajevo.Amcho1 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:53Ja iskreno vjerujem, a i trenutni trend i dešavanja to pokazuju, da ovakav problem jedino može riješiti pritisak javnosti, posebno mladih ljudi. Neće se ovdje ništa promijeniti dok navijači, omladina i ljudi kojima je stvarno stalo do fudbala, države i pravde ne dignu glas.
Ako već treba praviti pritisak, to se radi protestima, izlaskom pred Savez i jasnim porukama da je dosta više cirkusa, lošeg suđenja i svega što godinama urušava ligu.
Realno, klubovi sami nemaju snagu da se izbore sa tim sistemom. Svaki klub pojedinačno je preslab da se bori protiv struktura koje vode ligu, a i svima je jasno da je dobar dio tog sistema duboko kompromitovan, potkupljen i korumpiran.
Zato pritisak mora doći od ljudi – od navijača i posebno od mlađe raje. Mladi imaju najviše energije, najviše volje i obično su najistrajniji kad je u pitanju borba za promjene i istjerivanje pravde.
Realno, ovako kako je sada, liga gubi svaki smisao i interes. Ako se ništa ne promijeni, domaći fudbal će samo nastaviti tonuti. Zato mislim da bez ozbiljnog pritiska javnosti teško da će se išta pomjeriti sa mrtve tačke.
Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Drugo poluvrijeme smo iskasapljeni i neka smo, nije da nismo zasluzili.
Mislio sam da je Cvitanovic dobar trener ali neko kome Krdzalic pocinje utakmicu i kome Beganovic provede vise od 1 minute na terenu, to sigurno nije.
Cestitke Rudaru na vise nego zasluzenom bodu.
- Kockoglavi
Hladne glave sad da komentarisem. Bandicu J*** ti sve sto imas familije, svu zensku stranu ti J*** usta lopovska. **** ti Vico sve sto imas i ti njemu. Raspali se dabogda u najgorim mukama
E čuj iskasapljeni i neka smo,ma balija i jeste samo za masovne grobnice i još se popisati po njoj,naši su gori od chetnikaBrundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Mislio sam da je Cvitanovic dobar trener ali neko kome Krdzalic pocinje utakmicu i kome Beganovic provede vise od 1 minute na terenu, to sigurno nije.
Naravno da smo zasluzili gore od ovoga veceras. Jesmo li ikada ista ucinili ili bar pokusali uciniti nesto da sprijecimo ovo klanje?Anex je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:26E čuj iskasapljeni i neka smo,ma balija i jeste samo za masovne grobnice i još se popisati po njoj,naši su gori od chetnikaBrundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Nismo i zato zasluzujemo jos gore i bice sve gore i gore.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Treca utakmica da smo drasticno osteceni a najzalosnije da si u Banja Luci manje ostecen nego 2 zadnje utakmice na Kosevu.Naravno i rezultati prate lakrdije.
Dalo bi se komentarisati i nasu igru ali u ovim uslovima gdje su greske tako ocite i ascare ne vrijedi komentarisati detaljno igru.
Dalo bi se komentarisati i nasu igru ali u ovim uslovima gdje su greske tako ocite i ascare ne vrijedi komentarisati detaljno igru.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Samo se nadam da će u ekipi proraditi onaj sportski i ljudski karakter da u Mostaru izađu na teren, poginu za sveti dres i plasiraju se u 1/2 kupa BiH.
Kad je najteže zbiti redove i pokazati da može bolje.
Kad je najteže zbiti redove i pokazati da može bolje.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Mrzim ovu bosnjacku logiku,losa igra=mozes nas kasapiti koliko hoces.
Sto za nas ne navlaci na strani kad smo bolji?
Sto mi ne mozemo iz lose igre pobjediti 1:0/2:1 ko citava liga?Sto moramo bit bolji da bi imali posteno sudjenje?
Mi smo sami sebi najveci dusmani.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nema toga psihologa ko će ovu ekipu podići do srijede,ovo danas je puno veći gubitak od sama 2 boda a to ćemo vidjeti u narednih 10 dana,ali neka jašu kad ima budala zato se dušmani smjenjuju u uzimanju titula a ovce neka bleje
Ko misli da nas nece zaklati i u Mostaru, taj nije normalan..eto vidjet ćete sve.
- FKS -
Bravo za napisano, čuj neka nas kolju jer smo slabi. Nema te ekipe na svijetu, koja će uvijek igrati dobro čitavo prvenstvo. Zašto mi ne bi pobijedili, kada loše igramo ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:37A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Sto mi ne mozemo iz lose igre pobjediti 1:0/2:1 ko citava liga?Sto moramo bit bolji da bi imali posteno sudjenje?
Mozda je sad i bolje ispasti u 1/4 nego u 1/2 ili jos gore doci do finala pa te tu sudija popiša. Mozemo mi izgarati na terenu, dati 200% sebe, moze inat proraditi ne znam ti koji ako sudija odluci da te kolje centra neces preci.
Ovo vise nije sport, ovo je klaonica a mi smo kurbani.
Jesi li ti gledao utakmicu?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:37A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.Djulboni je napisao/la: ↑07 mar 2026, 19:26Na stranu tendeciozno suđenje naša igra nije ličila na ništa, izdominirani smo od zadnje ekipe prvenstva, a u prvih 11 imamo Cimirota, Ljajića, Menala itd ...
Rudar je bio bolji od nas i zato je vise nego zasluzeno osvojio bod.
Za nas ne navlaci jer nismo zasluzili. Pustili smo klub niz vodu.
Niko to nije rekao.fks74 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:46Bravo za napisano, čuj neka nas kolju jer smo slabi. Nema te ekipe na svijetu, koja će uvijek igrati dobro čitavo prvenstvo. Zašto mi ne bi pobijedili, kada loše igramo ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:37A sto je zasluzeno de objasni?Da si rekao zasluzili smo da izgubimo jer smo bili tanki rekao bi okej slazem se.Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:21
Sve tacno! Rudar nas je potpuno nadigrao u prvom poluvremenu i samo nas je sreca spasila da nam nisu zabili 2-3 gola.
Procitaj ponovo.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, newton_heath_lyr, TETRAPAK i 47 gostiju.

.png)