FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto nas sudije kolju kad ionako ne znamo.
dajte mi info jel iz gruda? imal tamo kakvih lokala?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sada pratite kako ce nas u srijedu zaklati jer ce se ovi osigurati preko Kaplana.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Imali iko kičmu u klubu u gradu Sarajevu da se ovo zaustavi. Daj vise nek neko nesto uradi , neka nas izbace u kantonu al ovo vise ne ide pod kožu.
Daje dao go pikobi i nebi ga var zvao.
Onda se pitamo zasto nema posjete, zasto nemas rezultat zasto zaostajes itd itd. Ovo je odradjeno planski da bi ti ekipu izbacio iz konforne zone da bi unio nervozu jer ocito je da se velezu rikta kup, a ovim potezom su zrinjskom i borcu napravili veci konfort.
I onda ce ovde pocet pricat kako nam je igra nula kako je cvitanovic pogrijesio sa taktikom izmjenom, covjek ti daje drugi zuti crveni svira nepostojeci penal u 95 i sta ovo ce podvest kao greska sudije i izio vuk magarca.
Naravno onda ce se pocet psovat mirvic kako nezna kako samo prodaje kako ajla upravlja i trazice se sto nismo zabili 3 komada itd itd gluposti
Cuj sto sudija krao tonje drugi par rukava, ovog prijedora je uzo borac na nepostojeci penal zrinjski uz sudsku pomoc izvuko bod,
Onda se pitamo zasto nema posjete, zasto nemas rezultat zasto zaostajes itd itd. Ovo je odradjeno planski da bi ti ekipu izbacio iz konforne zone da bi unio nervozu jer ocito je da se velezu rikta kup, a ovim potezom su zrinjskom i borcu napravili veci konfort.
I onda ce ovde pocet pricat kako nam je igra nula kako je cvitanovic pogrijesio sa taktikom izmjenom, covjek ti daje drugi zuti crveni svira nepostojeci penal u 95 i sta ovo ce podvest kao greska sudije i izio vuk magarca.
Naravno onda ce se pocet psovat mirvic kako nezna kako samo prodaje kako ajla upravlja i trazice se sto nismo zabili 3 komada itd itd gluposti
Cuj sto sudija krao tonje drugi par rukava, ovog prijedora je uzo borac na nepostojeci penal zrinjski uz sudsku pomoc izvuko bod,
Pa naravno da nikad niko nece ostati ni praviti belaj. 35 godina gledam Sarajevo i nakon tekme svi idu kuci i ruže putem, ono ljuti smo svi mi prvi ja.napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:16Svi pisu "treba", niko nece prvi ostat i krenut.ado-hz je napisao/la: ↑07 mar 2026, 17:15Kad je nakon utakmice na parkingu iza istoka ostalo 10,20,50,100,500 navijaca da cekaju sudiju, da ga prebiju, prevrnu mu auto, našamaraju ga itd itd. Nikad niti ce ikad jer odlazi kuci sa policijskom pratnjom.
Nismo mi bas tolike mudonje i huligani da to uradimo.
Ovo se sve rjesava samo i iskljucivo u Savezu a mi tu imamo mudo labudovo da nas zastiti.
Ko da 10 miliona u ovu lakrdiju od lige neka da i 100.000 da se riješi Bandića i još jednog sličnog i riješeno
Molio bih bez prijedloga za protizakonite radnje. Razumijem bijes, ali nije forum mjesto za toga.
Penal
Idem na tekme jako dugo, prvi put da vidim da ljudi placu na tribinama od nepravde...
Sarajevo ljubavi moja.
I da titulu osvojimo, pa to bi bilo novo svjetsko cudo u ovakvoj ligi da ne znam kakve igrace da dovedes i trenere dok je vico mi je nazalost ne mozemo osvojiti.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobili su u tunelu svoje.
- MokraKifla
- Kontakt:
Ima li detalja?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kriminalac ide gledat situacijz i daje penal. Pa kud dalje pricat o kakvim se krimosima radi. Ovo nije ni u snu penal sta je vama ovo nema veze sa penalom. Kakva budala moze doc i pisat ovo je cist penal
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jedva čekam sutrašnji dan da slušam objašnjenja dežurnih pametologa, te prozivanja zašto nema raje na Koševu... Kako smo qrac od ekipe, kako nas Borac ostavi 20 bodova, kako smo loši itd itd...
Treći si, i radi ti ovo... haloooooo TREĆI SI !
i gledaš ovakvu koljadu, zamisli da si u 3/4 boda sa Borcem šta bi ti tek onda radili.
Molim Boga za sabur samo, hodam ko debil po dnevnom.
Žena i dijete misle da sam puko.
A i jesam... Yebo li me dan kad sam prvi puta kročio na stadion, bolje da sam kičmu slomio.
Treći si, i radi ti ovo... haloooooo TREĆI SI !
i gledaš ovakvu koljadu, zamisli da si u 3/4 boda sa Borcem šta bi ti tek onda radili.
Molim Boga za sabur samo, hodam ko debil po dnevnom.
Žena i dijete misle da sam puko.
A i jesam... Yebo li me dan kad sam prvi puta kročio na stadion, bolje da sam kičmu slomio.
Neojte više nikad srati na posjetu. Dobro je da iko dolazi ovo gledati.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ne bi da pisem o igracima i treneru kad je sudija glavna zvijezda utakmice
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!

.png)