Druze, kad ima za to, a nema za napaćeni narod u Jablanici i Konjicu, za mene su svi kriminalci i k.urve.Madal je napisao/la: ↑07 mar 2026, 11:29To apsolutno nigdje nisam napisao i odvratno lazes i izmisljas. Rekao sam da je ratno stanje u Dubaiu. I jeste. Sa tendencijom ka jos vecoj eskalaciji kada nece biti mogucnosti uopste izaci.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:57Svi nasi koji su tamo su punoljetni ljudi koji znaju razmisljati svojom glavom i koji vide kakva je situacija. Sta ga ja iz Bosne imam savjetovati, kad ja situaciju znam iz medija, a ovi iz prve ruke. Nisu tamo djeca od 6-7 godina, pa da ih moras voditi za ruku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:50Da vam je dijete u Dubaiju, da li bi ga savjetovali da ostane ili da se vrati u Bosnu?
Ismijavanje Madala ide zbog toga sto lik drami kao da Dubai ravnaju k'o Gazu prije godinu dana. Dovesti ljude iz Gaze gdje svakog minuta mozes poginuti je sasvim ok i human potez. Bacati ogromne pare da se dovezu ovi iz Dubaija je za zatvora.
Ja nemam problema da im se i naplati usluga od tipa 1-2k KM nego je nas narod takav da “ako ima za Dubaija sigurno je il kriminalac il kur..va” “nek plate sad 200k za avion i odu gospods” i sl. dakle srdzba zavist i ljubomora dominiraju tim negativnim komentarima vezanim z vracanje nasih ljudi.
Kad ima za to, a djeca nam se liječe preko SMS poruka, za mene su svi kriminalci i k.urve.
Trebam li jos nabrajati?