Nema tugovanja, na ignore listi je svakako
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dje gledat F1, isplatil se uzeti onaj F1 od 65e godisnje, jer na RTL2 blokirase na telemahu signal nije ni pocelo...
Bravo Dino, nadam se sutra pobjeda aBd
I prošle sezone je pokazivao da je među top 5 najbržih vozača u F2, samo imam neki utisak da mu Hitech nije odgovarao ponajbolje
I prošle sezone je pokazivao da je među top 5 najbržih vozača u F2, samo imam neki utisak da mu Hitech nije odgovarao ponajbolje
Imaš i opciju Arena Clouda 13€ mjesečno koja je skuplja ali dobijaš sve Arene. Ja evo počeo koristiti F1TV i mogu reći da sam prezadovoljan, iskreno isplati se.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Al RTL koji u pola treninga stavi reklame 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lynx je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:12Bravo Dino, nadam se sutra pobjeda aBd![]()
Imaš i opciju Arena Clouda 13€ mjesečno koja je skuplja ali dobijaš sve Arene. Ja evo počeo koristiti F1TV i mogu reći da sam prezadovoljan, iskreno isplati se.
Ako moze neki link tog f1tv? Ja sam nasao sam ovaj neki za 29,99 godina ? Ali nisam siguran sta dobijam u tome, da li mogu da pratim sve trke i treninge ili sta?
P.S. Najuzbudljiviji dio sezone za Ferrari fanove, to trece utrke se jos uvijek nadamo
ako ides preko f1 stranice, one subskripcije, mislim da je najjeftinija samo kao tesktualni prenos i 2d prenos ono sto na YT mozes naci dosta kad je trka, ovaj srednji je i trka i sve, a onaj premium je da mozes 6 uredjaja odjednom da gledaju, hd i tako neke zajebancije, multiview..delko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 20:06Lynx je napisao/la: ↑06 mar 2026, 16:12Bravo Dino, nadam se sutra pobjeda aBd![]()
Ako moze neki link tog f1tv? Ja sam nasao sam ovaj neki za 29,99 godina ? Ali nisam siguran sta dobijam u tome, da li mogu da pratim sve trke i treninge ili sta?
P.S. Najuzbudljiviji dio sezone za Ferrari fanove, to trece utrke se jos uvijek nadamo![]()
![]()
Pa nije cak skupo mjesecno ni ovo premium. Pogotovo ako gleda vise ljudi f1.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
imate i onu move tv aplikaciju, registrujete se, i onda ili uneses svoju karticu ili kupis bon (ima i to na sajtu kako da kupite) i odaberete neki prepaid paket, trenutne opcije su
30 dana 15 KM
15 dana 10KM
7 dana 5KM
3 dana 3KM
ja sam sebi ovu zadnju uzeo, jer koristit cu ovo samo kad je F1 i moze se aplikacija koristiti na jednom telefonu i na jednom TV-u, da napomenem kod mene je Hisense TV koji je smart, nije android ali ima Move TV aplikaciju tako da ne mora se nuzno imati android tv, ne znam za ove druge smart operativne sisteme gdje sve ima aplikacija ali eto da znate da barem Hisense ima
PS. da napomenem Arene sport su u pitanju ovdje
30 dana 15 KM
15 dana 10KM
7 dana 5KM
3 dana 3KM
ja sam sebi ovu zadnju uzeo, jer koristit cu ovo samo kad je F1 i moze se aplikacija koristiti na jednom telefonu i na jednom TV-u, da napomenem kod mene je Hisense TV koji je smart, nije android ali ima Move TV aplikaciju tako da ne mora se nuzno imati android tv, ne znam za ove druge smart operativne sisteme gdje sve ima aplikacija ali eto da znate da barem Hisense ima
Pyro is not a crime !
Hvala kralju na ovome.THEC je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:16imate i onu move tv aplikaciju, registrujete se, i onda ili uneses svoju karticu ili kupis bon (ima i to na sajtu kako da kupite) i odaberete neki prepaid paket, trenutne opcije su
30 dana 15 KM
15 dana 10KM
7 dana 5KM
3 dana 3KM
Kakva katastrofa od organizacije. Nikad Australci nisu bili ovako nesposobni. Unistise ovaj trening 3.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali razbi Kimi bolid. Teško će voziti kvalifikacije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakvo nevrijeme Russela
Mislio sam da ce Mercedes biti najbolji, ali izgleda da ce biti dominantan.
Mislio sam da ce Mercedes biti najbolji, ali izgleda da ce biti dominantan.
Evander se na vrijeme presaltao na Mercedes. Po ko zna koji put. 
Ode Max 
Uzasan pocetak Maxa
Mercedes daleko ispred svih.Russell prvi favorit za titulu barem za sada.
Mercedes daleko ispred svih.Russell prvi favorit za titulu barem za sada.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Zašto se Ferrari lahko otpisuje? Ljudi sa M gumama imaju približna vremena kao Russel sa S gumama
- BosniaBoston
- Kontakt:
Perez zakucao 7 desetinki na Bottasa. Zanimljivo.
Alpina razočarala, mnogi su u njima vidjeli 5. ekipu a realno su 9. Lindblad oduševljava
Alpina razočarala, mnogi su u njima vidjeli 5. ekipu a realno su 9. Lindblad oduševljava
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva je kanta ova Alpina jbt ...ljudi se citavu proslu sezonu pripremali za nova pravila plus mercedesov motor i jedva prodju u q2 s tim da tri bolida nisu ni ucestvovala

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)

.jpg)