Ma znam. Ima mene tamo na reprezentaciji. Samo otanjilo tamoarmando je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:01Jataganjac i Kurrčubićfeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:29Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadilo
I još na sportskom forumu, gdje uz par izuzetaka nisam ni od jednog vidio da piše nešto na bilo kojoj drugoj temi.
Soko, ložim i ja malo
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
To je drugo, lik mi dijete spominjao, kakav olos moras biti da nekom dijete spominjes. A nisam zvao nikog, ne pricaj gluposti, ali mogu saznati ko je ako mi bude cejf. Stari mi je odrastao s Mandzom, svakodnevno se cuju skoro. Kad je imao mozdani, Mandza mu sredio da ga operisu najbokji doktori u BiH itd. Mora znati svakog advojata u Tuzli, nije ti Tuzla New York City
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne znam, bio je par puta banovan, pa nestao skroz.soko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:08Jes jes. Gdje je moody? Jel ziv?
Bilo bi pametnije da se prestanem raspravljati sa alemom, mozda i ja nestanem![]()
Ili ga je Alem dohvatio, ili Mirso Ahmedhodzic, imao je sukobe s obojicom na forumu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cini mi se da je govorio da radi u Sarajevu. Mada ja ne mogu da povjerujem da lik koji je psovao kao teski kocijas radi kao advokat.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:15Dobar Trump, eo nije skup brisket![]()
To je drugo, lik mi dijete spominjao, kakav olos moras biti da nekom dijete spominjes. A nisam zvao nikog, ne pricaj gluposti, ali mogu saznati ko je ako mi bude cejf. Stari mi je odrastao s Mandzom, svakodnevno se cuju skoro. Kad je imao mozdani, Mandza mu sredio da ga operisu najbokji doktori u BiH itd. Mora znati svakog advojata u Tuzli, nije ti Tuzla New York City
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kako su ova djeca završila na ovome otoku uopće? Gdje su im roditelji
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Forumski Faćo.DamirT je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:18Cini mi se da je govorio da radi u Sarajevu. Mada ja ne mogu da povjerujem da lik koji je psovao kao teski kocijas radi kao advokat.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:15Dobar Trump, eo nije skup brisket![]()
Forumski Faćo.DamirT je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:18Cini mi se da je govorio da radi u Sarajevu. Mada ja ne mogu da povjerujem da lik koji je psovao kao teski kocijas radi kao advokat.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:15Dobar Trump, eo nije skup brisket![]()
Jos samo kad otkriju da je squid game zapravo istinito. Ne bi me iznenadiloRobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:39Kako su ova djeca završila na ovome otoku uopće? Gdje su im roditelji
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vjerovatno iz sirotista.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:39Kako su ova djeca završila na ovome otoku uopće? Gdje su im roditelji
Ima i toga, ali ima i djece ciji su ih roditelji svjesno vodili tamo, znajuci sta taj monstrum radi.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:17Vjerovatno iz sirotista.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:39Kako su ova djeca završila na ovome otoku uopće? Gdje su im roditelji
Jeffrey Epstein was obsessed with his ex-girlfriend’s daughter — and wanted to make her his teenage bride, new Department of Justice files revealed.
Two years after Epstein was convicted of soliciting and procuring a minor for prostitution, Eva invited him to stop by her Colorado home while Celina hosted five of her friends.
“Come and visit next week. Celina will have 5 friends over,” Eva wrote to Jeffrey on Aug. 14, 2010.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- gringoBasJa
- Kontakt:
Sta civilizacija koja ima 6000 godina pisane historije radi genocidasima, barbarima, olosu... Nevjerovatno:
Ma kakvi ba nemojte mene u to petljati da se zamaram time zbog foruma19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:15
Ne znam, bio je par puta banovan, pa nestao skroz.
Ili ga je Alem dohvatio, ili Mirso Ahmedhodzic, imao je sukobe s obojicom na forumu.![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 mar 2026, 00:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Pisao si nesta za nekog lika da hanka malo potapse ili nesto tako. Nemam pojma ko je mandza, ja sam iz zapadne BiH.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:15Dobar Trump, eo nije skup brisket![]()
Ne znam ja jel drugo, opet ti njega zoves babo trump, familja je to
Mozda ces ti neke svoje maga zvat i reci im ima neki woke liberal muslim immigrant kenja nam po babi. Eno ga u minesoti. Bolje mi je da
West palm beach, imas area gdje su jako bogati i gdje su tako reci ovi siromasniji. Puno "single moms", rade po dva posla da prezive, curice teenagers ostanu same kuci. Djeca kod djeca, ovi majmuni ih pokupe sa parama. Bio je neki show na netflixu o tome19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:17Vjerovatno iz sirotista.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:39Kako su ova djeca završila na ovome otoku uopće? Gdje su im roditelji
School recruit. Dovedu jednu, ta curica iz skole dovede jos neke i tako u krug. Ima u seriji na Netflixu u pravu si. Za sad sam pogledao prvu epizodu gdje vecinom prica Virginia Giuffre. Jednostavno ih "navuku" na te stvari u zamjenu za novac, onda te curice bude stid i strah o tome pricati. Bukvalno njihovi roditelji pojma nemaju o tome, da ne spominjem da su to vecinom "unistene" porodice, siromasne, roditelji u svadji, rastavljeni etc. Nevjerovatno kako su sve isplanirali.soko je napisao/la: ↑07 mar 2026, 00:22West palm beach, imas area gdje su jako bogati i gdje su tako reci ovi siromasniji. Puno "single moms", rade po dva posla da prezive, curice teenagers ostanu same kuci. Djeca kod djeca, ovi majmuni ih pokupe sa parama. Bio je neki show na netflixu o tome19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 23:17Vjerovatno iz sirotista.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:39Kako su ova djeca završila na ovome otoku uopće? Gdje su im roditelji
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
19vendetta87
- Kontakt:
A dobro, mogu shvatit za tinejdzerke, takve su i kod nas, samo vrebaju priliku da sjednu u neko dobro auto.
Ali ovo na snimku su djeca do 10ak godina...
Pa sigurno ima i roditelja, heroin, crack pa djecu prodaju. Grozota19vendetta87 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 00:31A dobro, mogu shvatit za tinejdzerke, takve su i kod nas, samo vrebaju priliku da sjednu u neko dobro auto.
Ali ovo na snimku su djeca do 10ak godina...
Sprdnja bro, lozimo se loma. Neboj sealemsa je napisao/la: ↑07 mar 2026, 00:16Ma kakvi ba nemojte mene u to petljati da se zamaram time zbog foruma19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 22:15
Ne znam, bio je par puta banovan, pa nestao skroz.
Ili ga je Alem dohvatio, ili Mirso Ahmedhodzic, imao je sukobe s obojicom na forumu.![]()
Dobro je da Dubai nije ratno podrucje kako kazu strucnjaciIranski dron pogodio aerodrom u Dubaiju, za samo nekoliko stotina metara promašio veliki broj aviona
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jabroni, kraljttbvb, L-Train, soxx i 19 gostiju.