Wilshere10 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:16"Plasim se, skoncat su na uzetu"ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 mar 2026, 18:15Mustafa Nadarević izgovara poeziju Abdulaha Sidrana. Mislim da nema jači moment u našoj umjetnosti.
Ovo ja izgovaram dok citam alemove postove.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ti republikanci sto spominjes su ovi super rich, ljudi koji tuku ogromne pare. CEOs od globalni korporacija koji samo gledaju svoj djep. Boli njih briga za obican narod u Americi ili bilo gdje.
Valjda je i tebi kao privatniku bolje da je middle class jak. Ne znam sta radis, znam da si nesto pricao o flooring prije. Ako je tako onda tvoje musterije su obicni ljudi i ako oni imaju pare, ti imas vise posla.
Vrhunski intervju akademika kod Senada, mnogo poučno za cijelu ovu ratnu situaciju 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ne radim ja vise, slabo. Project manager, radnici rade, ja se tu vrtim, malo s vama na forumu, malo s musterijom, 'vamo tamo ubijam vrijeme, ispusim kutiju do 2 sata. Ako negdje zapnu tad nastupa expert ili ako mi je dosadno pa im pomognem malo, rekao da bi radim 3-4 sata u prosjeku dnevno. Nekad sam se lomio, ali ta vremena su proslasoko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 19:32
Ti republikanci sto spominjes su ovi super rich, ljudi koji tuku ogromne pare. CEOs od globalni korporacija koji samo gledaju svoj djep. Boli njih briga za obican narod u Americi ili bilo gdje.
Valjda je i tebi kao privatniku bolje da je middle class jak. Ne znam sta radis, znam da si nesto pricao o flooring prije. Ako je tako onda tvoje musterije su obicni ljudi i ako oni imaju pare, ti imas vise posla.
Oko polovine kineskog uvoza nafte dolazi iz država Perzijskog zaljeva. Zatvaranje moreuza i prekid lanaca opskrbe, Kinu mnoogo više veže za rusku naftu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ja sam vise mislio na firmu tvoju, ne ti personally. Uglavnom, ako firme rade na flooring ili slicno, musterije ti mogu biti ljudi(middle class) a mogu biti i firme a i kuce bogatasa.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 19:47Ne radim ja vise, slabo. Project manager, radnici rade, ja se tu vrtim, malo s vama na forumu, malo s musterijom, 'vamo tamo ubijam vrijeme, ispusim kutiju do 2 sata. Ako negdje zapnu tad nastupa expert ili ako mi je dosadno pa im pomognem malo, rekao da bi radim 3-4 sata u prosjeku dnevno. Nekad sam se lomio, ali ta vremena su proslasoko je napisao/la: ↑06 mar 2026, 19:32
Pare su zelene, libo mene jel doktor ili pijacar. Poslovo sam x puta sa milionerima a i sa siromasnim. Sta mene libo kojem sloju drustva pripada, doduse ako vidim da je slabije-stojeci ne derem toliko, ove bogate lopatom uzmem. Ali su teski na parama majku je.bali (bas imucni) dollar im k'o tepsija. Zato i imaju sta ces.
Jesu vama prljava auta ujutro
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sve je to ok. Poenta mog prvog komentara je da super rich gledaju svoj djep u koje se uklapaju ovi CEOs i corporate board members. A ti nisu dobri za middle class(lower/upper), jer ako oni(middle class) nemaju, nemaju ni privatnici mali firmi.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 20:06Pare su zelene, libo mene jel doktor ili pijacar. Poslovo sam x puta sa milionerima a i sa siromasnim. Sta mene libo kojem sloju drustva pripada, doduse ako vidim da je slabije-stojeci ne derem toliko, ove bogate lopatom uzmem. Ali su teski na parama majku je.bali (bas imucni) dollar im k'o tepsija. Zato i imaju sta ces.
Haahahaha stoinksss
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadilo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Wilshere10
- Kontakt:
Najjace kad mu je soko rek'o da je kanta.feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:29Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadilo
Kod mene i alema su vecinom takve uvrede kanta, nemas ti kapaciteta da skontas itd.Wilshere10 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:31Najjace kad mu je soko rek'o da je kanta.feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:29Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadilo![]()
Nema psovanja familije, kostiju.
Zaboravio si i prazna tintara
feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:29Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadilo
@wil
Jest tu plano za Kamalu
Brat @soko
Lozis rinaka, branio si babu trumpa svim silama. Onda si nestao jedno vrijeme sa foruma jer su te sprdali. Neko ti je ovdje spominjo familiju pa si tamo zvao kolege po Sarajevo da ga tukualemsa je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:46feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:29Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadiloma ko se raspravlja, ja ga lozim u dosta navrata jer vidis da to shvata licno kao da mu se radi o clanovima porodice. I to gore za Real se zaje.bajem ali ne smijem puno pomislit ce da se sam neozbiljan
@wil
Jest tu plano za Kamalutintara kaE. Znaju kaze svi da se kanta ahhaha
Brat @soko
Jataganjac i Kurrčubićfeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2026, 21:29Braca se godinama raspravljaju i jos im nije dosadilo
I još na sportskom forumu, gdje uz par izuzetaka nisam ni od jednog vidio da piše nešto na bilo kojoj drugoj temi.
Soko, ložim i ja malo
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
19vendetta87
- Kontakt:
@MoodyHank, ako se ne varam.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- feniksptica
- Kontakt:
Treba pojacat prodaju elektricni auta pa se prave krize nafte.
Samo da ne krenu za vodu ratovat, da i nase podrucje opwt ne najebe
Samo da ne krenu za vodu ratovat, da i nase podrucje opwt ne najebe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jes jes. Gdje je moody? Jel ziv?
Bilo bi pametnije da se prestanem raspravljati sa alemom, mozda i ja nestanem
Koja je najbolja zlatarna u Sarajevu ?
League winners
Yugoslavia - ★★