Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mali ja tebe nesto upitah ti nista 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma granap jedan ovdje kod meneFrutek je napisao/la:Mali ja tebe nesto upitah ti nista
Ma daleko si mi ti si u modernijem delu grada.Samo F.K.S !! je napisao/la:Romske ti populacije neces me zvat na sok baremDevil je napisao/la:Ne verujem drugi dan Djurdjevdana,bice mnogo vise ljudi koje bi zeleo da vidim tako da tesko.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jbg jarane zivot ti je takav![]()
Stefane ne zovnes li na sok (koji ces ti da platis) kad budes u Sarajevu stvarno si pic.ka
Hoces na derbiju biti ?
A isto tako planirao sam da dodjem u sredu ujutro da gledam Zeljo-Slavija,ali imam nekog posla u sredu da zavrsim.![]()
Cigani su inace dobri ljudi ali ti mora da si izrod neki
Nego ozbiljno iz kog dela si?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma granap jedan ovdje kod meneFrutek je napisao/la:Mali ja tebe nesto upitah ti nistaSvim su pivama spustili cijene do od 30-60 feninga :S , a u drvoprometu 2.00 km piva
U jebote pa gdje ti Zivis u Tuzli je 2,5 KM a u Sarajevu meni rekose sve skuplje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ova klipaca je 1.80 km mada dodje 330 ml gratis
Hahaha to, ja konto pravo TUZLANSKO to je bolje gorče 
Halo Jeger , MB , Sarjkaaa ma joj
!
Al , jbe nas ova kisa pada

Al , jbe nas ova kisa pada
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel ko od vas probao Šišu 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Djeste ba misevi, i ovo malo naroda sto radi ne radi 4 dana za redom. A I maj ko I maj, sa porodicom rostiljamo kod mojih roditelja, par gradjevinskih i meni odlicno. Taman da isprobam novo auto sto sam kupio, bice neke ravnice da se zaletim. Lijep provod svima zelim sutra, nemojte precerati. 
Sto se tice te zesce Stock cola je najbolje definitivno, za zagrijavanje obavezno par piva.
Sto se tice te zesce Stock cola je najbolje definitivno, za zagrijavanje obavezno par piva.
[youtube][/youtube]
Evo jedna prvomajska....

Evo jedna prvomajska....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Koje auto si kupio i red bi bio da provozaš kolege iz ekipe ili ih barem počastiš, jel tako legendo ? 
- the scouser
- Kontakt:
Kako ti ovo kupis,stanes ispred granapa pa molis nekog starijeg da ti kupi ?Ili igras igru brojeva,moraju te u jednoj radnji pustiti da kupis,ako su te u ostalim odbili ?Samo F.K.S !! je napisao/la:![]()
Ova klipaca je 1.80 km mada dodje 330 ml gratisNije losa nimalo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa ne kupujem drogu jarane nit je kupujem za sebe :S
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imao GOLF IV, dodao jos love i kupio V. Naravno, vozanje je obavezno. Sad ce ljetna pauza pa idemo na pripreme negdje vani.Bosco je napisao/la:Koje auto si kupio i red bi bio da provozaš kolege iz ekipe ili ih barem počastiš, jel tako legendo ?
- the scouser
- Kontakt:
Sta ja znam,nove generacije sve ludje i ludje...Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa ne kupujem drogu jarane nit je kupujem za sebe :S
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Opala petica, to mi je super auto.
Da nisi mazno neku jeftinu iz Policije.
Nadam se da će te slušat, malo trošit i da se neće kvarit.
Evo sad nasnimao dva cd-a muzike,ima piva sto se kupilo danas za sutra,pa ja vec poceo slavit prvi maj 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada izadje devetka onda cu i sesticu kupiti. Nisam maznuo, svaki dinar je posteno zaradjen. Naravno dodam jos zeninu platicu bara-bara sa mojom. Hvala lijepa kolega.Bosco je napisao/la:Opala petica, to mi je super auto.Da nisi mazno neku jeftinu iz Policije.
Nadam se da će te slušat, malo trošit i da se neće kvarit.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Joj hebem ti cure
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pensioner26 i 22 gosta.