Zenska rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Zenska rukometna reprezentacija BiH
Kakva pobjedaa
slucajno šaltam i vidim neka repka igra i pogledam
dobra ona nova iz splita, sve je pogodila 8 od 8 na krilu Lovric. I ona Kolasinac pogodi kasnije sve sedmerce 5 ili 6 zaredom za pobjedu. Lijepo vidit kad god Bosna pobjedi nebitan koji Sport. Sad treba potvrdit uzvrat u Italiji bit ce tesko. Morat cu gledat sad sam nervozan hajp je tu 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ne da sad znam za neke… ali kaze ovaj komentator da ima dosta mladih.
Neka Adelissa je danas igrala dobro al to je bilo protiv Italije.
Mislim da je ipK veci problem ogroman amaterizam trenera da vidis kakav tajmout je samo drzao
Valjda odrze ovu skupstinu u savezu 10-og marta...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima ih par solidnih, mada generalno sve je to daleko od nekog ozbiljnog nivoa. Jedino Kolašinac i ova nova Lovrić imaju kakav takav kvalitet, a ovo stalo tankosava. Ali dobro neke od njih su dosta mlade pa možda i bude nešto od njih.DjaniTarik je napisao/la: ↑05 mar 2026, 21:54Ne da sad znam za neke… ali kaze ovaj komentator da ima dosta mladih.
Neka Adelissa je danas igrala dobro al to je bilo protiv Italije.
Mislim da je ipK veci problem ogroman amaterizam trenera da vidis kakav tajmout je samo drzao
Uglavnom što kaže @Damir, ova skupština saveza koja je zakazana za 10. mart je vrlo važna, to je važnije od svakog rezultata. Džaba nam rezultat ako sve ostalo nije sređeno, ako nemamo sistem, a to se najbolje pokazalo po plasmanima muške reprezentacije na velika takmičenja. Nikako to nismo iskoristili i faktički nismo dobili ništa osim par dana nekog hajpa javnosti, laganih poraza i povratka kući.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sinoć prebacio da gledam utakmicu, šta je ono ljudi i naše i njihove lijepe ko lutke
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Evo za poluvrijeme 4 sedmerca promasile izgleda 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.