Wagner ostaje u Rusiji..ŠB_Fidelis je napisao/la:A gdje ti to pise kao?
Wagner je telofonskim putem javio da produzuje ugovor i da se vraca u klub ovih dana, ako vec nije i stigao iz posjete bratu Baianu. Zasad je tako...
Dolazak Bazine se ocekuje dosta kasno s obzirom da su pripreme vec pocele, no on ima privatnih, obiteljskih obveza jos u Austriji i ceka se da sve to dovrsi i bude na raspolaganju momcadi.
nije pristao na uvjete i ostaje gore traziti klub..iako mislim do 8 mjeseca ili na pola vratit ce se on..ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar? Nisam znao da je to dogovoreno, Barbaric je vec rekao da racuna na njega. Gdje ostaje?
prva utakmica se igra 2.7. a druga 9.7.brijeg široki je napisao/la:Šta će nam u osmom mjesecu kad nije prošo pripreme i akcije i ako se nije uklopio a kolko znam prva se utakmica igra krajem sedmog
To i jest poanta. Doduse, on je svakako godinama tu pa i nema se sta pretjerano promijeniti, a zna i trenera, i obrnuto, ukratko dokazana je klasa i moze se lako uklopiti, ali je ovo neozbiljan potez, trebalo se uciniti vise ili ponuditi vise kada ti se pruza prilika da imas vezni red sastavljen od jednog Silica, Wagnera, Bazine i tko god vec bude treci. To nijedan klub u BiH nema, tj. ne bi imao, a ovako se dovodis u poziciju da ti nijedan ni drugi ne bi mogli igrati u prvom pretkolu (Bazina bar, Wagnera bi trebalo cekati jos duze), ali eto.brijeg široki je napisao/la:Šta će nam u osmom mjesecu kad nije prošo pripreme i akcije i ako se nije uklopio a kolko znam prva se utakmica igra krajem sedmog
brijeg široki je napisao/la:vidiš ja nisam ni pomislio na to da široki nema puno vremena na dobivanje dozvole za bazinin euro nastup.Ne znam ali čini mi se da ova dosadašnja pojačanja i nisu neka za europsku ligu .Jer kao što sam procitao negdje ko ode najdalje sigrno ce biti prva momcad u BiH (mislim novčano)![]()
![]()
![]()
ak onemoremo ove amatere proci sa Malte itd., samo da nedobijem ove teze malo..valjda cemo i mi nekad imati sreće u tom ždrijebu koji je inače u ponedjeljak 22.6.brijeg široki je napisao/la:a to za bazinu dozvola oce li stic i ostale dozvole jer nam treba još dva igraca da se popuni ekipa (ako se ne varam) i nece stignut dozvole imaju još 12 dana .S ovakom momčadi ne mislim da možemo i prvo pretkolo proć
i ja se isto nadam da cete imati srece prilikom zrijeba...pogotovo zbog nacina na koji ste dosli do evrope...znaci molim boga za azerbejdzan u ponedeljak...makar da vam se izbije nesto para od aviona kojim cete morat letit za tu egzoticnu destinaciju..a sto se tice kvaliteta...tu ste vi sa njima...u 5 dekaKevin je napisao/la:ak onemoremo ove amatere proci sa Malte itd., samo da nedobijem ove teze malo..valjda cemo i mi nekad imati sreće u tom ždrijebu koji je inače u ponedjeljak 22.6.brijeg široki je napisao/la:a to za bazinu dozvola oce li stic i ostale dozvole jer nam treba još dva igraca da se popuni ekipa (ako se ne varam) i nece stignut dozvole imaju još 12 dana .S ovakom momčadi ne mislim da možemo i prvo pretkolo proć
a Bazina ti neće 100% igrat prvo pretkolo..
a vi nemojte samo o sreci i postenju i sve je ok...ostali i nekako al vi nikakoŠB_Fidelis je napisao/la:Nemojte samo vi o kvaliteti i prikazanoj nogometnoj igri, svega vam, i sve je ok.Ostali inekako, ali vi nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.