Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Jednake su sanse i da nas obraduje sa imenom nekog mladjeg momka i da pozove neko krajnje upitno ime,za koje ce on jedini vidjeti razlog i opravdanje zasto nam je potreban. Nije da nismo navikli i na jednu i na drugu opciju.
Ako je istina ovo da je spisak tek u ponedjeljak,bas smor..ocekivao sam ga ove sedmice.
Ako je istina ovo da je spisak tek u ponedjeljak,bas smor..ocekivao sam ga ove sedmice.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Na svakom spisku ima barem pet upitnih imena. Problem je što boljih nemamo. Pa se ljudi svađaju oko nijansi jednako loših igrača. Izbaci ovih 13 igrača u koje smo 100% sigurni, pa vidi šta nam ostaje.RightBack je napisao/la: ↑04 mar 2026, 13:25Jednake su sanse i da nas obraduje sa imenom nekog mladjeg momka i da pozove neko krajnje upitno ime,za koje ce on jedini vidjeti razlog i opravdanje zasto nam je potreban. Nije da nismo navikli i na jednu i na drugu opciju.
Koliko se ja sjecam, jedan insajder je napisao da cemo dobiti novog igraca sa M. Pa eto da vidimo i to
Hahaha…babino je napisao/la: ↑04 mar 2026, 20:07mozda je mislio na Miljevica:-)
bolje mu je da huremu ne dolazi na oci ako Mahmaga ne zaigra za nas do septembra:-)
Ali zamisli lik me optuži da lažem i da je taj igrač kojeg mi je spominjao zaigrao za reprezentaciju i to govori samouvjereno s dodatkom “hihii”…
A Adis Jasic nikada nije zaigrao za nas.
Da ima imalo obraza sklonio bi se skroz s foruma ili bi promijenio nick i krenuo ispočetka.
Edit: sigurno se radi na dovođenju novih. Da li će biti kakvo iznenadjenje za baraz ili kasnije, vidjet ćemo. Ali treba isprobati koga god možemo u veznom redu.
Čak i da dođe kojim slučajem neki novi, tipa Mahmić, sumnjam da će biti starter. Ja bih rekao da će upariti Ivana i Amira, nekako mi je to u ovom momentu najlogičnije.
Jedino da Janelt dođe, taj bi igrao. Ali...
Jedino da Janelt dođe, taj bi igrao. Ali...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
I ja mislim da će Amir početi utakmicu protiv Velsa.
Mišljenje baziram na tome što igra redovno otočki fudbal i što je asimiliran na taj fudbal. Vjerujem da je i ona kafa Jakira, Papca i Barbareza mali signal.
Mišljenje baziram na tome što igra redovno otočki fudbal i što je asimiliran na taj fudbal. Vjerujem da je i ona kafa Jakira, Papca i Barbareza mali signal.
Ima jos dvije utakmice do okupljanja, sad u subotu i sljedeci vikend akobogda. Ocekujem da ce biti u kadru vec za vikend, taman da se vrati u formu pred baraž.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:45Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:06Ima jos dvije utakmice do okupljanja, sad u subotu i sljedeci vikend akobogda. Ocekujem da ce biti u kadru vec za vikend, taman da se vrati u formu pred baraž.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:45Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
Mozemo li na spisku ocekivati Ifeta Djakovca, kao nekakva backup opcija. Kako god tanki smo u veznom bas
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ja ne mislim. Ifet je više sličan Gigoviću i nema karakteristike da nadomjesti Šunjića. Ja mislim da bi bilo kobno da dočekamo okupljanje bez defanzivnog veznog. Ako postoji i tračak nade za Nejašmićem, ovo je taj trenutak. Sve mu obećati, samo da imamo zadnjeg veznog.
Uh. Ne volim ni pomisliti na tako nešto.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:22Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:06Ima jos dvije utakmice do okupljanja, sad u subotu i sljedeci vikend akobogda. Ocekujem da ce biti u kadru vec za vikend, taman da se vrati u formu pred baraž.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:45
Ivan nije utakmice odigrao skoro 3 sedmice. Vrlo moguće da se neće naigrati do okupljanja.
U tom slučaju bih radije razmišljao o Burniću, taj makar igra za razliku od Benje. Benju ja, u ovakvom stanju, ne bih ni zvao nikako. Ali svi znamo da će doći i biti ozbiljan konkurent za startnih 11.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Vrlo zafrkano. Jer ni sam Burnić nije klasični defanzivni vezni. I u Karlsruheu igra neku hibridnu, ofanzivniju ulogu. Koliko se mi nadamo povredi Wilsona, toliko se Bellamy nada da ćemo ostati bez Šunjića.231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:40Uh. Ne volim ni pomisliti na tako nešto.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:22Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..
U tom slučaju bih radije razmišljao o Burniću, taj makar igra za razliku od Benje. Benju ja, u ovakvom stanju, ne bih ni zvao nikako. Ali svi znamo da će doći i biti ozbiljan konkurent za startnih 11.
A i onaj se pakšu Cooper iz Brondbyja svojski trudi da Tahiroviću ogadi fudbal. Fakat me ne bi čudilo da je u dosluhu sa Bellamyjem i da ga namjerno ostavlja na klupi zbog baraža.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:47Vrlo zafrkano. Jer ni sam Burnić nije klasični defanzivni vezni. I u Karlsruheu igra neku hibridnu, ofanzivniju ulogu. Koliko se mi nadamo povredi Wilsona, toliko se Bellamy nada da ćemo ostati bez Šunjića.231983 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:40Uh. Ne volim ni pomisliti na tako nešto.MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:22
Ako Bog da. Šta ako ne bude? Onda nam ostaju Tahirović i Hadžiahmetović kao neki zadnji vezni. Treba razmisljati i o tome, možda to bude realan scenario..
U tom slučaju bih radije razmišljao o Burniću, taj makar igra za razliku od Benje. Benju ja, u ovakvom stanju, ne bih ni zvao nikako. Ali svi znamo da će doći i biti ozbiljan konkurent za startnih 11.![]()
Što se tiče ove situacije, Wilson/Šunjić, ako treba da ih u paketu nema, halal bilo
Ja bih kujovica gurnuo u vatru vec sad. Momak ocigledno ima potencijal za vrhunski fudbal.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Stats 2025/26 Emin Kujovic
Erste Bundesliga Austria
2 Games
96 min
Regionalliga West Austira
16 Games
3 Goals
1.317 min
To su njegove ovogodišnje statistike, dobio je šansu u dvije utakmice u Bundesligi, standardni je prvotimac u trećoj austrijskoj ligi. Ako je to dovoljno, onda bi Džurić iz Hoffenheima II morao biti pozvan i odmah dobiti kapitensku traku…
Erste Bundesliga Austria
2 Games
96 min
Regionalliga West Austira
16 Games
3 Goals
1.317 min
To su njegove ovogodišnje statistike, dobio je šansu u dvije utakmice u Bundesligi, standardni je prvotimac u trećoj austrijskoj ligi. Ako je to dovoljno, onda bi Džurić iz Hoffenheima II morao biti pozvan i odmah dobiti kapitensku traku…
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se apsolutno,sve je to u pet deka,medjutim pod ovim sumnjivim imenima mislio sam kako se uvijek pojavi neki Besirevic,Bajic i slicni. Tako da me ne bi cudilo da nas opet tako nekim imenom iznenadi. Na Burnice,Sarice,Hajradinovice sam navikao..MiranGlasnic je napisao/la: ↑04 mar 2026, 15:12Na svakom spisku ima barem pet upitnih imena. Problem je što boljih nemamo. Pa se ljudi svađaju oko nijansi jednako loših igrača. Izbaci ovih 13 igrača u koje smo 100% sigurni, pa vidi šta nam ostaje.RightBack je napisao/la: ↑04 mar 2026, 13:25Jednake su sanse i da nas obraduje sa imenom nekog mladjeg momka i da pozove neko krajnje upitno ime,za koje ce on jedini vidjeti razlog i opravdanje zasto nam je potreban. Nije da nismo navikli i na jednu i na drugu opciju.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], isko1807, nedimmmm1337, StevieG8 i 37 gostiju.
.jpg)