English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
kakva rola, sta je ovo bilo 
Iako je sudija mogao dosuditi 2 penala za City,
perfektno je odradio posao. Nisam dugo gledao bolje suđenje.
Pepu da Foden yebe ljubavnicu jer ga stavlja da igra.
perfektno je odradio posao. Nisam dugo gledao bolje suđenje.
Pepu da Foden yebe ljubavnicu jer ga stavlja da igra.
4-IN-A-ROW
- superFrankie
- Kontakt:
A golcine Osule
Vrijeme je bilo da Kerika sreca napusti, uzivao sam gledajuci Ole lvl 2 ali mislim da nam je jasnije da ovdje treba dovesti klasu trenera kao Enrike...
- LenyYoro15
- Kontakt:
Carrickball
Moje poznavanje fudbala je neupitno. Zato imam 'hrabrost' napisati ono sto vidim na terenu i u situaciji kada menadzer ima ucinak pobjeda 6/7.
Losiji fudbal od Olevog sa boljim igracima prema naprijed. Energija i trka nula bodova. Ali to nece sprijeciti naseg Michaela da im da slobodno sljedecih 7 dana. Sta ces trenirat jbg kad igras tek za 10 dana.
Moje poznavanje fudbala je neupitno. Zato imam 'hrabrost' napisati ono sto vidim na terenu i u situaciji kada menadzer ima ucinak pobjeda 6/7.
Losiji fudbal od Olevog sa boljim igracima prema naprijed. Energija i trka nula bodova. Ali to nece sprijeciti naseg Michaela da im da slobodno sljedecih 7 dana. Sta ces trenirat jbg kad igras tek za 10 dana.
Uništili prelijepu igru
- wadethegreat
- Kontakt:
Druze ja kad Sam govorio da je ovo samo pozitvini Sok ti me ubjedjivao da nije isto kao sa OleomLenyYoro15 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:32Carrickball![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ti si to rekao nakon Citya i Arsenala. Tad je to bilo napamet i bez argumenata. Zato sam ti rekao da se to ne moze znati tada.wadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:33Druze ja kad Sam govorio da je ovo samo pozitvini Sok ti me ubjedjivao da nije isto kao sa OleomLenyYoro15 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:32Carrickball![]()
Losiji fudbal od Olevog sa boljim igracima prema naprijed. Energija i trka nula bodova. Ali to nece sprijeciti naseg Michaela da im da slobodno sljedecih 7 dana. Sta ces trenirat jbg kad igras tek za 10 dana.![]()
Ja sam cekao Fulham, West Ham i Everton. Tu se sve vidjelo.
Ova veceras mi nije ni trebala, ali je potvrdila sve.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ja napametLenyYoro15 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:38Ti si to rekao nakon Citya i Arsenala. Tad je to bilo napamet i bez argumenata. Zato sam ti rekao da se to ne moze znati tada.wadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:33Druze ja kad Sam govorio da je ovo samo pozitvini Sok ti me ubjedjivao da nije isto kao sa OleomLenyYoro15 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:32Carrickball![]()
Losiji fudbal od Olevog sa boljim igracima prema naprijed. Energija i trka nula bodova. Ali to nece sprijeciti naseg Michaela da im da slobodno sljedecih 7 dana. Sta ces trenirat jbg kad igras tek za 10 dana.![]()
Ja sam cekao Fulham, West Ham i Everton. Tu se sve vidjelo.
Ova veceras mi nije ni trebala, ali je potvrdila sve.
Znaci tvoje znanje je neupitno jer cekas da se nesto desi da mozes Reci kako si znao
Ma legit sve, cilj opravdava sredstvo, ali nemoj da se pravimo da je drugačije od onog što jeste. Cholo u prajmu je ništa za ovaj haramball.wadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:36
Vidi nesto kontam jedino njima se ovo I Moze halaliti.
Sta je njihova fan baza prosla u zadnjih 20 godina nije nijedna na ovom forumu![]()
Samo jest nevjerovatno da se ovoliko pate i u sezoni kad prakticno nema konkurencije…
- wadethegreat
- Kontakt:
Samo su se topnici pravili da to nije slucaj Mada I oni su prestali…Finn je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:43Ma legit sve, cilj opravdava sredstvo, ali nemoj da se pravimo da je drugačije od onog što jeste. Cholo u prajmu je ništa za ovaj haramball.wadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:36
Vidi nesto kontam jedino njima se ovo I Moze halaliti.
Sta je njihova fan baza prosla u zadnjih 20 godina nije nijedna na ovom forumu![]()
Samo jest nevjerovatno da se ovoliko pate i u sezoni kad prakticno nema konkurencije…
- Wilshere10
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ljudino, pobjedjivali smo sve redom i skoro osigurali UCL. U tim danima sam pisao kako sam pisao i ljudi me razapinjali. Vise po X-a, manje ovdje.
Lako je blatiti kad se gubi. Evo pocinju sad pomalo svi. Ili dizat u nebesa kad se pobjedjuje.
Jedino vrijedno od Carricka su pobjede i bodovni saldo. Uvedi nas u UCL i hvala na druzenju.
Lako je blatiti kad se gubi. Evo pocinju sad pomalo svi. Ili dizat u nebesa kad se pobjedjuje.
Jedino vrijedno od Carricka su pobjede i bodovni saldo. Uvedi nas u UCL i hvala na druzenju.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ali ubacivanje u igru rekreativca Malacie je bilo vrh.
Kako je on i dalje u Unitedu?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- wadethegreat
- Kontakt:
Villa bi mogla ispusiti LP na kraju.
Svi smo ocekivali pad kad tad samo da ih sreca napusti…
Mi imamo brutalan raspored Ali Villa igra katastrofalno.
Odbrana im je gora od nase ako je moguce
Nemaju ljudi dubine da cijelu sezonu odigraju na nekom nivou.
A I onaj niz koji su imali je vecinom provlacenje bilo.
Svi smo ocekivali pad kad tad samo da ih sreca napusti…
Mi imamo brutalan raspored Ali Villa igra katastrofalno.
Odbrana im je gora od nase ako je moguce
Nemaju ljudi dubine da cijelu sezonu odigraju na nekom nivou.
A I onaj niz koji su imali je vecinom provlacenje bilo.
Al ja ne vidim nas da svršavamo na igru ovu što igramo, ja prvi zazivam otkaz Artete otkad je došao u Arsenal i ne svidja mi se mnogo stvari koje je donio sa sobom.
Ali kad pogledaš rezultate, moraš priznati da je ipak uveo ekipu u borbu za naslov evo treću godinu i da iako je spiskao bruku keša, rezultatski je u igri na svim frontovima.
Volio bih i ja da igramo kao prajm Wengerova momčad, jer ovo po meni nije održivo da sa jednim udarcem u okvir gola uzmemo 3 bobe, ali isto tako svjedok sam bio tekmi gdje imamo 18 udaraca i popušimo 1-3 (United).
Svakako moramo bolje, igrom nije ovo dovoljno dobro da se tek tako osigura titula, nadam se da će biti još kikseva u režiji Citya, jer ili su svi loši, ili su ove ekipe iz donjeg dijela tabele fakat zajebane do te mjere da nemaš zagarantovana tri boda skoro nigdje.
Gledam tablicu evo Brighton, nek uzme tekmu i ode u borbu za Europu, isto za Notingem, ljudi se bore za opstanak a klepe Cityu bodove na Etihadu, i nama su uzeli bobe iako su kući igrali.
Nadam se boljoj našoj igri, nije ovo uopšte dobra igra bila, ali eto uzeli smo Spurse, Chelsea i Brighton u gustom rasporedu, ne mogu da se žalim, a niti jedan navijač ja mislim isto.
Ali kad pogledaš rezultate, moraš priznati da je ipak uveo ekipu u borbu za naslov evo treću godinu i da iako je spiskao bruku keša, rezultatski je u igri na svim frontovima.
Volio bih i ja da igramo kao prajm Wengerova momčad, jer ovo po meni nije održivo da sa jednim udarcem u okvir gola uzmemo 3 bobe, ali isto tako svjedok sam bio tekmi gdje imamo 18 udaraca i popušimo 1-3 (United).
Svakako moramo bolje, igrom nije ovo dovoljno dobro da se tek tako osigura titula, nadam se da će biti još kikseva u režiji Citya, jer ili su svi loši, ili su ove ekipe iz donjeg dijela tabele fakat zajebane do te mjere da nemaš zagarantovana tri boda skoro nigdje.
Gledam tablicu evo Brighton, nek uzme tekmu i ode u borbu za Europu, isto za Notingem, ljudi se bore za opstanak a klepe Cityu bodove na Etihadu, i nama su uzeli bobe iako su kući igrali.
Nadam se boljoj našoj igri, nije ovo uopšte dobra igra bila, ali eto uzeli smo Spurse, Chelsea i Brighton u gustom rasporedu, ne mogu da se žalim, a niti jedan navijač ja mislim isto.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo je istina
Inače City nije do kraja iskoristio kiks Liverpoola, tako da jos uvijek nije gotova borba za titulu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.